Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Meşhur mağazalardan aldıysanız öncelikle onların müşteri hizmetleri ile, sonrasında LG Türkiye ile görüşün. Alalı epey zaman olduysa servis raporu isterler.

UC970 Serisinde Direct Led kullanıldığından yerel karartmalar başarılı ve ışık sızması farkedilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menü'den;
    Hızlı / Kanallar / Transponder Düzenle / Uyduyu Seçin / Artı İşareti İle Frekans Ekleyin

• shadow006 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum. Hz olayına takılmadım. Dahili uydu alicisi biraz yavaş ama benim için problem değil. Görüntü bence çok güzel. Hd kanallar güzel. Sd kanallarda yeterli derecede kaliteli gösteriyor. Smart özelliği olarak Youtube uygulaması gayet güzel çalışıyor. Filmbox var fakat üyelik istiyor. Onu kullanmıyorum. LG Adrdoid uygulamalarını kurdum. Kumanda olarak kullanılıyorum akıllı telefonumu. Ayrıcı telefondaki görüntü, ses ve videoları smart share özelliği ile paylaşabiliyorum. Ben memnun kaldım. Oturma odası için almıştım. Yeterli geldi. 3D özelliği de gayet güzel. Üstelik 100 TL bonus ile geldi bana. 899 TL ye geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Menü'den;
    Hızlı / Kanallar / Transponder Düzenle / Uyduyu Seçin / Artı İşareti İle Frekans Ekleyin

Sağol un hocam. Denerim birazdan

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Ekledikten sonra tekrar kanal tarama yapacağım değil mi?

• Menü / Hızlı / Kanallar / Kanal Ayarlama / Manuel Ayarlama / Transponder / Eklediğin Frekansı Seç / Güncelle / Tamam
    Kanal listesinin sonuna eklenmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 27 Aralık 2014; 11:19:30 >
  • arkadaslar bu ghosting sorunu bir tv de ilk aldiginda varsa varmidir yoksa sonradan da cikarmi daha once dahili uyduyla kullanirken hic yoktu digiturk kullanmaya basladiktan sonra bazi karanlik sahnelerde olmaya basladi.tv lb652.

• Bugün sabah 42lb670 aldık sonunda.Kurulumu öğleden önce yapıldı.inşaallah sorun yaşamayız :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: tebessum

İşte Sorun

[/qu sizce
    Bu gōrūntūlere iade alıryımıyım sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tebessum -- 27 Aralık 2014; 16:11:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tebessum T kullanıcısına yanıt
    Bastırırsan alırsın, servisi ise takma bu ışık sızması filan değil resmen griye dönmüş ekran, bariz üretim hatası. Özelliklerinden memnunsan değişim isete o konuda daha az sıkıntı çıkarırlar.

quote:

Orijinalden alıntı: shadow006
    Arkadaşlar 2014 LB serisi tvlere webOS 2.0 güncellemesi gelecek mi?. Nette bu konuda bilgi yok.

Yukarıdaki sorumu tekrarlıyayım.
  • shadow006 kullanıcısına yanıt
    2014 LB serisi tvlere webOS 2.0 güncellemesi

yabancı forumları okumak gerekiyor zor iş

bence gelmez nedeni ise satış stratejisi yeni tvleri nasıl satacaklar.....
  • Lg 2015 de G-F serileri gelecek avrupa modelleri belli olsun yakında yeni konu açarım

sanırım böyle biraz karışık

EG CURVED OLED
    EF FLAT OLED

UG ?
    UF UHD
    LF LED

HDTV Test
    LG’s 2015 OLED TV Leaked: 65EF980V is 65″ Flat 4K Model
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-65ef980v-201412253967.htm

http://www.wi-fi.org/product-finder-results?categories=9

• Merhaba arkadaslar tavsiyenize ihtiyacim var yardimci olursaniz cok memnun olurum.. 49ub850v alacaktik ama satici arkadaslar ve forumdaki yorumculara gore henuz buna uygun yayin olmadigi ve ne zaman gelecegi de belli olmadigindan fiyata israf olarak bakmya basladim. Sonrasinda lb670 modellerine bakiyorum ama 4kdan sonra da begenmez oldum acaba bana mi oyle geliyor yoksa film ve maclar icin yetersiz bir tv mi.. ya 49ub850 ya da 55lb670 vb alacagim.. siz olsaniz

• ayakustu kullanıcısına yanıt
    TV alınınca uzun zaman kullanılıyor. İmkanın varsa 4K TV olsun. Bu çözünürlükteki filmler çıkmak üzere. Turksat'ta 4K Test yayını bile var. 4K Çekim yapan telefonlar, kameralar piyasada. Bu TV'ler normal yayınların ve medyanın frekanslarını yükselttiği için (upscaling) daha iyi görüntü sağlıyorlar. Fiyatlar da diğer TV'lere göre uçuk değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 28 Aralık 2014; 13:08:45 >
  • Bence 4K nın yaygınlaşması için minimum 5 yıl var. Full HD TV'ler çıkalı herhalde 6-7 sene olmuştur ama şu anda bile yayınların belki %20 si HD. 4K için daha çok zaman var.
    Ayrıca onlar yaygınlaştığında o zamanki 4K TV'lerin özellikleri çok farklı olacaktır diye düşünüyorum..
  • Teknosada bimekste vs 4k tvler gercekten, daha parlak ve keskin mesela insanin direkt dikkatini cekiyor. Ama bu musterileri ona yonlendirmek icin yapiliyor olabilir mi(renk ayarlari, video ayarlari vs). Benim gonlumden gecen daha buyuk ve en azindan full hd oldugu icin 55lb modelinden almak ama sonra pisman olmak istemiyorum. Mac izlerken pikselleri sayarsak eyvah

4K'nın tartışma dönemi şimdiki zaman. Teknoliji çabuk değişiyor. O günlere erişebilirsek 5 sene sonra 4K yerine başkaları mevcut olacak. Az farkla 4K almanın size zararı olmaz. İşin ucunda 1 sene içerisinde pişman olup "keşke" demek de var. Şu anda medyalar yüksek çözünürlük üzerine üretiliyor. Tercih sizin.

mağazadaki videolar hd yada 4k olunca ve ışıklı ortamda süper görünür< amaçta o zaten satış yapabilmek tvler mağaza modunda canlı-vivid modda.

kendiniz test edin internetten indirin 480p-720p-1080p-4k-3d-karanlık sahne-futbol- videolarını flash diske atın .

ama eve gelince dandik türk kanallarında bildiğin çöp dersin < 4k yayın yok içerik fazla yok 5 yıl sonra belki izlenir belki diyorum çünkü hd-4k-3d kanallar bile çakma yapın yapıyor..

tvye 5-10 bin harcayanlarda bi zahmet bin liralık uydu da aslın yabancı kanalları izlesin alman kanalları güzel.
  • Yarın 850v almayı düşünüyorum. Şuan merak ettiğim tv içindeki uydu ile biss KEY falan girebiliyor muyuz, bilen var mı
  • Yarın 850v almayı düşünüyorum. Şuan merak ettiğim tv içindeki uydu ile biss KEY falan girebiliyor muyuz, bilen var mı

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.