Şimdi Ara

2014 Gibi Bekleyenlere Son Uyarı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok merak ettim ben bu fikirlerle ibretlik olacaksam bunun doğrusunu bana açıklasana? Yani sana göre nasıl gelecek açıkla şimdiden de yarın kim burada olacak kim olmayacak görelim.
    İnsanlara umut aşılamayı kesin artık. Üzüldüklerinde siz yanlarında olmayacaksınız. Bugün bana derken yarın burada hiçbirinizi görmeyeceğimi biliyorum ama yinede gereken konuları uplayıp o zaman ibret olan konuları kendi ellerimle servis edeceğim gelecek nesillere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifikasyon112

Çok merak ettim ben bu fikirlerle ibretlik olacaksam bunun doğrusunu bana açıklasana? Yani sana göre nasıl gelecek açıkla şimdiden de yarın kim burada olacak kim olmayacak görelim.
    İnsanlara umut aşılamayı kesin artık. Üzüldüklerinde siz yanlarında olmayacaksınız. Bugün bana derken yarın burada hiçbirinizi görmeyeceğimi biliyorum ama yinede gereken konuları uplayıp o zaman ibret olan konuları kendi ellerimle servis edeceğim gelecek nesillere.

https://forum.donanimhaber.com/herkes-2014-falan-diyor--127179633

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mustifikasyon112 kullanıcısına yanıt
    opetcim yazmış bak yukarda 2010 a yakın gelecek
  • Çok iyimser.
  • quote:

Trololololo

aynen onu demeyi unuttum

• quote:

Çok iyimser.

seninki de çok kötümser hadi bakalım ne olcak şimdi
  • quote:

Çok iyimser.

2 kelimeyle cevap vermişsin sadece. 2016 hariç bütün senelerde lys fen aşağı yukarı böyleydi. (Netler ve zorluk).

Hayır fenden ne bekliyordunuz da çok aşırı kolay diye geziyorsunuz. 2013 ten beri gelen fenler aşağı yukarı belli. Organikte reaksiyon çıkmadı diye havalara girdiniz. Tamam kardeşim sen çok realistsin insanları doğru yola sevk ediyorsun çok iyi bir insansın biz polyannayız bravo.

• Lys feni o yazında neredeyse es geçmişsin. Forumda görebileceğin en yüksek fen netleri bu yıl oldu ve bunu yok sayarmışçasına bir yorum yazmışsın. Mf4 ten tercih yapacağını düşünüyorum bu yazına göre ancak o da zaten çok çok bir farklı olmayacak yani 2014 den kötü gelecek. (Toplam olarak)
    Ha illa olmaz diyorsan yarın uplaşalım da görelim kim haklıymış
  • quote:

Lys feni o yazında neredeyse es geçmişsin. Forumda görebileceğin en yüksek fen netleri bu yıl oldu ve bunu yok sayarmışçasına bir yorum yazmışsın. Mf4 ten tercih yapacağını düşünüyorum bu yazına göre ancak o da zaten çok çok bir farklı olmayacak yani 2014 den kötü gelecek. (Toplam olarak)
    Ha illa olmaz diyorsan yarın uplaşalım da görelim kim haklıymış

En yüksek fen netleri falan değil, aç 2013-2014-2015 e de bak. Sanki o seneler 22-23 tü bu sene herkes 30 yaptı.

• Bu seneki fen netleri eğer,
    sonuç açıklanma süresi çok uzun olduğundan (geçen senede uzundu ama fen sınavı zordu) daha fazla insanın tahmin istemesi ve genel olarak bir yerden bir yerlere çekenlerin yaptığı netlerden oluşuyorsa 2014 civarı gelebilir diyebiliriz.
    Ancak bu biraz iyimser bir bakış açısı bana göre. Yani özellikle fizik netlerinin bu kadar yüksek görünmesi, elde kalan tek puan türü mf4 ü de 2014 den uzaklaştırdığını düşünüyorum.
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    lys fen sınavına kadar her şey yolunda gidiyordu. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten hocam.
  • quote:

Bu seneki fen netleri eğer,
    sonuç açıklanma süresi çok uzun olduğundan (geçen senede uzundu ama fen sınavı zordu) daha fazla insanın tahmin istemesi ve genel olarak bir yerden bir yerlere çekenlerin yaptığı netlerden oluşuyorsa 2014 civarı gelebilir diyebiliriz.
    Ancak bu biraz iyimser bir bakış açısı bana göre. Yani özellikle fizik netlerinin bu kadar yüksek görünmesi, elde kalan tek puan türü mf4 ü de 2014 den uzaklaştırdığını düşünüyorum.

Hocam troll değilsin de valla çok yanlış düşünüyorsun. Forumdaki 2013-2014-2015 lys sonuç konularına bi bak. Fenler bana bu seneden yüksek bile geldi. Bence senin böyle düşünmenin nedeni de forumda fen sınavı bitince direk ortalıkta hiç gözükmeyen ilk 1000 deki 7-8 kişinin gelip nelerini yazması. Adamlar doğal olarak fulle yakın yaptı.

• bence 2016dan kötü gelecek tabi sayısaıl ıcın konusuyorum
  • Aslında araştırmıştım. Eski seneler ile kıyaslayayım da bu sene mi anormal bu durum diye ancak az bir veri buldum ve onlarda da fen netleri arasında farklar vardı. Belki ben iyi arayamamışımdır veya o zamanlar sonuç kısa sürede açıklandığından fazla veri yoktur bu konuda.
    Birde bende matematiğin çok ciddi zor olduğunu düşünen biriyim ancak formdaki netler yine beni korkutuyor. Yani aralarında 1-2 den fazla troll olduğunu da düşünmüyorum veya inanmıyorum. Böyle olunca bu konudaki güvencelerden birisi olan mat sınavı da etkisi sürse de her geçen gün değer kaybediyor gibi. Bunun nedeni de enteresan gelen yüksek netler, hele geçenlerde certokarın paylaştığı listede mat netlerinin zor denmesine rağmen hiçte az olmaması beni tekrardan 14-16 ortasına itiyor. Ygs birçok arkadaşa tam 2014 gibi geldiğinden onu yani ygs yi etkisiz eleman olarak düşünüyorum hep.
    Üstüne birde temel liselerden şişirilmiş obplere 1 sene daha eklenmesi iyiden iyiye sağlamlaştırıyor düşüncelerimi. Haliyle uyarma ihtiyacı hissedip sürekli yazmaya çalışıyorum bu durumu.

• mustifikasyon112 kullanıcısına yanıt
    mal mal yorum yapma sanki tahmin uzmanısın yarın açıklandığında görücez işte kes ya saçma sapan atıp tutuyosun
  • divergent99 D kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SON HATIRLATMAAAA!!!!
  • eeehhh tuttu gibi

• ADAM ADAM
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.