Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.967
Cevap
62
Favori
406.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gol kralı:Diego Costa

Brezilya:2 Hırvatistan:0 goller david luiz neymar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Şampiyon: Brezilya
    Gol Kralı : Ronaldo

Brezilya olamaz, Ronaldo sakatligindan dolayi buyuk ihtimal cok mac kaciracak.

• Beyler NBA'nin DTTF ya da Lig'lerin Fantezi Futbol gibi Dünya Kupası için de böyle bir uygulama bilen var mı? Hem takip edip hem oynamak zevkli olur
  • Türkiye'de olsaydı daha heyecanlı geçerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Şampiyon: Brezilya
    Gol Kralı : Ronaldo

Brezilya olamaz, Ronaldo sakatligindan dolayi buyuk ihtimal cok mac kaciracak.

Almanların satraforu , İspanya'nın eski havası yok. Brezilya'nın Kaleci + Defans 4'lüsü + Defansif ortasahadan oluşan 6 oyuncusu bu turnuvanın hem bireysel hem de bir grup olarak en iyi oyuncuları. Öyle bir defans 4'lüsü dünyada çok az kere yan yana gelmiştir. Yedekleri Marcelo , Dante falan olan bir 4'lü. İleri uçta da Fred gibi inanılmaz zeki bir oyuncu. Kenarlarda Neymar - Hulk olan bir takım. Oscar falan da cabası. Ayrıca ev sahibi bir Brezilya , futbol vatanına geri döndü. Buradan bırakmaz Brezilya.

• Şampiyon: Uruguay
    Gol Kralı: Neymar
  • Ben brezilyayı tutuyorum
  • Brezilya favorim. Arjantin, İspanya, Uruguay, Almanya ve Belçika maçlarını ilgiyle izleyeceğim. İngiltere de bir şeyler yapar umarım. Neymar büyük oyuncu ise kupayı ülkesine getirir. Hazard çok fena patlama yapabilir. Kolombiya sürprizler yapabilir.

Güney Afrika'daki maçlardan çok daha güzel maçlar izleyeceğimizi düşünüyorum, o vuvuzela sesi bütün şampiyonanın içine ettiydi.

Not : 2018 dünya kupası Rusya'da, vizeler de kalkmışken gitmezsek çok büyük ayıp olur.

Keşke Türkiye de olsaydı şu kupada.

Güzel bir kupa olması dileğiyle.

• Şampiyon : Ingiltere
    Kral : Rooney

Hirvatlar 2-1 alir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirli99 -- 12 Haziran 2014; 19:06:49 >
  • Bu sene İspanya almasın da kim alırsa alsın. Yeter artık adamlar bütün turnuvaları silip süpürdü. Brezilya favori. Panzerlerden de bi final bekliyorum.
  • İmzama tıklayın beyler pişman olmayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nef'i -- 12 Haziran 2014; 19:10:59 >
  • sipanya akar
  • Maç muhabbetine gelirsek de iki takım da hazırlık maçlarını kolay rakiplerle yaptı ve hepsini kazandı. Ben maçı Brezilya'nın kazanabileceğini ama Hırvatistan'ın çok zorlayacağını düşünüyorum. Gözüm Modric, Oscar, Hulk ve Neymar'ın üstünde olacak. Bu arada

Muhtemel 11’ler

Brezilya: Cesar; Alves, Luiz, Silva, Marcelo; Gustavo, Paulinho, Oscar; Hulk, Fred, Neymar

Hırvatistan: Pletikosa; Srna, Corluka, Lovren, Vrsaljko; Modric, Rakitic, Perisic, Kovacic; Olic, Jelavic.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortescue -- 12 Haziran 2014; 19:09:31 >
  • Brezilya:2-Hırvatistan:1
  • Brezilya zorlanmaz
  • Mac hangi kanalda yayınlanacak

• çok güzel bir açılış olacak hırvatistanın baya zorlayacağını hatta belki bir sürpriz bile yapabileceğini düşünüyorum
  • Almanya favorim bakalım
  • En son basketbolunda içinede ettiler.Bu ülkede keyifli bir spor izlemek mümkün olmayacak sanırım.Dünya kupası son ümidim artık.
  • Hırvatistan'ın kaybedecek bir şeyi yok ama Brezilya milli takımından çok şey bekleniyor, gol geciktiği taktirde stres başlayacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.