Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 950 ub aldim. bence almisken tam ozelikler olsun tv pahali bir cihaz biraz farkla tam ozellik almakta fayda var tabi butceniz uygunsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 55ub950 var 49 göremedim 55 hem Bütçeyi aşıyor hemde odaya fazla geliyor abes bi görüntü oluşsun istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet yok en uygunu sizin icin 850

• Peki hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim

• Ufak bir LG 42LB670 incelemesi

Dün netten almayı düşündüğüm 42LB670'i test etmek için yollara koyuldum. TVyi USB film, Konsol, Digiturkte kullanacaktım. Önce Metroda sonrada Teknosada Televizyonun içini dışına çıkardım. 32gb usb ağzında kadar çeşitli codeclerde video ve ses dosyasıyla yüklüydü hepsini üşenmedim tek tek denedim 2 tvdede. TV görsel olarak çok şık bir tv, malzeme kalitesi güzel. Ön cam parlak yansıma yapıyordu ve arka girişler çok saçma kanumlandırılmıştı bunlar beğenmedim yönleri. Cama karşı koyacaksanız gündüz tv izlemek zor olur ayrıca tvyi asacaksanız askıyı hareketli almanız gerekli.

USB Movie performansı ise kusursuz mp4, mkv, avi, h264, acc, dts 5.1-7.1, ac3, vs. vs. hiç sorun yaşatmadan açtı onca dosyayı, Bağzı Samsunglarda olduğu gibi Film izlerken ses ve görüntüye müdahale için küçük bir menü açılmıyor ama menüdeki ayarlardan yapmak gerekti. Bu konudaki tek eksiği alt yazı kodunu her videodada tekrar tekrar düzenlemem gerekmesi. Genel olarak benim gibi USB film müptelalarını üzmeyecek bir tv.

Dahili uydu alıcı ve Konsol performansını deneyemedim ama diğer arkadaşların dediğine göre Uydu alıcısı saç baş yolduran cinstenmiş bunu için harici Digiturk veya Dsmart filan kullanmak gerekiyor. Ben DT kullandığım için benim açımdan bu önemli değildi. Konsol performansı ise ortalama seviyedeymiş buda benim için yeterliydi. 3D performansıda iyiydi bundanda geçti.

Yazılım ise akıllı kumanda olmadan kullanmak zorluydu ama akıllı kummandada gayet seri ve akıcıydı, webOS yeni olduğundan uygulama kıtlığı vardı menü yerleşimi ise güzeldi. Tek eksiği cepten hop-spot yaptığım neti görmedi Teknosadaki tanıdığım eleman onda olan bir eski modeldede internete bağlanmada sorun olduğunu söyledi buradaki bağzı arkadaşlarda bu tip şikayetlerde bulunmuştu, sanırım wifi çekimi ve bağlanması vasat seviyede. Bu benim için önemli bir kriterdi ama unuda görmezden gelirdim tvyi Powerline adaptörle bağlardım aynı Digiturk'e yaptığım gibi.

Gelelim tvden vazgeçmeme neden olan en büyük soruna, ekranın çercevesi puslu görüntü veriyor 2 tvdede bu sorun vardı, aşağıdaki resimlerdede gördüğünüzü gibi beyaz ekranda özellikle köşelerde 3-4 cm içeriye kadar puslu bir siyahlık var. Acaba çok çalıştırıp canınamı okudular dedim elemana ne zamandır standda bu tv dedim abi yaklaşık 4 aydır teşhirde günde 8-10 saat çalışıyor dedi. Böylece sorunun kullanma nedeniyle değilde malzeme hatası olduğunu anlamış oldum ve 1700tl veripte böyle görüntü veren tv alınmaz diyip bu sevdadan 2015 serilerine kadar vazgeçtim.

2014 LG 3DTV

2014 LG 3DTV

2014 LG 3DTV

• servis gelince tum kontroleri yapmadan imzalama. kolay gelsin.

• Eyvallah. Teşekkür ederim

• Hocam şimdi lg de çalışan elemanla konuştum bana 830 webos altyapısına sahip webos var sadece görünüm yok gibi ilginç bişey söyledi. Ki benim için daha önemli olan 4k kalitesi ve USB 3.0 olayını söyledim ondada sorun yok dedi şuan usb de 4k Video açık eğer 4k da sorun olursa iade edersiniz dedi fiyat farkıda 700₺ imiş lg de

• karar senin 700 tl de epey mebla

• Ben elemana güvenmiyorum yani webos var görünmüyor falan bana biraz alakasız geldi ama 830 için 2499₺ 850 için 3199₺ fiyat verdi arada ki farklar 700₺ eder mi onu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

servis gelince tum kontroleri yapmadan imzalama. kolay gelsin.

Selam arkadaşım ,
    Benimde tv (LG50LB670V) bugün kargodan geldi.Servisi çağırdım çarşamba gelecekler gelmeden önce şu yapılacak kontrol ve testler hakkında beni bilgilendirirsen çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeee

quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Benim 50Lb670 'de kargoya verilmiş horoz lojistikte.
    Arkadaşlar,
    Servisi çağırmadan önce bir takım testlerden bahsediliyor fakat benim kafam karıştı bu testlerin hepsini yapabileceğimiz yani usb ye atacağımız bir link var mı? Ve nasıl yapacağımızı anlatan bir konu?
    Tşkler

benim tv de kargoya verilmiş....

muhtemelen bugün teslim ederler...

Hocam sizinki geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Beyler herkes dert küpü omuş resmen...

Benim çok şükür bu yazdıklarınızdan sadece harici hdd yi tanımama sorunu yaşadım.harici toshiba 1TB usb3.0 hdd var .usbden hdd yi takınca tanımıyor hdd yi.flash bellrk takıyorum sıkıntı yok. Hariciyi pc ye takıyorum yine sıkıntı yok.ama tv ye takıyorum hdd den tık tık ses geliyor çok inceden.acaba neden boyle yapıyor.
    Harici hdd gırtlağa kadar dolu bu arada.1080p , 3D film çakılı....

Yardımcı olursanız çok sevinirim.(not: hariciye virüs bulaşmışsa tv nin açmama gibi bir durmu söz konusu olabilr mi?)

Bence hdd nin format değişip nfs32 olmalı. Ya da tam tersi. Bende de bi önceki tvmde dıt dıt ses geliodu pcye takıp formatı değiştirmiştim.

Hocam iyi demişsinde arşivi nereye atıcam 1Tb dolu agzına kadar, normal 500gb sata hdd de doldu sayılır

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,
    Servisi çağırmadan önce bir takım testlerden bahsediliyor fakat benim kafam karıştı bu testlerin hepsini yapabileceğimiz yani usb ye atacağımız bir link var mı? Ve nasıl yapacağımızı anlatan bir konu?
    Tşkler

Hocam sizinki geldi mi?

geldi hocam geldiiiiii...

yarın kuruluma gelecekler bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: tebessum

İşte Sorun
     2014 LG 3DTV

2014 LG 3DTV

2014 LG 3DTV

Sonunda 3 günlük igras sonuda servis teşrif etti tv nin görüntüsü çektiler onlarda sorunu kabul etti fakat resimleri merkeze göndereceklerini oradan ne derlerse ona göre titanak tutacaklarını söylediler

• Merhaba,

55LB870 ile 55LB670'in karşılaştırılması ve ayarları ile ilgili bir sorum olacak ama biraz acil cevaba ihtiyacım var, çünkü bugün yarın almam gerekiyor.

Mediamarkt'ta 60LB870 ve 55LB670 teşhirde izlediğim zaman, LB870'in siyahları bariz şekilde daha başarılı idi. LB670'de siyahlar biraz griye kaçan renkte iken, LB870'te karanlık siyah diyebileceğim siyah ve parlak görüntü vardı. Zaten LB870'in daha üst model olduğunu bildiğim için bunu normal karşılamıştım ve tercihimi LB870'ten yana kullanma konusunda daha da emin olmuştum.

Ancak geçen gün başka bir mağazada LG'nin kendi 3D demosu oynarken 55LB870 ve 55LB670'i yanyana gördüm. Bu sefer yukarıda söylediğimin tam tersi bir durum vardı. Hatta öyle ki model numaralarını kapatsanız (tabi kasalarını da) muhtemelen LB670'in LB870 olduğunu iddia ederdim. Çünkü LB670'in siyahları daha siyah idi; LB870'in siyahları (ve genel olarak diğer renkleri) daha mat idi.

Tam 55LB870 almaya karar vermişken bayağı kafam karıştı. Aslında mağazalardaki ayarları birebir karşılaştırmak ve öyle deneme yapmak, farklı görüntüler ile deneme yapmak lazım ama önce burada görüş sormak istedim. İşin kötüsü, 55LB870 aldım diyelim. Mağazada yanyana karşılaştırma imkanı olduğu için siyahların diğer modele göre nasıl olduğunu anlayabiliyorsunuz ama Tv eve geldikten sonra beğenmediğim siyah ile başbaşa kalma ve bunu pek farkedememe durumu olabilir.

Sonuç olarak, özellikle LB870 kullanan varsa, bu söylediğim duruma neden olabilecek bir ayar bilen var mıdır ? 60LB870 ile 55LB870 arasında panel ve özellik farkı yok bildiğim kadarıyla.

• Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlere, cuma günü 55 lb670 model TV aldım uç gün sonra LG yetkili servis elemanları kuruluma geldi onlara teledünya kullanacağını söyledim, onlarda sakın kullanma ty yi yakarsın yazık olur dediler, ben de korktum kafam karıştı ne yapmalıyım ???
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlere, cuma günü 55 lb670 model TV aldım uç gün sonra LG yetkili servis elemanları kuruluma geldi onlara teledünya kullanacağını söyledim, onlarda sakın kullanma ty yi yakarsın yazık olur dediler, ben de korktum kafam karıştı ne yapmalıyım ???

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan4577

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlere, cuma günü 55 lb670 model TV aldım uç gün sonra LG yetkili servis elemanları kuruluma geldi onlara teledünya kullanacağını söyledim, onlarda sakın kullanma ty yi yakarsın yazık olur dediler, ben de korktum kafam karıştı ne yapmalıyım ???

ya ne desem bilemedim.

Ben evde hem kablotv hemde dsmart kullanıyorum, güzel performans veriyor, içiniz rahat olsun, iyi günlerde eksitin tv nizi haıylrısı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,
    Tşkler

Hocam sizinki geldi mi?

geldi hocam geldiiiiii...

yarın kuruluma gelecekler bakalım...

İyi hocam hayırlısı olsun size bir şey soracağım sizinkinde alt tarafta koli bandı mevcutmu?Ayrıca kutunun tutamaklarından içeriye baktığımda garanti kağıdı naylonsuz duruyordu.?.
    Sizin tvnin kutusu açıldığındaki izlenimlerinizi paylaşırmısınız.Benim kuruluma yarın gelecekler

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.