Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol arkadaşım , LG servis elemanı yanar deyince korktum valla ne yalan söyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkan4577 E kullanıcısına yanıt
    Teledünya'nın bir yayın hizmeti olduğunu söyleseydiniz. Başka birşey sanmış olmasınlar! :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

quote:

Orijinalden alıntı: freeee

quote:

quote:

quote:

Benim 50Lb670 'de kargoya verilmiş horoz lojistikte.
    Arkadaşlar,
    Servisi çağırmadan önce bir takım testlerden bahsediliyor fakat benim kafam karıştı bu testlerin hepsini yapabileceğimiz yani usb ye atacağımız bir link var mı? Ve nasıl yapacağımızı anlatan bir konu?
    Tşkler

benim tv de kargoya verilmiş....

muhtemelen bugün teslim ederler...

Hocam sizinki geldi mi?

geldi hocam geldiiiiii...

yarın kuruluma gelecekler bakalım...

İyi hocam hayırlısı olsun size bir şey soracağım sizinkinde alt tarafta koli bandı mevcutmu?Ayrıca kutunun tutamaklarından içeriye baktığımda garanti kağıdı naylonsuz duruyordu.?.
    Sizin tvnin kutusu açıldığındaki izlenimlerinizi paylaşırmısınız.Benim kuruluma yarın gelecekler

kolinin altında bant yoktuu hic..

üstünde vardı sadece...

servis bugun ben yokken gelmiş...

tv kırık çıkmış maalesef...

değişim raporu yazıp gitmiş.....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,
    Servisi çağırmadan önce bir takım testlerden bahsediliyor fakat benim kafam karıştı bu testlerin hepsini yapabileceğimiz yani usb ye atacağımız bir link var mı? Ve nasıl yapacağımızı anlatan bir konu?
    Tşkler

Hocam sizinki geldi mi?

İyi hocam hayırlısı olsun size bir şey soracağım sizinkinde alt tarafta koli bandı mevcutmu?Ayrıca kutunun tutamaklarından içeriye baktığımda garanti kağıdı naylonsuz duruyordu.?.
    Sizin tvnin kutusu açıldığındaki izlenimlerinizi paylaşırmısınız.Benim kuruluma yarın gelecekler

üstünde vardı sadece...

• freeee F kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. İnşaallah en kısa sürede problem çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Geçmiş olsun. İnşaallah en kısa sürede problem çözülür.

inşallahta...

ben 10-15 gün uğraşırım gibime geliyor..
  • signore kullanıcısına yanıt
    Slm
    bende 60LB870 var. Aldığıma bin pişmanım. Ama pişmanlığımı görüntü kalitesinden değil. Dediğin siyahlıklar meselesi bilirsin dinamik contrast ayarlarında kaynaklanır kapartırsan istediğin etkileri elde edersin.
    Zaten testlerde geçen iyi paneleri değişik cihazlara takım satıyorlar o yüzden 870 paneli diğerlne göre daha iyi. Zaten görüntüde sıkıntı yok çok güzel. 870 de ayrıca bölgesel dimming var yatayda. sutun halinde arka ışı kısıp açabiliyor.
    Siyah ekranda akıllı kumandanın cursoru nu oynatığında bu belirli oluyor ama ayarlardan değiştirebiliyorsununz dianmik contras ayaralrının zaten. Bariz şekilde siyah sahnerde doğrudan arka ışı kapatıyor tv eğer ayarlsan.
    Görüntüyle ilgili tek sorun ışıklı beyaz sahnerde köşerdeki ışığın yetersizliğindne kaynaklanan burda da bolca bulabileceğin sorunun. Bendeki çok aşırı değil ama dikkat çekiyor ama sadece kendi menu geçişlerinde falan filmlerde ya da tvde fark eidlmiyor.

Gelelim pişman olduğum şeye. Webos + donanım
    Böyle rezil şey görmedim. Aklıma ilk çıkan adroid 2.2 öncesi çin tabletlerini getirdi. Bu kadar mı berbat olur. Zaten hiç bişeyini kullnamıyorum. Ama tv ayarları ve uydu yazılımı da üzerinde çalıştığı için bilğin ömür törpüsü. TV aralar menusune 20 sn loadingle giriyor. Kalan değiştrime min 5 saniye ve genelde takılıyor değişik kalanlar geçiyor sıralar dağılıyor falan. Uydudan kanal arama ayarlama desen oturup ağlarsın. Öyle kanal taşıma değiştirme silme falan yapmaya çalışma. Media player desen berbat ötesi çalışan kadar saç baş yolarsın. Disk tak tarama yapaması 5dk. Bana HTPC aldırtı. Hiç bişeyi kullanılmıyor. Uydu alıcı alacam. şimdi tak etti. Bildiğin büyük bir mönitör.

Uzak dur.

• Bilindik bir mağazadan aldıysan müşteri hizmetlerine rapor ile git. Yoksa LG müşteri hizmetleti ile görüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IUnknown
    Slm

bende 60LB870 var. Aldığıma bin pişmanım. Ama pişmanlığımı görüntü kalitesinden değil. Dediğin siyahlıklar meselesi bilirsin dinamik contrast ayarlarında kaynaklanır kapartırsan istediğin etkileri elde edersin.

Zaten testlerde geçen iyi paneleri değişik cihazlara takım satıyorlar o yüzden 870 paneli diğerlne göre daha iyi. Zaten görüntüde sıkıntı yok çok güzel. 870 de ayrıca bölgesel dimming var yatayda. sutun halinde arka ışı kısıp açabiliyor.
    Siyah ekranda akıllı kumandanın cursoru nu oynatığında bu belirli oluyor ama ayarlardan değiştirebiliyorsununz dianmik contras ayaralrının zaten. Bariz şekilde siyah sahnerde doğrudan arka ışı kapatıyor tv eğer ayarlsan.
    Görüntüyle ilgili tek sorun ışıklı beyaz sahnerde köşerdeki ışığın yetersizliğindne kaynaklanan burda da bolca bulabileceğin sorunun. Bendeki çok aşırı değil ama dikkat çekiyor ama sadece kendi menu geçişlerinde falan filmlerde ya da tvde fark eidlmiyor.

Gelelim pişman olduğum şeye. Webos + donanım
    Böyle rezil şey görmedim. Aklıma ilk çıkan adroid 2.2 öncesi çin tabletlerini getirdi. Bu kadar mı berbat olur. Zaten hiç bişeyini kullnamıyorum. Ama tv ayarları ve uydu yazılımı da üzerinde çalıştığı için bilğin ömür törpüsü. TV aralar menusune 20 sn loadingle giriyor. Kalan değiştrime min 5 saniye ve genelde takılıyor değişik kalanlar geçiyor sıralar dağılıyor falan. Uydudan kanal arama ayarlama desen oturup ağlarsın. Öyle kanal taşıma değiştirme silme falan yapmaya çalışma. Media player desen berbat ötesi çalışan kadar saç baş yolarsın. Disk tak tarama yapaması 5dk. Bana HTPC aldırtı. Hiç bişeyi kullanılmıyor. Uydu alıcı alacam. şimdi tak etti. Bildiğin büyük bir mönitör.

Uzak dur.

Merhaba,

Detaylı cevap için teşekkürler.

Açıkçası sizin beğenmediğiniz kısımlar (smart tv özellikleri, uydu alıcı vb.) benim için zaten en önemsiz konular. Çünkü :

- Her halükarda harici Teledünya kutu ve/veya Digiturk kutusu kullanacağım. Bluray ISO için harici oynatıcı kullanacağım.
    - Tv ile internette gezinti yapmam veya internetten film izlemem de söz konusu değil. Zaten böyle panel alanların neden online olarak düşük kaliteli dizi-film izlediklerini hiç anlamam.
    - Smart Tv olarak kullanacağım tek özellik, olsa olsa cep telefonunun ekranını Tv'ye yansıtmak olur (eğer varsa) bir de Youtube videolarını aktarıp izlemek olur. Ki bunu diğer odaya aldığım 32LB652 ile denedim, gayet güzel çalışıyor.

Dolayısıyla ben hangi marka alırsam alayım, zaten televizyonu büyük bir monitör gibi kullanıyor olacağım. Bu nedenle benim için görüntü ve panel kalitesi herşeyden önemli. Ben daha çok Tv izlemek, Bluray ISO 3D ve futbol maçları izlemek, ara sıra oyun konsol ile kullanmak üzere alacağım.

Yine de acaba Sony 55W815 modeline kaysam mı diye düşünmüyor değilim. Samsung ise bu sefer almayacağım.

LB870'e takıldım kaldım, çünkü LG'nin Ultra HD olmayan en üst modeli ve LB730 dahil alt serilerde olan sorunların görülmediği söyleniyor.
    Tabi LB870 kullanıcısı çok az. Kullanıcı az olunca sorun bildirimi de doğal olarak az oluyor.

• merhaba Mayıs ayında aldıgım 47la860v tv imde bugun izlerken ekran saniyelik arada kararıp gerı geliyo bu nedir sizce yardımcı olursanız fikirlerinize sevınırım model 2013 ama sorun modelle ilgili olmasa gerek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,
    Tşkler

Hocam sizinki geldi mi?

üstünde vardı sadece...

Ya geçmiş olsun üzüldüm işallah en kısa zamanda halledilir siz mediamarktanmı almıştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

merhaba Mayıs ayında aldıgım 47la860v tv imde bugun izlerken ekran saniyelik arada kararıp gerı geliyo bu nedir sizce yardımcı olursanız fikirlerinize sevınırım model 2013 ama sorun modelle ilgili olmasa gerek

Ayarlar-----> resim----> Görüntü ayarlama---->Resim Seçenekleri----> motion eye care özelliğini kapatmayı deneyin hocam.
    gerçi webos benim tv.(lb652v serisi)
    sizde dewebos ise bunu deneyiN hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldukça eski (7 yıl) 46" LCD HD-Ready tv den FullHD leri pas geçip 4K tv ye terfi... O model bu model derken baktım sarpa sarıyor (bütçeyi zorlama sınırında) bir anda karar verip LG 49UB850v aldım..henüz kurulmadı. Sizce iyi mi yaptım?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,
    Tşkler

Hocam sizinki geldi mi?

üstünde vardı sadece...

Ya geçmiş olsun üzüldüm işallah en kısa zamanda halledilir siz mediamarktanmı almıştınız?

evet media marktan almıştım...

kısmet artık ne diyelim...

şimdide diyorum hazır değişecekken sony 50w805 mi alsam diyorum....

kafam karma karışık...

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    hocam tesekkurler
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    resım seceneklerı yok sanırım bemnımkınde
  • quote:

Orijinalden alıntı: __root__

Oldukça eski (7 yıl) 46" LCD HD-Ready tv den FullHD leri pas geçip 4K tv ye terfi... O model bu model derken baktım sarpa sarıyor (bütçeyi zorlama sınırında) bir anda karar verip LG 49UB850v aldım..henüz kurulmadı. Sizce iyi mi yaptım?

güzel seçim yaptınız merak etmeyin.
  • bu tv benle beraber bir arkaşa daha aldık telefonla kumanda ilk gün çalışmadı bendede arkadaştada ertesi gün açmamla çalışması bir oldu internet çekim gücünde hiç bir sıkıntı yok konsol olarak xbox 360 bağladım gayet düzgün oyun oynadım donma falan yavaşlama hiç yapmadı kaldıki fotoğraftaki gibi bir görüntüyle karşılaşmadık ikimizde ama bu lgler kutudan böyle çıkma şansı var böyle durumlarda cihaz kurulumunda değişim isteyebiliyorsun akıllı kumandada almadım normal kumandasıyla kontrol etmesi kolay akıllı kumandaya vereceğim parayla logitech mk330 kablosuz klavye mouse aldım onları kullanıyorum tek eksiği akıllı kumanda almadığım için ses komut çalışmıyor bu televizyonu ben 1500tlye kliksadan aldım fiyatına göre çok iyi bir televizyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

merhaba Mayıs ayında aldıgım 47la860v tv imde bugun izlerken ekran saniyelik arada kararıp gerı geliyo bu nedir sizce yardımcı olursanız fikirlerinize sevınırım model 2013 ama sorun modelle ilgili olmasa gerek

Ayarlar-----> resim----> Görüntü ayarlama---->Resim Seçenekleri----> motion eye care özelliğini kapatmayı deneyin hocam.

Hocam sizin lb652 kaç inçlik modeli.42 ise bulutlanma ve ışık sızması durumu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdm6

quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Hocam sizin lb652 kaç inçlik modeli.42 ise bulutlanma ve ışık sızması durumu nasıl?

Hocam 55 inch (140 ekran) , ne vertical banding, ne bir ölü piksel ,ne bir kenarlardan ışık sızması ,ne de bulutlanma söz konusu.
    Kasım 2014 üretimi cihaz.aralık 2014 de 2499tl akıllık kumanda hediyeli aldım ,yani 1 aylık cihaz.
    Hatta şikayet eden arkadaşların burada fotolarını ve vıdeolarını da izledim, bu sorunların hiçbiri bende yok ya da ben körüm iddiasında bulundum.
    Çok şükür ben çok memnunum tv den, sadece harıcı 1tb hdd yı tanımadı tv, o da format atmam gerekıyormuş hdd ye, gırtlaga kadar fılm arşivi oldugu için hiçbir şekilde şuan format atamadıgımdan pc -tv den fılm ve 3d fılm izliyorum.
    Hatta led döşemesi de yaptım şahane oldu, kesinlikle tavsıye ederim led şerit döşeme işini.
    Tv yide tv unıtesının ortasına tam oturdu,duvara astım .altınada hemen LG 3531-A 2.1 Soundbarı tvnın hemen altına duvara astım muhteşem kombinasyon oldu.soundbar da lg oldugundan akıllı kumanda her 2 ürünün kombinasyonunu saglıyor.tv yi açıp kapatınca ses acıp kapayınca 2 li uyum içinde açılıp kapanıyor.
    Gelen misafirler de tv yi oldukça beğeniyorlar.
    Bakalım bugün yılbaşını akrabalarla bizde geçiricez.yorumlar gelir ailemden
    4 sene önce aldıgım 42" LG FULLHD LCD TV(led değil) den geçiş yaptım.
    42inchler şuan 37 ekran gibi geliyor inanın...
    Genel izleme mesafemiz 3-3,5 metredir.
    Foto:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 31 Aralık 2014; 4:12:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.