Bildirim
2014-2015 Sezonu Fenerbahçe Maç Fikstürü (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
masaüstü arka planı olarak ayarladım. Teşekkürler . -
quote:
Orijinalden alıntı: Spielberg
quote:
Orijinalden alıntı: Guardiano
Formalar çok iyiymiş bu arada.
Formalar belli oldumu
Aynen formalar nerede? Ona göre şu anki formama Diego 10 yazdırcam. Yeni formalar güzelse yenilerine yazdırım . -
quote:
Orijinalden alıntı: Candance
quote:
Orijinalden alıntı: Spielberg
quote:
Orijinalden alıntı: Guardiano
Formalar çok iyiymiş bu arada.
Formalar belli oldumu
Aynen formalar nerede? Ona göre şu anki formama Diego 10 yazdırcam. Yeni formalar güzelse yenilerine yazdırım .
Sanırım formalar 19.07 tarihinde açıklanacak -
Fiksture bi daha baktimda, galiba bu senede tavuklari pisiricez .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni formalar 19.07 de acıklanacak. Göğüs reklamsız olacak. Ben her modelinden 1er tane alacağım.
Keşke bize gelseydi böyle bir fikstür
2. yarı oynanan derbiler kendi evinizde
İlk 8 haftada olayı koparırsanız iş bitti demektir
Son maç kendi evinizde
Genel olarak sizi zorlıyabilecek takımlarla deplasmanda yapıyorsunuz ilk yarı için
Gördüğüm sıkıntı 15. ile 16. haftalar eğer son haftalar şampiyonluk yarışları sürerse bu iki hafta sizin kaderinizi belirleyecek
Ah ulan ah bize bir türlü çıkmıyor böyle fikstürler stadın 2. yarıya yetişeceğini sanmıyorum ama yetişirse diye tedbiri almışlar bizim için
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Şu fixtür şansına bak. Bizim mahallenin çocuklarının takımlarını koy 16. hafta civarlarına sırıtmazlar yemin ediyorum
İlk göz damlası düştü beyler, peçete verin arkadaşa silsin. -
8 macta 18-19 puan toplarsak bu lig martta biter
Derbilerde ;
ts : G
Gs : m-b
Bjk :m-b
Olur mutlaka.yani 4 puan toplasak derbilerden cok guzel olur.8 hafta sonunda 18 puan olursa bu lig bitti demektir.
daha lig başlamadan bunlar başladılar çamur atmaya -
yok derbiler ikinci yarı evinizde yok kolay maçlar üst üste , ulan sanki ligler ayrı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X