Şimdi Ara

2014 En İyi B Sınıfı Otomobiller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: olineoline12

quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

kıa rıo sporty çoğu c sınıfına taş çıkartır her anlamda..

tek sorunu benzin otomatikte 7-8 litre ortalama yakması dizel otomatik olsa asla satmazdım...

otomatik dizeller cok yakıyor kia ve hyundai gurubunda sorma

rıo da zaten dizel yok hocam keşke olsa hemen yine alırdım ben 2012 de benzin otomaik aldım ama yakıt biraz fazla okuduğum kadarıylada dizel otomatik olan ceed ve i30 da dizel olmasına rağmen biraz vazlaymış ama motorları 128ps biraz güçlü belki ondandır rıo da 109 pc atmosferik olmasına rağmen çok iyiydi ama buda yakıta yansıyor..

tek kural dizel otomatik olunca hdı motordan şaşmıyorum artık...

• Liste subcompact car diye geçiyor.
    Yani C sınıfının altındaki tüm araçlar.

bu arada Toyota prius C yi neden Türkiye ye getirmiyorlarki 1500 cc Hibrit motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconetti -- 17 Mart 2014; 22:53:53 >
  • olineoline12 O kullanıcısına yanıt
    Yazdigimi anlamadin herhalde. Listedeki araclar secmece degil, abd de satilan butun b sinifi araclar. Haliyle en iyiler gibi bir olay ortada yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • listedekilerin yarısını ilk defa duydum, B segment dedinmi punto,polo, fiesta gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: falconetti

Liste subcompact car diye geçiyor.
    Yani C sınıfının altındaki tüm araçlar.

bu arada Toyota prius C yi neden Türkiye ye getirmiyorlarki 1500 cc Hibrit motor.

http://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/prius/index.tmex
    Var ama fiyati yüksek.

• chevrolet sonic aveo oluyor cidden yeni aveo sonic kaliteli binmeyyen bilmez ecitroen c3 dizeller guzel hyundai i30 tasarimi guzel kia rio kasasi cok.hos kasli yapisi var opelden sogudum zaten polonun kasasi guzel fiestaninda punto nunda kasasi guzel c sinifindada golf 5 hosuma gidiyo auris guzel ilk kasa felan filan

• Türkiye de satılan 1.8 motor.
    Prius C olan 1.5 motor. Vergi dilimine uygun ama bagaj kısmı daha küçük araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Yazdigimi anlamadin herhalde. Listedeki araclar secmece degil, abd de satilan butun b sinifi araclar. Haliyle en iyiler gibi bir olay ortada yok.

butun araçlar degil. Alınabilcek en iyi araclar. Ama o pazarda bunlara rakip olarak arac gelemiyorsa yapacak bişey yok. Tabiki pejıo citroen rekabete giremiyorsa ya da poloyu sokamıyorlarsa kaliteleri tartısılır o zaman. Cunku dunyanın en buyuk pazarlarından biri orası. Adam rekabet edemeyecegini anlıyorsa giremez bizdeki gibi dacia loganı renault symbol diye satalım zihniyeti yok orda. Alanda olmaz satsalar. 1-2 fazla verir en iyisine biner adam
  • olineoline12 O kullanıcısına yanıt
    Saglam sacmaladin. Ne yani bir polo bu araclarla rekabet edemeyecek kadar kotu mu? abd pazarinda satilan araclarin kalite standartlari avrupadakinden dusuktur. Belliki bu konulara baya yabancisin. Mitbubishi mirage listeye girecek ama polo giremiycek. Hehe oldu kardes.

Acilan C segmenti konusunda da jetta vardi listede. Jetta cok mu kaliteli yani? Al bir gol daha.

O listenin amaci hakikaten alinabilecek en iyi araclari gostermekse listeyi hazirlayanlar kendini gomsun. Sanmiyorum oyle birsey olacagini. Abd de satilan arabalari koymuslar baska da bise yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.