Şimdi Ara

2014 kpss-ortaöğretim sinavina girecekler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bu yılki kpss -ortaogretime girecek arkadaslar bir baslik altinda toplanalim istiyorum .basvuru sureci ve sonrasi icin bilgi paylasimi yapalim.tek bir yerde toplansinki yorumlar paylasimlar arayan aradigini bulsun uzaklara gitmesin google da saatlerini harcamasin harcamayalim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben hemen sormak istiyorum mesela.. basvuru süreci ile ilgili bilgi paylasabilecek varmi. ben uzun suredir osym nin sinavlarina girmedim. sifrem falan yok mesela. basamak basamak belki zor olur ama basvuru süreci nasil olacak?

• kimse bisey demiyorr demekki tek basima girecem sinava.. e atanirim o zaman ha ?

• Bende gireceğim, yeni mezunum stajı tamamlamadığım için diplomayı alamadım başvuruda diploma istiyorlar nasıl başvurabilirim ? Öğrenci belgesi yeterli olur mu?
  • Vörsteiner kullanıcısına yanıt
    aynen öğrenci belgen yeterli olur.

• Teşekkürler kardeş cuma günü başvuruyu yapayım bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vörsteiner kullanıcısına yanıt
    sen yinede birilerine daha sor. tek bir kisinin lafiyla hareket etme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende girmeyi düşünüyorum
    Üniversite öğrencisiyim şuan

• ilk kez kayıt olacam bende lise mezunuyum ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz ?
  • aynen bende bi gireyim diyorum üni ögrencisiyim. yalnız pek bilgim yok diyelim kazandık bi yeri tercih ettik. normal memur maaşıylamı başlıcaz edicez. biraz daha bilgi felan verirseniz güzel olur
  • evet beyler cuma günü başvurumu yaptım. lanet olsun cok kolaydı once osym nin websitesinden online Ödeme yaptim 40 tl. sonra aday basvuru formunu indirdim doldurdum ve osym basvuru merkezine gittim bizim uni deki .direk yapti adam başvurumu. birde kagit verdi bende kalması gereken başvuru yaptigima dair bilgiler bulunan. tamamdir dedi kontrol et eksik yanlis varsa soyle dedi. yalniz evde baktim ki en asagida basvurunuz henuz tamamlanmamistir yazıyordu. birde internetten hesabima baktigimda odeme yaptigim para, bekleyen işlemler arasinda görülüyordu. pazartesi gidip bunlari soracam. onun disinda bir sıkıntı yok. p.tesi yazarim gelişmeleri. soruna gelirsek evet düz memur olarak başlıyoruz simdi en düşük memur maasi 1800 tl civari diye biliyorum

• uni okurken memur olabiliyor muyuz ? bi de iyi bi memurluk için kaç puan yeterli olur ortalama

• Luka Modric kullanıcısına yanıt
    lise duzeyindeki sinavdan ataninca iyi bir memurluk bekleme. katip olan tanidik var mesela adliyedel 84 le atandi ama torpil donuyor mulakat var. mulakat olmayanlardada 95 alman gerekir atanmak icin

• quote:

Orijinalden alıntı: sordukmu

lise duzeyindeki sinavdan ataninca iyi bir memurluk bekleme. katip olan tanidik var mesela adliyedel 84 le atandi ama torpil donuyor mulakat var. mulakat olmayanlardada 95 alman gerekir atanmak icin

evet benimde kâtip olan bi arkadaşım var aynen o da dediğin şeyleri söyledi. o zaman hiç kpss başvurusu yapmaya gerek yok hocam zaten sözelci adamiz mat geo yok 85 yapmak imkansız

• bende kayıt oldum bugün ve ilk defa girecem bakalım güvenlik görevlisiyim bankaya yada pttye girmek için yada başka yerlerde olabilir ders secimi falan varmı tek oturum girecem
  • Luka Modric kullanıcısına yanıt
    öyle deme hocam . benim şahsi fikrim herkesin biraz matematik biraz fizik bilmesi gerekli. sayısalcı adamlarında sözel konularda az çok kendilerini geliştirdiğini görüyoruz o yüzden sözelcilerde bence sayılsal konularda fikir sahibi olmaları gerekli. kpss için 95 şart değil dediğim gibi mülakatla alan yerler var. sözeliniz iyiyse kafalarsınız adamları

• Angry006 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.tek sınav tek oturum ve puan katsayıları eşit (0.5). standart sapma olayı var o da bizi aşar.

• Hayırlısı olsun arkadaşlar . Geçen seneki kpss den 78 almıştım yerleşemedik .İnşallah bu sene daha iyi bir puan alıp yerleşiriz ...
  • ben denemelere giriyorum g.kulturde 20 dogru 30 ynlıs yaptım en son. mat ise genelde 1-2 bos gerisi dogru turkcede orta halli oluyor. g.kultur e nasıl calısmalıyım?

• http://forum.donanimhaber.com/m_95251568/f_//tm.htm kpss matematik soru çözüm konusu arkadaşlar soruları ben çözüyorum bilemedikleriniz varsa yollayın çözelim.
    @sordukmu @Vörsteiner @SirJustice @Amadeus_M @taha yasin arıcı @Luka Modric @Angry006 @kontpantelon
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.