Şimdi Ara

2009 Temmuz çıkışlı, en ufak bir sorunu olmayan Symbol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araba babamın arabası. Kesinlikle kazası, darbesi ya da en ufak başka bir sorunu yoktur. Babam inanılmaz titiz bir şofördür. Gereksiz yere silecekleri çalıştırmaya bile kıyamaz. Arabasını çok temiz ve özenli kullanmıştır. Öyle ki Kayseri'de bir servisteki usta bu araba için "Bu kadar temiz, rahat ve tüplü olmasına rağmen iyi giden bir Symbol görmedim" dedi. ,

Araba açısından en ufak bir sorun yoktur. Alan kişinin kesinlikle içi rahat şekilde, sorunsuz kullanacağı bir araçtır. İnanın samimi olarak yazıyorum, aynı araçtan bundan düşük fiyatlılar da var fakat 500 TL - 1000 TL az para vermek için sıkıntılı araba almayın. Artık benim de arabam olduğu için, evin 2. arabasına gerek olmayacağı için satıyoruz bu arabayı. Belki de babam-annem için minik bir araba düşünebilirim.

Arabayı aldığımızda tüpün de en iyisini taktırdık. Çok daha uygun fiyatlı sistemler olmasına rağmen 1.500 TL değerinde LOVATO marka tüp taktırdık. Çok memnunuz. 30 litre gazla 330 km. kullanıyor babam. (Bu veriye kimse inanmıyor ama kesinlikle doğrudur)

İlan başlığında da söylediğim gibi araba Expression, yani donanımlı versiyonudur. Alaşımlı jant, sis farları, çift hava yastığı, ABS, yol bilgisayarı, deri direksiyon, krom kaplı iç kapı kolları vb. gibi özellikler mevcuttur. Araç servis bakımlıdır.

Mesaj yazarsanız mümkün olduğunca cevap vermeye çalışırım, fakat arayacaklar lütfen 18:00 dan sonra arasınlar.

Arkadaşlar, aracın fiyatında çok fazla indirim olmayacak. Çünkü araba gerçekten çok güzel ve değerinden aşağı vermeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Sonuçta marketen peynir almıyorsunuz, pazarlık tabi ki olur fakat çok fazla indirim beklemeyin. Muadillerine daha yüksek fiyat yazanlar bile var. İnanın ben arabanın değerini yazdım.

NOT: Arabayla ilgili söyleyebileceğim tek olumsuzluk bir kaç yerinde çok ufak çizikler olmasıdır. (kesinlikle seyir halindeki olan bir darbe çiziği değil, top çarpması, taş sıçraması vs. olabilir.)

FİYAT : 23.850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozpozan -- 8 Eylül 2012; 13:51:08 >

• Rengi km'si ilan linki vs hakkında detaylı bilgi var mı ?
  • fiyat takip

Ayrıca ilan ile ilgili sahibinden.com da bir link var mı? aracın km bakım bilgilerini de yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_nurlu -- 8 Eylül 2012; 18:35:07 >
  • Arkadaslar sahibinden.com ilan numarası 92348263. Araç servis bakımlı, 2 ay önce de motor yağını en iyisi diye mobil1 koydurduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.