Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tebessum

quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

quote:

Orijinalden alıntı: tebessum

İnternet Download Manager var orada 2160p yi seçip indiriyorum mkv olarak

4K görüntü giç denemedim, link verirseniz 1-2 ben de deneyeyim...

http://www.youtube.com/results?search_query=2160p

Honey Bees diye birşey indirdim 200 MB kadar, PC'de BSPlayer da KMPlayer da oynatamadı, TV'nin oynatmaması da normal IDM mi yanlış indiriyor?

• bilmiyorum ben yarın iade ediyorum sanırım yeni tv almayacağım kararsızım
  • Arkadaşlar lg bu sene yeni plazma modeli çıkarıcakmı bilginiz varmı? 3000 tl ye kadar 60inc hangi tv yi alabilirim tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    55UB950'de trumotion'ı sürekli kapalı hale getirmeme rağmen bi süre sonra temiz1'e dönüyor. Bunu tamamıyla kapamanın bir yolu yok mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 8 Ocak 2015; 23:13:52 >
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    ayarlar neden sıfırlanıyor
    diğer ayarlarda değişiyor mu
    tv mağaza modundaysa böyle yapabilir ev moduna getirin.
  • Arkadaşlar dün 55UB850 v yi teknosa ya iade mi yaptım sanırım yani tv almak için biraz daha bekleyeceğim yeni alan veya alacak olan arkadaşlar servis geldiğinde formu imzalamadan gerekli testleri yapınız sonra çok uğraşıyorsunuz. Çünkü sizin sorun olarak gördüklerinizi servisler normal diyorlar ve bence 14 günlük cayma hakkı yüzünden piyasada onun bunun bir süre kullanıp iade ettiği çok tv var.
  • tebessum T kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla kutuyu açtıysan ve servis raporun yoksa değişim için cayma mayma yok iade edemiyorsun...teknosa müşteri hizmetleride serviste aynı şeyi söyledi....55 ub 950 v var ve bir türlü gözüm alışamadı görüntüye yapmadığım denemediğim ayar kalmadı ciddi hiç bir sorun olmamasına rağmen kesinlikle tatmin etmiyor görüntü...digi hd kullanıyorum hd yayınlarda bile arka siyah larda ciddi sıkıntı var...hep bir fluluk var ne yaparan yap...tabi samsungun bonibon tadında abartı görüntüsüne alışmış olmamda bu durumda etkendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: balıkçıdoktor

bildiğim kadarıyla kutuyu açtıysan ve servis raporun yoksa değişim için cayma mayma yok iade edemiyorsun...teknosa müşteri hizmetleride serviste aynı şeyi söyledi....55 ub 950 v var ve bir türlü gözüm alışamadı görüntüye yapmadığım denemediğim ayar kalmadı ciddi hiç bir sorun olmamasına rağmen kesinlikle tatmin etmiyor görüntü...digi hd kullanıyorum hd yayınlarda bile arka siyah larda ciddi sıkıntı var...hep bir fluluk var ne yaparan yap...tabi samsungun bonibon tadında abartı görüntüsüne alışmış olmamda bu durumda etkendir

AYNI DURUM BENİM 55UB850V DE OLDU BİR TÜRLÜ ALIŞAMADIM VE HEP EKRAN PUSLU TOZLU GİBİ BİR DURUM VARDI.
  • Akadaşlar 50lb670 ile , son bir haftadır akıllı kumandadan, youtube veya mkvod bölümünde video çözünürlüğünü değiştiremiyorum ayrıca youtube reklamlarını geçemiyorum aynı sorun sizlerdede varmı yardımcı olursanız minettar olurum
  • Phil 7909 ve LG 55UB850V arasında kaldım.
    Philin android olması ve amblight özelliği olmasa LG alacağım ama 1 haftadır kafam karışık? LG hakkında bilgisi olan varmı ?
  • Phil 7909 ve LG 55UB850V arasında kaldım.
    Philin android olması ve amblight özelliği olmasa LG alacağım ama 1 haftadır kafam karışık? LG hakkında bilgisi olan varmı ?
  • pikalos kullanıcısına yanıt
    hocam 4k video izleyecekseniz lg 850 çünkü hdmi 2.0 , usb 3.0 ve hevc desteği var. ama 4k izlemem hiç diyorsanız philips androidli olmasıyla iyi. iki televizyonu da gidin görün bence. kullanım senaryonuza göre kontrol edin normal uydu mu var evde digiturk falan mı
  • arkadaşlar yeni bir tv alacak arkadaşlara ne tavsiye edersiniz

özellikler çok önemli değil genelde uydu için kullanılacak onun için sd görüntüsü önemli

1500 2000 bütçe
  • profecco kullanıcısına yanıt
    Teledünya kullanıyorum.İnternetten film indirip izliyorum.Tv kullanım amacım bu.Birde digitürkplayden maç izliyorum.Bilgisayardan açıp tv ye bağlayıp izliyorum.Aradan bilgisayarı kaldıracak bir model arıyorum.Olmuşkende iyi birşey olsun diyorum.
    lg tvlerde flash oynatıcı yok özellikle digiturk play programı AÇILMAZ! bunu göz önünde bulundurun. pc bağlayacaksanız zaten sorun yok ikisi de iyi. tablet veya telefondan digiturk playi açıp kablosuz olarak görüntüyü tvye aktarabilirsiniz bu iki tvde de.
  • pc bağlamak istemiyorum,direkt tvden açmak istiyorum dgplayi.
    Philips'in 8 serisini ben de düşünmüştüm. Gittim inceledim ama vazgeçtim.
    Sebepleri;
    USB üzerinden 4K video oynatamıyorlar çünkü desteklemiyordu. USB 3.0 Girişi yok.
    Gerçek hz. değerini ve DTS formatını çözüp-çözmediğini araştır derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 12 Ocak 2015; 22:38:52 >
  • Philips 8 serileri uçuyor.4 K olmayan modeli 8109 bile 4000 TL.Ben 7909 a baktım ama o da yalandan 4 K galiba
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    7909 HDMİ 2.0 var USB 3.0 ve HEVC (H.265) desteği yok
    7809-6809 HDMİ 2.0 , USB 3.0 ve HEVC (H.265) desteği yok

DVB- T2 var
    XXS: S-Tuner (analog, DVB-C, DVB-T(2), DVB-S(2))

DTS var
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    DVB T2 yok diye yanlışlıkla yazmışım. Samsung'un modellerinde yoktu. Oradan aklımda kalmış. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.