Şimdi Ara

2014 goalunited hesabı satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilgilenen olur mu bilmiyorum ama goalunited hesabım satılıktır. takım 4.ligde iyi ve çok genç bir takım. takım gücü 75Q değeri 230milyon. 25yaş üzerinde sadece2 oyuncu. pafta 2.0 gücünden fazla 6 oyuncu mevcut 4senedir paf şampiyonu oluyorum. stat kapasitesi 81000 prestij 81. takım şuan kupada 4.turda (muhtemelen bu turu da geçecek), uu'da 3.turda (muhtemelen bu turu da geçecek). çalışanların hemen hepsi 100yetenek 100 motivasyonda (mali danışman ihtiyaç duymadığım için yok) nakit 11milyon faize yatırdığım 5milyon(1milyon da getirisi olacak) var. statta hamburg ve san siro geliştirmeleri, benfica paf akademisi var. (3ü de 1-2 hafta önce başlatıldı). hesapta 70gün premium ve 120den fazla kart mevcut. kartların (kuponlar hariç), premiumun ve stat geliştirmelerinin gu karşılığı 40 euroyu buluyor. 214 gu stars var hesapta. sponsorlar oldukça iyi takım her hafta 1-2 milyon kar ediyor şu an. kupa ve uudan elenince 1 milyona iner net kar. mali alt yapısı da oyuncu alt yapısı da çok iyi durumda. işsiz kaldığım için hesabı satıyorum. ilgilenenler raynekos@hotmail.com adresine mail atabilir.
     2014 goalunited hesabı satılık 2014 goalunited hesabı satılık 2014 goalunited hesabı satılık 2014 goalunited hesabı satılık

• edit: pafta 2.8 gücünde bir kişi daha çıktı. 7 oyuncu oldu. ayrıca uu'da tur atladık yeni rakibimiz de zayıf. dolayısıyla yarı final tamam gibi. eldeki nakit 12 milyon oldu. (faizdeki yatırım hariç)
  • 50 tl vereyim istiyorsan ara 05469368696
  • o fiyata vermem, insaf yahu. bu arada takım değeri 260 milyona çıktı uu'da finale çıktık 2 akşam sonra final maçı var. kupada 6.turdayım ama rakip çok güçlü. ligde de ilk yarıyı 2. tamamladı takım. biraz daha insaflı fiyat verenler yazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 2.Lig MANAGERZONE HESABI
    14 yıl önce açıldı
    Satılık Hearthstone hesabı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.