Şimdi Ara

2014-2015 sezonunda ki şampiyonluğumuzu küçümseyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu bir kaç kişinin yazdığı yorumlardan görüyordum konu açmayı düşünüyordum da bir süredir bugüne nasipmiş. O sene biz 3 kupa birden aldık, yok neymiş "rakiplerimiz çok kötüymüş" neymiş işte "şansa bala almışız" maçları. Tamam anladık Hamza Hamzaoğlu'nu sevmiyorsun, adama demediğini bırakmıyorsun da o sezon sahada, tribün de varını yoğunu dökenlerin emeğine bari saygısızlık yapma be. Bak o sevdiğin Sneijder'de o son haftalarda nasıl takım savunmasına yardım ediyordu. Böyle tatminsiz, her şeye bir kulp takan insanların yorumları da çekilmez oluyor, her transfere bir kulp takıp bir futbolcu iyi oynasa da kötü oynasa da sürekli eleştirirler. Kendilerini karşıt bir görüş geldiği zaman da acayip acayip hakaret ederler.

Umarım bu sene muhtemele bir şampiyonluğumuza bir kulp takmazlar. Belhanda, Feghouli ve bir kaç maç kötü oynadı diye Rodrigues'e hatta Muslera'ya saydıranları gördükçe saçma bir boyuta doğru gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 1 Mayıs 2018; 20:37:30 >

• bizim taraftar çok nankör, o sezon fener bizden önce 4. yıldızı alsaydı buralarda salya sümük ağlıyorlardı..

tamam hamzayı taraftarın %90'ı sevmiyor ama özellikle o sezonun başında neler çektiğimizi unutacak kadar zaman geçmedi daha.

bu nankör taraftarlar 2-3 yıl sonra bu şampiyonluğumuz içinde (eğer olursak) zaten tudor'un kadrosuydu 1 puan farkla bırakmıştı deyip yine nankörlük yapacaklar.

sanırım ara ara önceki yaşanmışlıkları böyle hatırlatmamız gerek.
  • muhtemelen türkiye futbol liglerinin en kötü şampiyonuydu o takım.
    60 gol atmışız, son 10 15 yıla baktığımda daha az gol atan ve daha fazla gol yiyen takım göremedim..
    tamamen bireysel performansla alınmış bir şampiyonluk.
    musleranın son 6-7 maçta gösterdiği perforans dünyada kaleciliğin zirvesidir. bir kalecinin böyle bir şampiyonluk kazandırdığını ben ne gördüm ne duydum. defans ve orta saha şeffaftı her maç çoğu altıpastan 30 şut geliyordu kaleye. hala bazı galatasaraylılarda o dönemden kalan tikler görebilirsiniz, kaşı gözü oynayabilir. hatırladıkça daralıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 2 Mayıs 2018; 8:59:26 >
  • Bir oyuncuyla iki oyuncuyla şampiyonluk olmaz. Takımın %50si çok kötüydü ama diğer %50 de çok iyiydi.

Yalnız şu da unutulmasın ki rakiplerimiz de kötüydü. Aynı geçen sene Beşiktaş'ın rahat şampiyonluğu gibi.
  • türkiyede öyle bir şampiyonluğu bir tek galatasaray alabilir bence.

kimse kusura bakmasın ama arenadaki maçlarda bile sefil bir oyun oynuyorduk. çoğu golümüz 80'de filan şans eseri geliyordu.

muslerayı anlatmıyorum bile. herif kalenin içinden 3-4 top çıkarıyordu maç başına. hele de bir mersin maçı vardı hatırlarsınız, o gün mersin halkı tek tek penaltı atsa yine gol yemez gibiydi herif.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.