Şimdi Ara

2014 Auris sahibiyim, baz model. Neler eklenebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ilk defa Toyota 'ya geçtim 1.33 Life Auris aldım ve çok memnun kaldım aracımdan. Baz model olmasına rağmen güvenlik olarak, konfor, sürüş keyfi çok beklediğimin üstüne çıktı.
    LPG tabii ki taktırmadım çünkü yakıtı çok çok iyi, LPG taksam bedavaya bineceğim herhalde.

Her neyse.. Şimdi araştırıyorum Youtube vs. gibi kanallardan, araçta anladığım kadarıyla bütün donanım alt yapısı var fakat alıp kendiniz takıyorsunuz. Bu çok garip geldi hemde güzel bir olay..
    Mesela hız sabitleyici alıp takabiliyormuşuz, multimedia ekran, açılır kapanır ayna modülü. vs.

bildiklerimi yazayım,

bagaj otomatik açılır kapanır modülü
    aynalar otomatik açılır kapanır modülü
    hız sabitleyici
    multimedia ekran

bunlar dışında araca başka neler taktırabilirim?

• Fiyat aldınız mı acaba bende özellikle multimedia ekran be jant düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

Arkadaşlar, ilk defa Toyota 'ya geçtim 1.33 Life Auris aldım ve çok memnun kaldım aracımdan. Baz model olmasına rağmen güvenlik olarak, konfor, sürüş keyfi çok beklediğimin üstüne çıktı.
    LPG tabii ki taktırmadım çünkü yakıtı çok çok iyi, LPG taksam bedavaya bineceğim herhalde.

Her neyse.. Şimdi araştırıyorum Youtube vs. gibi kanallardan, araçta anladığım kadarıyla bütün donanım alt yapısı var fakat alıp kendiniz takıyorsunuz. Bu çok garip geldi hemde güzel bir olay..
    Mesela hız sabitleyici alıp takabiliyormuşuz, multimedia ekran, açılır kapanır ayna modülü. vs.

bildiklerimi yazayım,

bagaj otomatik açılır kapanır modülü
    aynalar otomatik açılır kapanır modülü
    hız sabitleyici
    multimedia ekran

bunlar dışında araca başka neler taktırabilirim?

Ne yaptin var mi birseyler yaptin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.