Şimdi Ara

2014 -2015 Eğitim Öğretim Yılında MatAkademi Olarak Yanınızdayız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
6
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Ben Oğuzhan DEĞİRMENCİ, içinizde tanıyanlar vardır zannediyorum. www.matakademi.net sitesinde video matematik konu anlatımları yapıyorum. Uzun zamandır sitemi güncelleyemedim ve sizlerden uzak kaldım. Bu eğitim öğretim yılında bütün konu anlatımları ve soru çözüm videolarını tamamlayarak sizlere YGS/LYS ve okul derslerinde yardımcı olmak istiyorum.

• Arkadaşlar Merhaba Ben Oğuzhan DEĞİRMENCİ, içinizde tanıyanlar vardır zannediyorum.www.matakademi.net sitesinde video matematik konu anlatımı yapıyorum. Uzun zamandır sitemi güncelleyemedim ve sizlerden uzak kaldım. Bu eğitim öğretim yılında bütün konu anlatımları ve soru çözüm videolarını tamamlayarak sizlere YGS/LYS ve okul derslerinde yardımcı olmak istiyorum.
  • Vahn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim . Video Süresi Konusunda da şunu belirtmek isterim insanlar bir çok para veriyorlar uzaktan eğitim sitelerine, onların bir çok videosu benimkinden daha uzun. Ben bir konuda öğrencinin karşısına çıkabilecek ve konuyu kavratacak bütün soruları çözmeye çalışıyorum. İnanın bazen çözmediğim bir soru tipi olduğunda yada bunu sonradan farkettiğimde üzülüyorum ve bunu telafi etmek için mutlaka soru çözümlerine koyuyorum. Ayrıca sadece matematik 1 değil, matematik 2 ve geometri de bu sene yer alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

Soru çözümleriniz karekok 0 mi yoksa 3 lu kitaptaki sorular mi?

videolarımda kullandığım kaynaklar çeşitlidir. genel olarak söylemek gerekirse zirve, güvender,kartezyen,esen,fem,ihtiyaç,ege yayıncılık,
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatAkademi

quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

Soru çözümleriniz karekok 0 mi yoksa 3 lu kitaptaki sorular mi?

videolarımda kullandığım kaynaklar çeşitlidir. genel olarak söylemek gerekirse zirve, güvender,kartezyen,esen,fem,ihtiyaç,ege yayıncılık,
    teşşekkürler
  • lys konu anlatımlarınızın çoğalmasını isterim :D anlatımınız güzel emeğinize sağlık hocam
  • yirmibir1984 Y kullanıcısına yanıt
    LYS Konu Anlatımlarını Tamamlayacağız. Merak Etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

LYS Konu Anlatımlarını Tamamlayacağız. Merak Etmeyin.
    Geçen sene yararlanmıştım videolarınızdan, temelden alıyorsunuz, ilk başlayanlar için ideal ama bütün videolar yoktu sanırım
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba Ben Oğuzhan DEĞİRMENCİ, içinizde tanıyanlar vardır zannediyorum. www.matakademi.net sitesinde video matematik konu anlatımları yapıyorum. Uzun zamandır sitemi güncelleyemedim ve sizlerden uzak kaldım. Bu eğitim öğretim yılında bütün konu anlatımları ve soru çözüm videolarını tamamlayarak sizlere YGS/LYS ve okul derslerinde yardımcı olmak istiyorum.

Hocam ya siz bir numarasınız gerçekten ben başladım bile süper gidiyor lysyede sizinle başlamak istiyorum.. Teşekkür ederim
  • Daha once videolarinizi izlemedim ama arkadaslarin dedigi gibi temeldense gercekten benim isime yaracaktir ozellikle lys de. Tesekkur ediyorum beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize saglik hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde sizin yanınızdayız

• Nickim Minaj kullanıcısına yanıt
    Evet bütün videoları askerlikten dolayı yükleyemedim. Ama başladık tekrardan bütün konu anlatımları bitecek allahın izni ile
  • quote:

Evet bütün videoları askerlikten dolayı yükleyemedim. Ama başladık tekrardan bütün konu anlatımları bitecek allahın izni ile
    https://www.youtube.com/watch?v=Fvkf_5EefEQ&list=UUPkec7BgE_eIx6Vw3cg5bzg son eklenen konu
  • Emeğinize sağlık. Eğer anlarsam konuları sıkı takipçiniz olurum lazım çünkü temelde sıkıntı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: R-John

Emeğinize sağlık. Eğer anlarsam konuları sıkı takipçiniz olurum lazım çünkü temelde sıkıntı var.
    hocam videolarınızı matakademi.com dan takip ediyorum anlatımınız cok iyi geri dönmeniz sevindirici mutlak değer konusu ne zaman yüklenir
  • #Rez alalım. Mesajımız bulunsun. İzleyelim görelim. :D

• MatAkademi M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzarda

Teşekkürler hocam
    up Herkes faydalansın . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

up Herkes faydalansın . . .

Alıntıları Göster
    sağolun hocam çok teşekkurler :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.