Bildirim
2014 Clio alınır mı?
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Peynir ekmek gibi satılıyor. Kronik bir hatası bildiğim ( bindiğim) kadarıyla yok ama konforsuz araç. Bunu bilerek alın. 1.5 leri çok seri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakıtı çok az, çeyrek altın gibi piyasası var, otomatiği çift kavrama genel olarak iyidir ama 1-2 2-1 geçişlerini hissettirir dsg kadar olmasa da masraf açarsa üzer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2014 1.5 dci manulel joy paketini kullaniyorum, cok memnunum tavsiye ederim
Çok teşekkürler arkadaşlar, araç 1.2 turbo, 50 binde.
Alternatif olarak 2012 titanium fiesta var.
2011 Polo var, 50 binde bir tane var da 70 den aşağı inmiyor.
Her şey çok pahalı.
Bütçe 65, otomatik arıyorum
Clio neden konforsuz dediniz hocam, hiç binmiş, sürmüş değilim.
60 ise alınır
Dci motorun kronik sorunu yok, edc biraz sıkıntılı ama onun harici sorunsuz
Hocam 2011 poloya 70.000 mi istiyorlar? Millet sacmalamis resmen.
Bende 2014 modeli var ben o parayi istemeye utanirim
2011 otomatik düşük km bu fiyatlar hocam, 2014 otomatiklerde 75-80 diyorlar, düşük km, temiz vs olanlar
67 den kuruş inmiyor, 5000 de trameri var, sağ çamurluk değişmiş.
bütçe 65bin ve otomatik vites olacaksa 2014 model 1.6 benzinli - cvt vitesli (lpg uyumlu motor) megane 3 almak daha mantıklı clio yerine hocam. konforu, yalıtımı, iç hacim genişliği bagajı çok daha iyidir clio'dan. b yerine c segment bakın.
kardeşimin duster edc si var. 2017 model. araç 100 bin km ye geldi. tek memnun olduğu yönü motor ve şanzımanı. 2 si de tık demedi daha... -
2 yıl kullandım trim sesi bol bir araçtır. Arka koltuklar inanılmaz derecede konforsuzdur şehir içinde bile binenin içi dışına çıkar. Şöför koltuğu nispeten daha rahattır. Çok dar ön iki koltuk dolu olsada sıkışık hissi verir. Süspansiyonlar iyi değildir. Artısı olarakta tipi göreceli çok iyidir. Piyasası canlıdır 3 günde sattım. 1.2 Joy modelini 35.500 TL'ye aldım 46.500 TL'ye sattım şu an fiyatları daha da yükselmiş. -
Sınıfındaki araçlardan geride denebilecek bir konforsuzluğu yoktur... Bu sınıftaki rakipleri de benzer konforu/konforsuzluğu sunar... Neticede b sınıfı hb... Herşey bir yana bana göre en önemli artısı; rakiplerinin cimri olduğu güvenlik ekipmanlarının Clio nun tüm paketlerinde eksiksiz standart olarak gelmesi...
Piyasa aracıdır, alıcısı satıcısı boldur...
Uygun, temiz denk getirebilirseniz tavsiye ederim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2011 model Poloya 70 bin verilir mi hocam ne yaptınız piyasa arttıysa arttı verilmez o para yazık. 2016 model urban paket 1.6 etorg otomatik lpg li egea alın 70 bine
2013-2014 model 1.2 turbo motorlarda yağ eksiltme sıkıntısı var. 0.9 turbo motorda sıkıntı yok ama vites manuel. -
Hocam 2014 sonrasi 1.2 tsi en azindan. Sizin alacaginiz eski tip motor..Bence o paralari poloya vermeyin. Megane, 308,c4 alinabilir gibi
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederimc tavsiyelerinize ile ilgili araştırıyorum.
308 ' i beğenmiyorum hocam, 2013-2014 iyi, temiz, düşük km megane' larda pahalı.quote:
Orijinalden alıntı: alperdgal
Hocam 2014 sonrasi 1.2 tsi en azindan. Sizin alacaginiz eski tip motor..Bence o paralari poloya vermeyin. Megane, 308,c4 alinabilir gibi
2014 Clio en iyi tercih gibi. -
Computest' de görünür mü, tamiri kolay mıdır?quote:
Orijinalden alıntı: predator93
2013-2014 model 1.2 turbo motorlarda yağ eksiltme sıkıntısı var. 0.9 turbo motorda sıkıntı yok ama vites manuel.
Benzer içerikler
- f1 şanzıman hangi araçlarda var
- chevrolet cruze alınır mı
- citroen c3 feel bold ve shine arasındaki fark
- dacia sandero 1.0 yorumlar
- hyundai elantra 2. el piyasası nasıl
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X