Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yök ün forumundaki hesabima erisemiyorum e-postama aktivasyon kodu gelmedigi icin konuyla ilgili baslikta acamiyorum bu yuzden biriniz yök ün forumunda başlik acabilirmi daha iyi duyururuz sesimizi
  • Beyler bayanlar boş dumayin yök başkani gökhan cetinsayayı ve yök'ü twit yagmuruna tutalim https://mobile.twitter.com/cetinsayag
    https://mobile.twitter.com/YuksekogretimK
  • Beyler şimdi ben makine hazırlık okuyorum yüzde 30 olan bir ünide üni puanımla yarı yılda ya da yıl sonu puanımın tuttuğu yüzde yüz olan diger üniye geçme hakkım var mı
  • Destek veriyorum bende burdan kurtulmak gerek

• P.Lancer P kullanıcısına yanıt
    Evet puanin tutarsa yil sonunda gidersin istedigin bölüme ama şuan gecen yil ki gibi bu geçisin ara dönemde de yapilmasi icin sosyal medyadan ve dilekce yoluyla yök'e sesimizi duyurmaya çalisiyoruz destek lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet aydemir

Arkadaslar yök ün forumundaki hesabima erisemiyorum e-postama aktivasyon kodu gelmedigi icin konuyla ilgili baslikta acamiyorum bu yuzden biriniz yök ün forumunda başlik acabilirmi daha iyi duyururuz sesimizi

Bana da aynisi oldu ya bi turlu mail gelmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: samet aydemir

Beyler bayanlar boş dumayin yök başkani gökhan cetinsayayı ve yök'ü twit yagmuruna tutalim https://mobile.twitter.com/cetinsayag
    https://mobile.twitter.com/YuksekogretimK

#bahardayataygecis seklinde hashtag kullanalım

• Usta puanim yetiyor merkezi yatay geçiş için sene sonunda direk gecebilirmiyim?

• nocker12 N kullanıcısına yanıt
    Puanin yetiyorsa gecersin dostum hangi bölüm ve uniye basvuru yapacaksın?
  • Usta ben Kırıkkale tıp'ta okuyorum millet memleket yazma lise gibi olur dedi ama şimdi pişman oldum şehir kötü ve sosyal olarak sıfır, bende hatay Mkü tip'a geçmek istiyorum benim puanim 460 Mkü'nun puani 453 sence kesin geçebilir miyim?

Dostum kimse kesin gecebileceginin garantisini veremez çünkü her bölümün %30 kontenjani var eger senden daha yuksek puanlilar mkü yazar ve ayrilan kontenjan dolarsa gecis hakkin reddedilir ama mkü cok tercih edilen bi üni olmadigindan gecersin diye düşünüyorum bu arada bende adanaliyim akdeniz insani kolay kolay başka iklimlere alisamaz anliyorum seni
    siz de dilekçe yazın ara dönemde geçiş için
  • Kardeşim Mkü tip 180 kişilik yüzde 30'u 54 kisi yapıyor bu kadarlik kontenjan dolar mi sence?

• Ayni bolume gitsem sene kaybim olmaz demi

Okadar cok kontenjani varsa rahatlikla gecersin dert etme :)
  • samot S kullanıcısına yanıt
    Gecis yaptigin uniyle onceki unide aldigin derslerin birbirine uyanlarindan muaf olursun uymayan dersleride almak zorundasin
  • samet aydemir S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim saol :)
  • Geçen sene baharda bölüm değiştiren olmuş mu? Ben bölüm degistiricem de kafama takıldı basarirsak ben de gecis yapabilir miyim diye.

• EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    Evet gecen yil bahar doneminde gecis oldu.Seninde puanin tutuyorsa ve kontenjanı dolduracak kadar cok senden yuksek puanli kişiler basvurmazsa ve de YÖK ara dönemde gecis yapmamiza izin verirse geçebilirsin bu yil gecis yapanlarin yerlestirme sonuclari var tüm unilerin duyurular bölümünde onlari incelemeni tavsiye ederim sen hangi uni ve bölüme basvuracaksin?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.