Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 32LB652V modelini aldım. Henüz gelmedi. Salı ya da çarşamba günü gelecek. Oturma odası için aldım. Salonda 42LB620V modelini kullanıyorum. Oturma odasında büyük olduğu için oraya ayrı tv almaya karar verdim.
  • Ekranın saniyelik olarak tamamen karardigi ve sonra düzeldiği cihaza sahip olan var mi (42LB670) ? Not: HDMİ bağlantısında (digiturk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycp322 -- 21 Aralık 2014; 17:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg 65 950 dturk sd görüntü
     2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV

• Arkadaşlar,
    Bir TV alacağım.. İstediğim özellikler şu şekilde;

1- 48-49-50 inch civarı (daha büyük olmuyor oturma odasına)
    2- 4K özelliği olmalı
    3- 3D olmalı
    4- HDMI 2.0 olmalı
    5- Netflix 4K içeriği Türkiye de izleyebiliyormuyuz bilmiyorum ama izleyebiliyorsak HEVC decoder olsa iyi olur.
    6- Smart TV haricinde tüm Android applicationları Google Play'den falan indirebileceğimiz bir TV var mı?

Hepsi aynı TV'de olur mu bilmiyorm ama,
    Bu özelliklerdeki en iyi TV hangisi acaba? Fiyat kıstas değil gerçekten en iyisi hangisi onu öğrenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_1977

Arkadaşlar,

2- 4K özelliği olmalı
    3- 3D olmalı
    4- HDMI 2.0 olmalı
    5- Netflix 4K içeriği Türkiye de izleyebiliyormuyuz bilmiyorum ama izleyebiliyorsak HEVC decoder olsa iyi olur.
    6- Smart TV haricinde tüm Android applicationları Google Play'den falan indirebileceğimiz bir TV var mı?

Bu özelliklerdeki en iyi TV hangisi acaba? Fiyat kıstas değil gerçekten en iyisi hangisi onu öğrenmek istiyorum.

Biraz büyük olsada Samsung 55HU 8500
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandy79

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_1977

Arkadaşlar,

2- 4K özelliği olmalı
    3- 3D olmalı
    4- HDMI 2.0 olmalı

Biraz büyük olsada Samsung 55HU 8500

Dediğim gibi büyük alamıyorum oturma odası fazla küçük.
    o nedenle 47-48-49 veya 50 inch olmalı...

Aslında araştırdığım ürünler,
    1- PHILIPS 49PUS7909
    2- LG 49UB850V

• Merhaba arkadaşlar 49ub850v televizyonu ve yanında Bh4530t 5+1 ev sinema ses sistemini almış bulunmaktayım. Televizyon kendisi 3000 ve 850 tl değerindeki ses sistemi 450 liraya toplam 3450 liraya anlaştık. 5 ocakta teslimat yapılacak kutuyu açarken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir yardımcı olur musunuz?
  • Metropol33 kullanıcısına yanıt
    Kutunun daha önce açılıp açılmadığına dikkat edin. Tv nin arkasına bakın askı aparatı yuvalarına vida değmiş mi? Cihazda ilk yapacağınız ölü piksel yerine vertical banding olayı. Hareketli sahnelerin olacağı bir film ya da maç izleyin teknik servisle beraber hızlı sağa sola dönüşlerde dikey çizgilenme görürseniz rapor tutturun
  • Metropol33 kullanıcısına yanıt
    şimdi öncelikle o ses sistemi şuan 850 felan değil. zaten stoklardada yok geçen yılın ürünü o yüzden fiyatı normal almışsınız.tvyi 300 lira uyguna aldığınız için fiyatlama iyi olmuş.. açılmamış ürün belli olur zaten bantlarından plastik kemerlerden vs.. ayrıca açılınca servise çalışma süresine bakmasını isteyin.. ayrıca daha önce seri numarası kaydı yaptırılmışmı onu kontrol ettirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

şimdi öncelikle o ses sistemi şuan 850 felan değil. zaten stoklardada yok geçen yılın ürünü o yüzden fiyatı normal almışsınız.tvyi 300 lira uyguna aldığınız için fiyatlama iyi olmuş.. açılmamış ürün belli olur zaten bantlarından plastik kemerlerden vs.. ayrıca açılınca servise çalışma süresine bakmasını isteyin.. ayrıca daha önce seri numarası kaydı yaptırılmışmı onu kontrol ettirin.

Ben de biraz önce Mediamart inernet sitesinden 2999 TL ye aldım LG 49UB850V. 100 TL de Worldpuan kazandım.

Seri numarası kaydı yapılıp yapılmadığını nereden kontrol ediyoruz?
  • UC970 serisi nasıldır arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

LG 32LB652V modelini aldım. Henüz gelmedi. Salı ya da çarşamba günü gelecek. Oturma odası için aldım. Salonda 42LB620V modelini kullanıyorum. Oturma odasında büyük olduğu için oraya ayrı tv almaya karar verdim.

Bende aynı modeli düşünüyordum, bu tvnin paneli 50 mi yoksa 100hz mi?. Bağzı kaynaklarda 50 bağzılarında ise 100 yazıyor ilk sayfada 100hz diyor mesela.

Muhtamelen TV kurulmuş olmalı nasıl memnunmusunuz?. Ne için kullanıyorsunuz?.

Ben harici Digiturk takacağım, HDD'de sürekli film dizi izleyeceğim, PS 3'den multi BF3 oynayacağım acaba bu model beni keser mi. Siz nedersiniz forum ahalisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

LG 32LB652V modelini aldım. Henüz gelmedi. Salı ya da çarşamba günü gelecek. Oturma odası için aldım. Salonda 42LB620V modelini kullanıyorum. Oturma odasında büyük olduğu için oraya ayrı tv almaya karar verdim.

Bende aynı modeli düşünüyordum, bu tvnin paneli 50 mi yoksa 100hz mi?. Bağzı kaynaklarda 50 bağzılarında ise 100 yazıyor ilk sayfada 100hz diyor mesela.

Muhtamelen TV kurulmuş olmalı nasıl memnunmusunuz?. Ne için kullanıyorsunuz?.

Ben harici Digiturk takacağım, HDD'de sürekli film dizi izleyeceğim, PS 3'den multi BF3 oynayacağım acaba bu model beni keser mi. Siz nedersiniz forum ahalisi.

panel native 100hz, görüntü digital ve mkv yayınlarda sizi memnun edecektir. Konsol performansıda tatminkar. Gönül rahatlığı ile temin edebilirsiniz.

• 65UB980 ve 65UB950 arasında kararsız kaldım, 1200 TL kadar fark değer mi? Kullanan var mı aramızda?

Keza Teledünya'yı LG TV'me takılı CI kart ile kullanıyorum, bu modellere de takabiliyormuyum bu kartı direk?

Teşekkürler :)
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    ben 65ub 950 kullaniyorum.modulle t.dunya izliyorum kendi kanal listenide yapabiliyorsun.ben memnunum.

• Arkadaşlar .
    Mediamarkttan 22/12/2014 tarihinde indirimle LG50LB670 aldım önce sitesinde hızlı gönderi yazıyordu dün 1 haftada kargoya verilir yazıyor yuh dedim 1 hafta ne yapıyorlar yeniden mi imal ediyorlar anlamadım müşteri hizmetleri tam bir felaket cevap bile vermiyorlar şikayetvar .com a yazdım.Benim durumumda olan arkadaşlar varmı?
  • 65UB980 için 7bin TL fiyat nasıl arkadaşlar? Daha ucuza bulma şansım var mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Arkadaşlar .
    Mediamarkttan 22/12/2014 tarihinde indirimle LG50LB670 aldım önce sitesinde hızlı gönderi yazıyordu dün 1 haftada kargoya verilir yazıyor yuh dedim 1 hafta ne yapıyorlar yeniden mi imal ediyorlar anlamadım müşteri hizmetleri tam bir felaket cevap bile vermiyorlar şikayetvar .com a yazdım.Benim durumumda olan arkadaşlar varmı?

Hemen hemem her yer aynı stratejide bunkadar üstüne düşmeyin, sıkıntısız hasarsız elinize feçmesine bakın, neticede lg seeviside aradıpınız anda kapınıza gelmeyecek. Güzel tv almışsınız büyük zevki bambaşka deneyim sunacak. Hayırlısı olsun

• wellwet W kullanıcısına yanıt
    Buradan hesabına 555 TL. kupon tanımla...
    www.n11.com
    Her Ayın 11’ine Özel Tık Hızında Kupon Kampanyası
    http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim?icid=200501_b_tik-hizinda-indirim

Sonra buradan kuponu kullanarak ürünü satın al!

Sana: 6.644 TL.'ye gelir. Üzerine de hediye kupon vermesi muhtemel. 4.899 TL.'ye aldığım TV için bir müddet sonra 222 TL. İndirim kuponu tanımlamışlardı. (1.000 TL. üzeri alışverişler için geçerliydi ve kullandım).
    Kuponlar bitebilir. Almaya kesin kararlıysan kaçırma! Hatta hesabına tanımla, gerekirse kullanım süresi içerisinde sonra kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 26 Aralık 2014; 13:50:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Arkadaşlar .

Hemen hemem her yer aynı stratejide bunkadar üstüne düşmeyin, sıkıntısız hasarsız elinize feçmesine bakın, neticede lg seeviside aradıpınız anda kapınıza gelmeyecek. Güzel tv almışsınız büyük zevki bambaşka deneyim sunacak. Hayırlısı olsun

Evet haklısınız ama insanı yanıltmaları hoşuma gitmiyor.Tşkler!..

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.