Şimdi Ara

2014 ford focus style 1.6 sonradan opsiyon eklenir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler geçtiğimiz günlerde bir ford focus aldık.. araçta yokuş kalkış desteği ve start-stop özelliğimevcutt değil. bu opsiyonlar sonradan eklenir mi ? eklenirse ne kadar mâl olur.. araca plus paketi yapıştırmışlar bizimkilerde o şekilde almıiş.... pakette bu iki özellik yok lastik basınç göstergesi yok .. bunlar ekleniyormu eklenirse tahmini ne kadara kapatırız ? yardımcı olursanız sevinirim

• serdoqan38 S kullanıcısına yanıt
    1.si 2014 modellerde plus paket yok.(2011 ve 2012'lerde vardı.)
    2. olarak start-stop dışındakiler sadece ufak bir kodlamaya bakar fakat servis bunu yapmaz,yapmak istemez çoğuda yapamaz.
    3. olarak istediğiniz özellikleri ilk olarak yapan tam hatırlamıyorum ama Rus forumlarının birinde görmüştüm uzun zaman önce,buradada yapan bir-iki arkadaş var onlara ulaşırsanız belki anlatırlar. ''Focus dizele geniş ekranlı gösterge taktık'' konusunda vardı.
    Biraz bilgisayar bilgisi,ingilizce ve cesaret varsa ELM327 kablosu,laptop ve gerekli programla(ismini hatırlamıyorum yukarda yazdığım arkadaşlara sorun) ücretsiz kendiniz dahi yaparsınız. Çünkü bu sistemler araçta var fakat aktif değil.
    Son olarak start-stop boşuna araştırmayın sonradan yapılamaz.
  • teşekkür ederm .. ancak ford un sitesinde yazanı söyledim ben ... plus paket yazıyor.. herneyse konu o değil.. verdiğiniz konubaşlığından bir bakayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.