Şimdi Ara

Ford focus 3 2015 yaptığım kaza hasar kaydı 15.04.2019 Güncel Son durum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: masterap

Aracınız servıste yapıldı dıyelım ve sonra o hasar kaydı ıle satmaya karar verdınız. Pıyasası kac bın tl oluyor aracınız ? 70bın tl kurtarıyor mu sızı ?
    8 bin lira yetkili servis şişirmesi olmadan. En kötü 10 desek araç 45 binde 80 bine rahat gider kazasız değişensiz boyasız . 70 bine satılacak araç rahatlıkla diyorum 72 73 bine de alıcısı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman perte cıkarılmasına ızın vermeyın, aracınızın hasarı onemsız zaten. En azından bıldıgınız araca bınmıs olursunuz.

Bu arada kasko aracınızı yetkılı servıste yaptırmak zorunda, surecı uzatıp sızı bıktırmaya calısıyorlar gıbı. Gerı adım atmayın. Gecmıs olsun

• Tek başınıza kaza yapmanız bir şeyi değiştirmez. Sigortacılık o şekilde değildir. Sigorta aksi bir madde olmadıkça sizin zararınızın tamamını karşılamak zorundadır. Anlaşma bu şekilde.

Aracının ne kadar ediyorsa o kadar istemeniz tavsiye olunur. Söke söke de alırsınız o parayı. Bu parada sizin hakkınız.

Forumda benzer konularda işlem prosedürlerini içeren konular var.

• Emniyet kemeri patlamadı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Emniyet kemeri patlamadı mı?
    Emniyet kemeri patlamadı air demek istediniz galiba oda patlamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Tek başınıza kaza yapmanız bir şeyi değiştirmez. Sigortacılık o şekilde değildir. Sigorta aksi bir madde olmadıkça sizin zararınızın tamamını karşılamak zorundadır. Anlaşma bu şekilde.

Aracının ne kadar ediyorsa o kadar istemeniz tavsiye olunur. Söke söke de alırsınız o parayı. Bu parada sizin hakkınız.

Forumda benzer konularda işlem prosedürlerini içeren konular var.
    Poliçiti de arabanın 2. El sitelerinde ortalama fiyatı alınıyor. Bu değeri de kasko şirketi çıkarıyor 65 lira civarı değer biçtiler biz de 70 bin istedik ama 2 3 programdan bakınca ortalama değer 79 80 bin çıkıyor.

• Araç yapıldı tramer kaydı 18000 tl yazıyor. İyi forumlar.

• Geçmiş olsun, yetkili serviste mi yaptırdınız bu arada. Sigorta şirketi işi yokuşa sürmüştü o yüzden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Geçmiş olsun, yetkili serviste mi yaptırdınız bu arada. Sigorta şirketi işi yokuşa sürmüştü o yüzden soruyorum.
    Yetkili serviste yapıldı ama arkasta değil sigortanın anlaşmalı olduğu Ford yetkili servisinde yapıldı.

• Güle güle kullanın,
  • Konu s
    Açılalı bir yıl olmuş yeni mi yapıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Konu s
    Açılalı bir yıl olmuş yeni mi yapıldı
    Şimdi fırsat buldum fakat konu açıldıktan 3 ay sonra başlandı 1 ayda parça beklenip yapıldı.

• Güle güle kullanın inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için teşekkürler
  • bu ısler cok uzun bır surec sürüyoor maleseffkı, o kadar sure olsa keske pertte edebılırdınız aracı ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.