Şimdi Ara

Ford focus 3 2015 yaptığım kaza hasar kaydı 15.04.2019 Güncel Son durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç yetkili serviste kaskosu var hava yastığı açmadı ön taraf fotoğraftaki gibi farlarda çizik yok ön çamurluk tampon gitmiş durumda motor sağlam fakat iç aksamdaki olan çoğu şey bağlantıları gitti kaza hızı 50 60 ile dönerken oldu direksiyon hakimiyetini kaybettim allahtan yaya yoktu tek şansımız belkide mala geldi cana gelmedi. Yetkili serviste sizce kaç çıkar hasar kaydı tahminleri alalım sorularınızı da alabilirim kaza sonrası neler yapıldı neler edildi vs.
    Ford focus 3 2015  yaptığım kaza hasar kaydı 15.04.2019 Güncel Son durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleTh1nk -- 15 Nisan 2019; 17:2:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer poliçenizde yetkili servis ve orijinal parça klozu varsa seve seve fordda yapılacak. Eğer yoksa sigortanın elindesiniz.

Perte ayıracaksanız araba 75-80 ediyorsa niye 70 istiyorsunuz? Size hayrına mi veriyor kasko parayı? Siz her sene para vermiyor musunuz bu durumlar icin?

Bu üç kâğıtçılara para kaptırmayın. Gerekirse hukuki yolla alın paranin tamamını.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Fotoğraflara tıklayınca neden resim bulunamadı diyor? Yakından bakmak istiyorum ama olmuyor

• Yetkili serviste kaskolu mu yapıldı? Öyleyse epey tutar, yok siz dışarıda yaparsanız üçte biri tutar. Sanırım levhaya vurdunuz sadece ama altta kaldırım taşı da var. Ona vurmadınız muhtemelen çünkü hava yastığı açılmadı diyorsunuz.
    Tahminim 15 bin+lastiğin hasarına göre 20 bin.
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Hocam forum sorunlu, sol üstten mini sürüme geçerseniz fotoğrafı büyütebilirsiniz.

• Egrino E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasko yapacak ise 6000 8000 arası dışarıda 2000 TL civarı.
  • Kaput değişmez ise ben de 20 bin civarı tutar diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25.000 den aşağı kurtulmaz bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • böyle durumda sigortaya bireysel başvuru yapıp expertiz yaptırıp kendimiz yaptırabiliyormuyuz.böyle durumda bi miktar para bize kalır gibi
  • Kaput değişmicek sağlam farlar sağlam yanlar sağlam lastik sağlam bariyerin bittiği yer ile kaldırımda kaldı arka lastikler lastikler de sıkıntı yok patlamadı.
    Özel serviste yaptırmadık aile aracımız. Fordun yetkili servisinde yaptırdık servislerini yaptırdığımız yerden. Orjinal parçaları ile değişim yapılacak.

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2310840/68377
    5e-58f5-4122-9621-5e0b4e9ffd3f.jpg[/simage]

Detaylı görüntüler tahminleri alalım kasko şirketinden çıktım şimdi hasar büyük

Tahminde bulunmadıysanız aşağı tarafı okumayın tahmin ettik sonra okuyunuz.
    Hasar işçicilik hariç şuan yirmiikibinbeşyüz lira çıktı yarın her şeyiyle belli olacak geçici araba verilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleTh1nk -- 2 Nisan 2019; 18:13:10 >

• 35.000 e yaparlar serviste .dışarda 15 e yapılır

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    İşçilik hariç şuan 22500 gözüküyor işçicilik o kadar eder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ie36

böyle durumda sigortaya bireysel başvuru yapıp expertiz yaptırıp kendimiz yaptırabiliyormuyuz.böyle durumda bi miktar para bize kalır gibi
    Sigorta anlaşmalı olduğu özel servise göndertiyor arabayı orada hasar kaydı az çıkıyor araç ağır hasarlı değil de hasarlı gözüküyor değişeni var gözüküyor. Fakat bu gibi özel servislerde yapılan araçlar 1 2 ay sonra fire veriyor orjinak parça kullanmama eski kırılmış parçaları kaynak yaparak macun çekerek yapıyorlar çok masraf çıkarmaması için günü kurtarma kafasındalar. Yetkili servis direk parça kullanır orjinal. Dediğin olay para alma direk şöyle olurdu ekspertiz yollar kasko şirketi bakar araç pert durumda ise pert verilir ve aracın kasko değeri neyse o alınır.

• Sonuçta küçük bi kaza 20-25 binler havada uçuşuyor,
    Sanayiide 2-3 bine halledilir diye düşünmüştüm oysa.
    Mazallah büyük kaza olsa arabanın fiyatını koyup geçecek.
    Aynı araçtan kullanıyorum, kasko yaptırmadım, masrafları duyunca tırstım biraz.
    Buarada çok geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Sonuçta küçük bi kaza 20-25 binler havada uçuşuyor,
    Sanayiide 2-3 bine halledilir diye düşünmüştüm oysa.
    Mazallah büyük kaza olsa arabanın fiyatını koyup geçecek.
    Aynı araçtan kullanıyorum, kasko yaptırmadım, masrafları duyunca tırstım biraz.
    Buarada çok geçmiş olsun.
    Bence kesinlikle yaptırın evet böyle bir kaza da cebe zarar veriyor fakat o parayı toparlamak için zamanınız oluyor şuan cebimizden 0 kuruş çıktı arabada hasar gözükecek evet değeri düştü evet fakat o değer düşmesini çalışıp toparlayabiliriz şükür sağız sağlamız iki kolumuz bacağımızda yerin de durumumuz sıkışık olsa bile cebimizden para çıkmadı sadece ileride satınca değeri düştü.

• Aynı türde kaza bende yaptım. Aynı araç ile. Hepsi kolayda inşallah rot başlarına hasar vermemişsindir. Yoksa kasko serviste 10-12'000 civarı işler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rotlarda sıkıntı yok diye biliyorum tekrar bakılacak yarın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.