Şimdi Ara

2014 Gibi Bekleyenlere Son Uyarı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok kez nedenleri ile mf3 ve mf4 ün 2014 veya daha iyi gelmeyeceğini, aynı şekilde iki puan türünde de 2016 kadar kötü gelmeyeceğini söyledim. Kısaca tahminim

Mf3 --> 2014 ___________-________2016
    Mf4 --> 2014 ________-___________2016

İşte yakınlık bakımından tahminlerim bu şekilde.
    Tekrar söylüyorum burada kesinlikle kötü bir niyetim yok. Zaten aslında 2016 veya daha kötü bile demedim. Fikrim bu ve nedenlerini de yazdım bunun birçok yere.
    Yarın sonuçlar açıklandığında bana hak vermenizi istemem. Varsın siz haklı çıkın 2014 gibi gelsin ama öyle bir şey olmayacak. Ne olur buna hazırlayın kendinizi. Özellikle mf4 iyi gelir diye güvenenleri uyarıyorum. Kendinizi böyle bir şeye inandırmayın. Yoksa gerçekten sonuç ekranına baktığınız da üzüleceksiniz.

İnsanları 2014 veya 2015e inandırıp dikkat ve ilgi çekmeye çalışan arkadaşların her yazdığını yarın uplayacagim ve kötü niyetli olan, insanları asıl üzmek isteyen kimmiş göstereceğim.

Not: Her zaman keşke sonuçlar iyi gelse de ben insanlardan özür dilesem diye isterdim. Ancak olmayacak duaya amin demek mantıksız olur. Sizde kendinize bir iyilik yapın ve hayaller alemine kapılıp gitmeyin.

(Bu arada 2016 gibi bile gelse istediğim yere gidiyorum falan sanmayin. Bu yaptığım tahmine göre bende istediğim yere gidemiyorum.)

• avatara bakın ve yazdığı mesaja bakın.kötü niyetli değilmiş
  • Tartışmaya gerek yok usta.Sakin geçirelim forumca sonuç gününü.Kim nasıl beklerse beklesin.Birbirimizi kırmayalım.Zaten 24 saat içinde belli olur sonuçlar.
  • 2014den iyi gelecek ama sinavlaya göre hazırlayalım bence en kötü ihtimal için
  • Hocam ben de niyetinizin iyi olduğunu düşünüyorum. Kötüye hazırlamak her zaman daha iyi olur. Cidden hayal kırıklığı kötü bi duygu. Kendinizi kötüsüne hazırlayın iyi gelirse sevinirsiniz kötü gelirse zaten hazırlamış olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana ilk defa hak veriyor gibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayımsı Kel Aslan

Tartışmaya gerek yok usta.Sakin geçirelim forumca sonuç gününü.Kim nasıl beklerse beklesin.Birbirimizi kırmayalım.Zaten 24 saat içinde belli olur sonuçlar.

efsane geri donmus beee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B3D1R kullanıcısına yanıt
    Onu dalgasına ayarladım. Düşüncelerimi belirtirken altına belli dayanaklar koyuyorum.
    Neyse tamam okuduysan (ki sanmıyorum) çıkabilirsin. Zaten seni değil diğer insanları uyarmak için açtım konuyu. Seni şu saatten sonra kimse kurtaramaz. Kurtarmasında zaten hak etmiyorsun çünkü.
    Ama yinede yarın sonuç ekranına baktığında üzülmeni istemem. Sonucunun beklediğinden iyi gelir umarım.
  • Peki hocam hangi siteye gore hesaplayaylim

• 2016ya yakin olabilmesi icin inanilmaz kolay bir lys gelmesi gerekirdi ve o da olmadi

• Kardesim 2014ile ilgili yazi yazanlardan biri benim. Sebebini aciklayin neden oyle geleceginin ondan sonra boyle basliklar acin. Sebebinizi sadece fene veya sadece obpye dayandirmayin. O zaman siz de ilgi cekersiniz fakat ikimizinde amaci bu degil senin dediginin aksine. Her neyse sen eger hakli cikarsan benim ismimi editlersin buraya fakat benim yazdigim hakli cikinca ben oyle birsey yapmayacam o konuda icin rahat olsun.

•  2014 Gibi Bekleyenlere Son Uyarı!!!
  • yarın buralarda olamayacak nitekim yemek borcu olacak

• sonraki senelere ibret olur yarın burada olmayacak ama eski konuları uplarsınız, önüne gelen analiz yapmasın
  • xasger kullanıcısına yanıt
    Site olarak hiç bilmiyorum hocam ya hepsi bi garip.
  • vikingr kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsiniz sorun yok. Ayrıca ben sizin gibi mantık çerçevesinde açıklayan arkadaşları ben haklı çıktığımda (yani yarın) uplamayıp, asıl anlamsız yere gaz veren insanları uplayacağım. Onlar zaten sırf kendilerine 2016 sıralamaları bile yetiyor olup acaba 2014 desem ve tutsa efsane olur muyum düşüncesiyle hareket edenler. Bu arada bende birçok konuda birçok neden yazdım bu düşüncemle ilgili ancak sanırım size denk gelmedi veya çok az bir kısmı denk geldi.
  • geekon kullanıcısına yanıt
    Trololololo
  • 2010-2016 arası, 2010'a yakın gelicek

• mustifikasyon112 kullanıcısına yanıt
    Simdi gordum hocam mustifikasyon nickini sizin de aciklamalariniz vardi denk gelmistim demim yazarken nickinizi okumadim oylesine 2016 2014 diyorsunuz sandim kusura bakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifikasyon112

Yapabilirsiniz sorun yok. Ayrıca ben sizin gibi mantık çerçevesinde açıklayan arkadaşları ben haklı çıktığımda (yani yarın) uplamayıp, asıl anlamsız yere gaz veren insanları uplayacağım. Onlar zaten sırf kendilerine 2016 sıralamaları bile yetiyor olup acaba 2014 desem ve tutsa efsane olur muyum düşüncesiyle hareket edenler. Bu arada bende birçok konuda birçok neden yazdım bu düşüncemle ilgili ancak sanırım size denk gelmedi veya çok az bir kısmı denk geldi.

Bence 2014 diyenler gayet mantıklı yorum yapıyor.Normalde bu sınavın 2014 gibi gelmesi lazım.Ama malum fen netleri çok yüksek.Nolacağını kestiremiyoruz tam olarak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.