Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lg servis elemanları , giderken doldurdukları servis formunun arkasına da d-smart reklamını zımbalamışlar , benim kayınço ile yan komşu 3 senedir lg tv ile kullanıyo
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Ledler ortamı baya güzelleştirmiş hocam iyi düşünmüşsünüz. Bendeki 42 inç modeli film izlerken karanlık sahnelerde üstten 3-4 yerde sağ taraftan ise bir yerde ışık sızması var.Ayrıca maç izlerken bulutlanmayı farkedebiliyorum.Acaba servisi çağırsam mı diye düşünüyorum.Bu arada tv nin ne zaman üretildiğini menüden mi baktınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdm6 -- 31 Aralık 2014; 13:19:12 >
  • signore kullanıcısına yanıt
    Selam tekrar,

Sorun zaten bu özellikleri TV nini içnde var olduğunun söyleyip fiyat performasına ve karşılaştımaya koyarak kandırılmak. Sadece monitor olarak kullanılacaksa anlarım da bu kadar özellik var deyip bunların fiyat performance karşılaştırmalarına ekleyip sonra ona göre tv seçtikten sonra düzgün çalışmadığını görmek, kimsenin düşmek istemediği bir durumdur herhalde.

Neyse alırken tek bulduğum inceleme

Burda bahsetiği eski LED lerin üste ve alta olduğundaki local dimming yüzünden oluşan haloing sorunu. Sana ilk yerde bahsetiğim. Homojen olmayan sahnelerde dinamik kontrast rahatsız ediyor ama kapatabiliyorsun.
    Ama tv homojen ve ışıklı sahnelerde TV çok iyi. Görüntü işlemesi gerçekten başarılı.

Ben HTPC + Kodi + Z906 ile film konusunda gayet memnunum.

Ama işte soru şu; 60" IPS monitor bu paraya değer mi? Ben 5 ay once 60lb870 i 4300gibi aldım + 550 gibi zotac zbox. Şimdi de 200TL gibi bir recevier alacam. Oldu bize 5500.

UHD ler bende düşündüm ama fiyat için değmez ve gereksiz buldum. Bu aralar düşmüş gerçi. Onlarla ilgli bi konu da enerji harcaması, biraz daha fazla.

Ben sonyleri fiyat performace olarak hiç düşünememiştim sebebide sadece monitor olarak karşılaştırmamam. Ama budurumda LG sadece panel olarak düşünüp Sony panel + yazılım düşünüp karşılaştırabilirsin.

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Dostum seni görüyorum TV arayışlarındasın, bütçende sınırsız hiç uğraşma direk al bir OLED keyfine bak.

http://www.youtube.com/watch?v=G2viiPwA_FQ

Şu an piyasdaki en iyi 4k tv, 930'in yanında patlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 31 Aralık 2014; 18:50:14 >

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Valla dostum yarın ub980 i alicaklar terslik olmazsa uc930 u alicam led tv lerle ugrasacak sabrim kalmadi artik birde panasonic 65vt60e plazma ile sharp 70uq10 modeli var bayagi olumlu yorumlar almış bunlar hakkinda fikrin varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Valla dostum yarın ub980 i alicaklar terslik olmazsa uc930 u alicam led tv lerle ugrasacak sabrim kalmadi artik birde panasonic 65vt60e plazma ile sharp 70uq10 modeli var bayagi olumlu yorumlar almış bunlar hakkinda fikrin varmi?

Ürünler hakkında detaylı bilgim yok fakat üç aşağa beş yukarı tüm led-lcd-plazma tv ler aynı temeller üzerine oluşturulmuş yani ub980'den fazla birşey beklememelisin bence macera aramaya gerek yok ec930 al geç keyifne bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 1 Ocak 2015; 0:15:20 >
  • martta oled 4k geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erdm6

Ledler ortamı baya güzelleştirmiş hocam iyi düşünmüşsünüz. Bendeki 42 inç modeli film izlerken karanlık sahnelerde üstten 3-4 yerde sağ taraftan ise bir yerde ışık sızması var.Ayrıca maç izlerken bulutlanmayı farkedebiliyorum.Acaba servisi çağırsam mı diye düşünüyorum.Bu arada tv nin ne zaman üretildiğini menüden mi baktınız ?

Teşekkür ederim hocam, az öncede yılbaşı kutlamamız bitti ailecek, hetkez tv yi çok begendi led ler ile tv ayrı bir guzel dutuyor dedıler.hatta amcama da haftaya alıcaz aynısından , çok begendi,,bugün günün konusu tv oldu diyebilirim..

Üretim tarihi tv nin arkasında barkodunda yazıyordu... November 2014 diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MEVLANA CELALETTİN kullanıcısına yanıt
    Piyasaya çıkış fiyatı servetini TV'ye yatırmak isteyenlere göre olacaktır. 1 yıl sonra makul seviyelere gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 1 Ocak 2015; 4:59:20 >
  • evet su an fullhd oled daha makul

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Lg 2015 de G-F serileri gelecek avrupa modelleri belli olsun yakında yeni konu açarım

sanırım böyle biraz karışık

EG CURVED OLED
    EF FLAT OLED

UG ?
    UF UHD
    LF LED

http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-65ef980v-201412253967.htm
    http://www.wi-fi.org/product-finder-results?categories=9
    hocam merhabalar bi iki sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.

- 1.sayfada Hz değerlerini verdiğiniz tablonun yanlış olma olasılığı varmıdır? 55LB870V amazonda ve bi yabancı sitede Panel 200 hz olduğu yazıyor.
    - 2012 - 2013 serisi lg tv ler Lm960v - la860v paneli 200 hz iken 2014 seri full hd amiral gemisi Lb870v nin 100&120 hz olması saçma değilmidir.(ellerindeki son full hd panelleri en ucuz maliyetten çıkarmak içinmi böyle bi strateji izlemişler) Aynı olay Sony dede mevcut Hx850 Hx920 W905 200hz iken 2014 serisinin Full hd amiral gemisinin 100 hz olması ne kadar doğru. Panel hz takıntısı olan birisi olarak sormak isterim sonuçta bu ürünlere dünya gibi paralar yatırılıyor.
    - Klasik olucak ama bir şeyi daha merak edenlerdenim. Normalde Aktif 3d seven biriyim ama bu Lg nin 3D olayı nasıl 240fps oluyor. Aktifler 60fps oluyor. Lg nin 120Hz panelde 240Fps olayı yapay mı?

-3D için kullanılacak bi tv için şuan 2013 2014 serisi tv lerin hangisinde daha az crosstalk ve flicker daha azdır.Aktif demi daha fazla gözükür pasiftemi bu olaylar.

-Son sorum Lg nin 3D si nasıldır diğer firmalara göre (Baş ağrısı+mide bulantısı takıntım yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus3441 -- 2 Ocak 2015; 12:07:40 >

• yunus3441 kullanıcısına yanıt
    paneller doğru
    amazon gibi yerler satış yerleri doğru bilgi bulamazsınız.

firmaların katalog bilgileride genelde yanlış oluyor lg yıllardır 200hz panel kullanmıyor . ve hz bilgileri de palavra . trumotion hileli daha önce yazmıştım . ve 200hz lik paneller pahalı

lm serilerinde de 1 tane 200 hz var 72LM950V
    la serisinde hiç yok
    lb serisinde hiç yok
    rutracker.org
    LG LCD TV Service Manuals [2012-2013, PDF, ENG] :: RuTracker.org
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4409551

lg de amiral gemisi olmaz oled hariç
    aktif-pasif olayı farklı fps olayını bilmiyorum ----- pasif 540p aktif 1080p her iki göze
    aktif de crosstalk olabilir -baş ağrısı kişiden kişiye değişir
    pasif ucuz maliyetli-konforlu-
    3d alıpta kullanan pek yok kriteriniz bu olmamalı

• merhaba arkadaşlar. 55ub830v tv aldım 20 gün felan oluyor ancak kanallar bir türlü ayar tutmuyor. doğru dürüst kanal bulmuyor. çanak merkezi sistem normal türkst ve digitürk var sinyal durup dururken kayboluyor taramalrda daha 200 kanal bulamadı şimdiye kadar. bulduklarıda belirli aralıklarla sinyal gidiyor. sinyal gidince daha taramalrdanda hiçbir kanal çıkmıyor komşulara sordum kimsede problem yok ne yapacağım anlamadım. elinde 830 un güncel kanal listesi olan varsa paylaşabilirmi acaba yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum LG 60PB690V modelini almak istiyorum son olarak kullanıcı dostlarımdan yardımcı olmak amacıyla yorumlarını alabilirsem çok mutlu olurum son olarak en uygun nereden alabilirim şuan 6ay öncesinde 2100 tldi şuan biraz artmış sanırım fiyatları

• LG 55LB670v 2 hafta önce teknosa'dan aldım eski lcd tv'ye göre renkler canlılık çok soluk mat geldi ve forumda soruşturdumsoqo arkadaşımız yardımcı oldu gerekli kontrast vs ayarları yaptım aynı eski lcd tv'im gibi görüntü almaya başladımfakat kardeşim kurcalamış yayın çok kötü oldu tekrar aynı verileri giriyorum yine mat yine cansız görüntüler hadi buna alıştık derkenmaç yayınlarında bu 2-3 gündür çok can sıkan bir durum var çok dikkatli bakarsanız ne yazıkki ekranın sağ ve sol üst köşeden alta kadar inen ince bir siyah şerit var tıpkı .çubuklu forma gibi bu durum da LG iade alıyor mu yoksa değişim yapılabilir mi?
  • çArşı_gökhAn kullanıcısına yanıt
    Lg bunu sorun olarak kabul etmiyor bendede 980v vardi aldigim yere ancak avukat vasitasi ile iade edebildim 6 günlük ken tv maç izlemek işkence bir kerede gözünüz alıştımi yandınız takilip kalıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Lg bunu sorun olarak kabul etmiyor bendede 980v vardi aldigim yere ancak avukat vasitasi ile iade edebildim 6 günlük ken tv maç izlemek işkence bir kerede gözünüz alıştımi yandınız takilip kalıyorsunuz.

İade etmem için ne yapmalıyım peki yada değişim için ? Hoş değişim de olsa yeni gelecek tv'De aynısı olacak kronik bir sorun var sanırım
  • Lg nin yüzde 90 tv lerinde bu sorun var forumda bedava verseler almam diyenler var banada verse bende almam işiniz zor mahkeme yolu ile ancak iade edilir oda 1 sene ama bence peşini birakmayin sonuçta gizli ayip kapsamina girer bu olay satarken demediler çünkü görüntüde bunlarin olacağını kitapçığındada yazmiyor her türlü kazanirsiniz davayi...

• çArşı_gökhAn kullanıcısına yanıt
    dava dilekcesi. bir yil surse bile bir yil bedeva tv, yi kulanmis olursunuz .
     2014 LG 3DTV

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

dava dilekcesi. bir yil surse bile bir yil bedeva tv, yi kulanmis olursunuz .
     2014 LG 3DTV

Teşekkür ederim hocam
    Hafta sonuna kadar bu işi halletmeye çalışacağım güncel durumu buradan yine bildiririm

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.