Şimdi Ara

2014 Clio alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Computest' de görünür mü, tamiri kolay mıdır?

Alıntıları Göster
    Kafaya takılacak birşey değil... Birçok aracın kullanım kılavuzunda buna benzer yağ eksiltme olabileceği hususu yazar zaten... (euro5 - 6 norm motorlar)

Belirli aralıklarla yağ kontrolü sağlanır ve değişim periyotları aksatılmazsa sorun yaşatmaz...

Düzgün temiz bir araç bulursanız, fiyatı da uygunsa almanızı tavsiye ederim... Piyasası olan bir araç zaten...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 focusu sattıktan sonra daha geniş bir araca geçeyim derken piyasa allak bullak oldu, araç alamadım ve babamın clio ile idare ediyorum.
    başta bana biraz takır tukur geldi. ama focusu unutunca keyif almaya başladım. çok seri, uzun yolu keyifli, ayağını atıyorsun 150 diyor. zayıf araba ama benim alıştıkça hoşuma gitti. 2. eli de gayet güzel. bir kaç ay önce 2017 touch paket aldık 61'e. piyasa delirmiş durumda.
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

Bu arada benzinli+otomatik 1.2 turbo ne yakar? Çok yakar dedi arkadaşta bildiğinden mi söylüyor, bilmediğinden mi bilmiyorum.
  • quote:

Teşekkür ederim hocam.

Bu arada benzinli+otomatik 1.2 turbo ne yakar? Çok yakar dedi arkadaşta bildiğinden mi söylüyor, bilmediğinden mi bilmiyorum.
    Ortalama bi kullanıcı 7-8 lt arası yaktırır... (daha sakin yada biraz sert kullanıma göre rakamlar 1 - 1,5 oynar, bu arada aracın performansı gerçekten iyi, bu motor seçeneği ile manueli de gelseydi harika olurdu)

Çok fazla değil mi? Dizeli nasıl yakar, yollarda gördüğüm genel olarak dizel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 24 Ağustos 2019; 14:49:26 >
  • dizel 5 litreyi geçmez (90'lık 1.5 dci)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Çok güzel rakam.
  • quote:

1.2 turbo için ortalama 7 lt bence çokta fazla değil... Bu değerin altını görmez mi? Elbette görür, ancak sakin, performanslı kullanımdan kaçınmak gerek...

Dizel olan daha az tüketecektir ama o motor seçeneği için de fiyat farkını göz önünde bulundurmalı...

Karar sizin...

• quote:

2014 dCi 75 Hp aracım 92 bin km de hiç sorun yaşamadım ve yakıt olarak uzunyolda 110 u geçmezseniz 3.8 lt yakar şehir içi de 4.5 sakın kullanımda yoğun trafikde dahi 5 i geçmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim hocam.
    Benim ilk aracım olacak, bol bol da kullanmak niyetim var, ortalama 46 kuruş gibi mi oluyor, öyleyse çokta değil gibi tabi dizel buna göre baya az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 24 Ağustos 2019; 18:5:7 >
  • funnerman kullanıcısına yanıt
    Parama göre temiz düşük km bulabilirsem ilk tercihim bu araç olacak hocam, joy ile icon arasında ciddi fark var mı?

edit: otomatik+dizel düşük km bu paralara yok gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 24 Ağustos 2019; 18:10:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.