Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 42LB730V kullanıyorum. Hdmi ile bilgisayarı bağlayıp çözünürlüğü 1920*1080 yaptığımda bilgisayar ekranının en dış kısımlarını göremiyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

Arkadaşlar üçünüze de teşekkürler, öncelikle @kücükyenici, verdiğin link sayesinde 7 bine ikna olduğum ürünü daha ucuza alma şansım oldu, hatta satısıyla konuşup daha da düşüğe aldım! 4 adet ilavbe gözlükle birlikte 7030 TL'ye açtı ilanı, indirimle 6475 TL'ye geldi, biran önce ödemek istediğimden 4 taksit yaptım. Ancak teslimat perşembeye, pazartesi yapacaklardı ama ben 3 günlüğüne kent dışında olacağım.

N11'de olsa satıcıyla pazarlık etmeyi unutmayın ;)

Aldığınız mağazada mert can ve gökhan bey kraldır. Muhtemelen onlar ilgilenmiştir. Ben de aynı mağazadan aldım farklı bir lg tv. İnanın 4000 tllik ürün n11 ve o mağaza sayesinde 3300 lere kadar düşmüştü. Bi dediğimi iki etmediler saoğolsunlar. Zaten Maltepe park avmde Lge mağazaları var. Umarım memnun kalırsınız. Hayırlı olsun...

• antitabac A kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz değerler elektriğin frekansıdır. Türkiyede ac 220v 50hz, amerikada ac 110v 60hz elektrik kullanılmaktadır. O değer ac elektriğin 1 saniyedeki salınım sayısıdır.

Eskiden çeviri kullanıyorduk, şimdilerde güç ünitelerini universal üretiyorlar, verilen aralıklarda dünyanın heryerinde kullanabiliriz.

• wolfson61 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızın ekran kartı ati amd mi?

• Nvidia.

• Merhaba Arkadaşlar Philips 55PUS7909 almaya gittiğimde son anda teknomarkette görevlilerin ikna kabiliyetiyle 55UB850V aldım. Digitürk kullanıyorum ve görüntü kalitesi hoşuma gitmedi.Şimdi gelelim can sıkıcı yere ekranın altında ışık sızması mevcut karanlıkta film izlemek işkence zaten ekran siyah değil gri renk yarın buraya fotoları koyacağım.Bugün Galatasaray ın maçını izledim futbolcular koşarken ayaklarının olduğu kısımlar bulanıklaşıyor. Bu 1000 Herz ve 4 K nerede ne işime yarayacak bilmiyorum çok yeri okudum bu bahsettiğim şeyler özellikle ekran ışık sızması nedeni ile iade isteyeceğim değişim bile değil. Daha servis kurulum aşamasından başına gelecekleri biliyormuş gibi Tv nin kenarlarını göstererek bu ekranlar ince olduğu için siyah renkleri bazı yerlerde gri gibi alırsanız şaşırmayın demişti.
    Ekran karı uygulamasında eksik tarama/ tam tarama/ aşırı tarama gibi bir ayar olması lazım. Ati ekran kartlarında %0 yapıyorak hallediliyor diye hatırlıyorum bu sorunun.

Nvidia da da yanlış hatırlamıyorsam Menü > Kurulum ayarları > Diğer ayarlar > Resim üstünde tarama : bu ayarı KAPALI yapın bakalım ne oluyor?
  • tebessum T kullanıcısına yanıt
    Işık sızması için konuşamam ama, firmware güncellemesinden sonra ub850 lerin hd görüntü performansının arttığından bahsediliyor inceleme sitelerinde, deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tebessum

Merhaba Arkadaşlar Philips 55PUS7909 almaya gittiğimde son anda teknomarkette görevlilerin ikna kabiliyetiyle 55UB850V aldım. Digitürk kullanıyorum ve görüntü kalitesi hoşuma gitmedi.Şimdi gelelim can sıkıcı yere ekranın altında ışık sızması mevcut karanlıkta film izlemek işkence zaten ekran siyah değil gri renk yarın buraya fotoları koyacağım.Bugün Galatasaray ın maçını izledim futbolcular koşarken ayaklarının olduğu kısımlar bulanıklaşıyor. Bu 1000 Herz ve 4 K nerede ne işime yarayacak bilmiyorum çok yeri okudum bu bahsettiğim şeyler özellikle ekran ışık sızması nedeni ile iade isteyeceğim değişim bile değil. Daha servis kurulum aşamasından başına gelecekleri biliyormuş gibi Tv nin kenarlarını göstererek bu ekranlar ince olduğu için siyah renkleri bazı yerlerde gri gibi alırsanız şaşırmayın demişti.

Fotoları yüklemeye kalktım ancak boyut büyük olduğu için yükleyemedim. Arkadaş o kadar para veriyoruz sinirimden kudurdum daha önce yine lg den ses sistemi sldım 1.500 tl ye oda arızalı çıktı servise arızalı olduğunu kabul ettirenekadar canım çıkmıştı sonunda değişim aldım şans işte bu seferde tv de sıkıntı var. 4.000 tl ye satıyorlar alalı 3 gün oldu 3.700 e düşüyor bu nedir beni mi bulur böyle şeyler.

• Ok, şuan şehir dışına çıktım. Pazartesi deneyip burdan yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfson61 -- 27 Aralık 2014; 0:45:43 >
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    Daha da ucuza alabilmene sevindim. İnşaallah TV'den de memnun kalırsın. O mu, bu mu derken kafayı çok meşgul ediyor. Saygılarımla.

• tebessum T kullanıcısına yanıt
    Lg UC970v almadan önce listemde Philips 8 serisi Android TV'de vardı. Mağazada inceledim ve çeşitli sebeplerden dolayı listemden çıkarttım. Hassas kişiler ve imkanı olanlar için LG'nin 9 serisinden aşağı pek tavsiye etmiyorum. Ne zaman satınaldın bilemiyorum. Çok sıkıntılı bir süreç olmasına karşın iade talep et. Yoksa TV seyrederken keyfini çıkartmak yerine arızalar kafanı kurcalayıp durur.

LG 55UC970V ile tamamen karanlık ortamda çektiğim flaşsız ve flaşlı fotoğraflar:

2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 27 Aralık 2014; 3:30:34 >

• Lg de hizli başlangıç filan varmi geç açılıyor bayagi samsung şak diye açılıyor du...

Ekran kartının modeline göre aşağıdaki bağlantıdan Nvidia yazılımını indirip güncelle.
    Sonra Nvidia Denetim Masasından;
    "Ekran / Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla / Ölçeklendirme" sekmesinden uygun seçimi yap.
    Olmazsa yine ayarlarından;
    "Ekran / Çözünürlük Değiştirme" 1080p, 1920 x 1080 (doğal) / 60Hz / En yüksek (32-bit) olarak seçim yap.

www.nvidia.com.tr
    Sürücüleri Yükle | NVIDIA
    http://www.nvidia.com.tr/drivers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 27 Aralık 2014; 1:54:32 >

• Bunları yaptım zaten ama bir türlü düzelmedi. Bir de l@civert'in söylediğini deneyeceğim, çözülür umarım. Ekran kartım 9600m gs. Biraz eski sayılır ama yinede bir sıkıntı olmaması lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Lg UC970v almadan önce listemde Philips 8 serisi Android TV'de vardı. Mağazada inceledim ve çeşitli sebeplerden dolayı listemden çıkarttım. Hassas kişiler ve imkanı olanlar için LG'nin 9 serisinden aşağı pek tavsiye etmiyorum. Ne zaman satınaldın bilemiyorum. Çok sıkıntılı bir süreç olmasına karşın iade talep et. Yoksa TV seyrederken keyfini çıkartmak yerine arızalar kafanı kurcalayıp durur.

LG 55UC970V ile tamamen karanlık ortamda çektiğim flaşsız ve flaşlı fotoğraflar:

2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV

21 Aralık aldım 23 aralikta kuruldu o günden beri deniyorum sizin resimlerden sonra benim tvde sorun oldugu konusunda daha cok emin oldum.peki birsey sorayım iade icin servis raporumu gerekli eger gerekliyse isim çok zor daha önce dedigim gibi servis daha kurarken bu tür seylerin normal oldugunu söyledi

• 2014 serisi 670 webos var elimde. İzlemek istediğim bazı kanallar var ama kaç defa kanal arama yaptıysam da çıkmıyorlar.
    Bu webos modellerinde ayrıca frekans ekleyip arama var mı? Varsa nasıl yapılıyor biraz aradım ama bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1
    quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda
    quote:

Arkadaşlar .
    Mediamarkttan 22/12/2014 tarihinde indirimle LG50LB670 aldım önce sitesinde hızlı gönderi yazıyordu dün 1 haftada kargoya verilir yazıyor yuh dedim 1 hafta ne yapıyorlar yeniden mi imal ediyorlar anlamadım müşteri hizmetleri tam bir felaket cevap bile vermiyorlar şikayetvar .com a yazdım.Benim durumumda olan arkadaşlar varmı?

Hemen hemem her yer aynı stratejide bunkadar üstüne düşmeyin, sıkıntısız hasarsız elinize feçmesine bakın, neticede lg seeviside aradıpınız anda kapınıza gelmeyecek. Güzel tv almışsınız büyük zevki bambaşka deneyim sunacak. Hayırlısı olsun

Öncelikle tşkler.Evet haklısınız ama insanı yanıltmaları hoşuma gitmiyor.Genede bekleyeceğiz dediğiniz gibi sağ salim gelsin bir problemi olmasın beklemeye değsin

Ürün sorunsuz ve ekonomik gelirde biraz nazlana nazlana gelir Mediamarkt'dan. Geçen aylarda Mediamarkt'dan Sony MDR-1RBT kablosuz kulaklık almıştım 2-3 içinde teslimat yazmasına rağmen 13 gün sonra teslim ettiler. MH deki kız nettenki ürünleri mağza stoklarından değilde firmalardan temin ediyoruz temin süresi 10 günü bulabiliyor demişti o nedenle sitede yazan teslim tarihinin üzerine bi 10 gün koy.

Arkadaşlar 2014 LB serisi tvlere webOS 2.0 güncellemesi gelecek mi?. Nette bu konuda bilgi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda
    quote:

Arkadaşlar .
    Mediamarkttan 22/12/2014 tarihinde indirimle LG50LB670 aldım önce sitesinde hızlı gönderi yazıyordu dün 1 haftada kargoya verilir yazıyor yuh dedim 1 hafta ne yapıyorlar yeniden mi imal ediyorlar anlamadım müşteri hizmetleri tam bir felaket cevap bile vermiyorlar şikayetvar .com a yazdım.Benim durumumda olan arkadaşlar varmı?

Hemen hemem her yer aynı stratejide bunkadar üstüne düşmeyin, sıkıntısız hasarsız elinize feçmesine bakın, neticede lg seeviside aradıpınız anda kapınıza gelmeyecek. Güzel tv almışsınız büyük zevki bambaşka deneyim sunacak. Hayırlısı olsun

Öncelikle tşkler.Evet haklısınız ama insanı yanıltmaları hoşuma gitmiyor.Genede bekleyeceğiz dediğiniz gibi sağ salim gelsin bir problemi olmasın beklemeye değsin

Ürün sorunsuz ve ekonomik gelirde biraz nazlana nazlana gelir Mediamarkt'dan. Geçen aylarda Mediamarkt'dan Sony MDR-1RBT kablosuz kulaklık almıştım 2-3 içinde teslimat yazmasına rağmen 13 gün sonra teslim ettiler. MH deki kız nettenki ürünleri mağza stoklarından değilde firmalardan temin ediyoruz temin süresi 10 günü bulabiliyor demişti o nedenle sitede yazan teslim tarihinin üzerine bi 10 gün koy.

Arkadaşlar 2014 LB serisi tvlere webOS 2.0 güncellemesi gelecek mi?. Nette bu konuda bilgi yok.

Neyseki bugün kargoya vermişler hayırlısı bakalım.

• İşte Sorun
     2014 LG 3DTV

2014 LG 3DTV

2014 LG 3DTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tebessum -- 27 Aralık 2014; 11:59:35 >

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.