Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Haftalık 65UB980V kullanıcısıyım :) Ve son derece memnun olduğumu söyleyebilirim :)

Maç hiç izlemediğimden bandinhg sorunu hakkında hiçbir fikrim yok, zaten maç izlemek için eve 65" neden alınır çok da anlamıyorum :) Normal TV yayını da az izliyorum, bazen, ekran kirliymiş gibi görüntü aldığım oluyor ama Teledünya'dan mı, TV'den mi bilmiyorum, HD yayınlarda hemen hemen hiç yok bu görüntü.

Ben bu TV'yi %90 film seyretmek amacıyla kullanıyorum, 3D filmlerde muhteşem, görüntü de performans da çok iyi, gözlüklerin hafif ve pasif olması büyük avantaj, farketmiyorsunuz bile.

Kanal geçişleri bir önceki TV'un 42LH5020'ye göre çok daha hızlı, WebOS'u çok sık kullanmasam da hızı bana rahatsız edici gelmedi.

Ancak, "ışık sızması" karanlık sahnelerde biraz rahatsız ediyor, kullandığım ASUS TX300 ve T200 convertible notebooklarda da bu sorun daha kötü kalde olduğundan alışkınım, olmasa çok daha iyi olurmuş.

Bağladığınız HDD'lerde 200-300 film varsa tamamını görmüyor TV, alt klasörlere ayırmanız lazım.

WMV dışında hemen herşeyi oynatıyor..

6475 TL'ye ilave 4 gözlükle beraber aldım, bu fiyata bence oldukça başarılı bir ürün, evim sinema salonuna döndü :)

Ben tavsiye ederim...

• @jackbauer
    Valla senin yorumunu görene kadar kafamda ki cihaz 65ub980 di. Acaip midem bulandı şimdi. 😣😣
    @kücükyenici
    Sizin cihazın 65 inch olanına bugün bi avm den bakacağım ona göre yorum yaparım artık.
    @wellvet
    Ben bu sistemde futbol ps4 film kısaca tüm multimedia yı yoğun kullanacağım. Sorum sizin cihazda da @jackbauer in bahsettiği gibi kötü sonuçlar çıktı mı ??

Yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURAKKARABUDAK

@jackbauer
    Valla senin yorumunu görene kadar kafamda ki cihaz 65ub980 di. Acaip midem bulandı şimdi. 😣😣
    @kücükyenici
    Sizin cihazın 65 inch olanına bugün bi avm den bakacağım ona göre yorum yaparım artık.
    @wellvet
    Ben bu sistemde futbol ps4 film kısaca tüm multimedia yı yoğun kullanacağım. Sorum sizin cihazda da @jackbauer in bahsettiği gibi kötü sonuçlar çıktı mı ??

Yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkürler

Beyler söz sırası sizde

• Futbol izlemiyorum ve PSx kullanmıyorum, 3D ve normal film için ben çok memnunum...
  • Arkadaşlar yeni LG tv aldıktan sonra servis ile beraber yapıcağım testler nelerdir? Ayrıca resim veya video örneklerine nereden ulaşabilirim?
  • arkadaşlar iyi akşamlar;
    bugün gold'a gittim tüm ekranlarda aynı görüntüyü oynatıyorlardı.markalara hiç odaklanmadan görüntüsü bana en hoş gelen lb730 v oldu. 47 inç 2300 tl diyorlar ancak vatanda 2099 diyor sitesinde.ürün var mı belirsiz tabi.

siz ne dersiniz bu tvyi bilen kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim.
    teknosada philips 47'' 7109k 1999 tl idi bu iki tvyi karşılaştırabilir misiniz?görüntüsü pek hoşuma gitmedi ama ayarlarından ya da başka bir şeyden olabilir.evleneceğim çok sorun çıkarmayan akşamları dizi maç vs izleyebileceğimi bir tv arıyorum digiturke bağlayacağım tvyi .3d performansı çok önemli değilbelki ayda yılda bir usb den ya da bilgisayardan kablosuz aktarıp film izlerim.
  • Arkadaşlar merhaba.

LG 140 cm led tv almak istiyorum. Hangi model alacağıma karar veremedim.

4k almayı gerekli görmüyorum. Normal film izlerken fark olmaz dedi teknosadaki Satıcı. Sadece özel 4k filmler izlenir dedi

Görüntü kalitesi ve Hz yüksek Olmalı tercihim.

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony den 60" led mi yoksa samy veya lg 65" 4k almak mı??

• Lg 55ub830 aldığımın ikinci günü televizyon harici harddiskten film oynatırken televizyonun kilitlendiğini fark ettim sesgidiyor ve televizyonu tekrar başlatmadan televizyondan ses gelmiyor lg servise ve merkezi ile konuştum böyle bir hatanın 830 w850 modellerinde var olduğunu söylediler iade veya değişim istedim red verdiler şimdi televizyon elimde patladı film izleyemiyorum isteyen olursa yarı fiyatına satarım alalı 20 gün oldu tavsiyem bu modellerden sakın almayın.

• casper5353 kullanıcısına yanıt
    TV alıp İnşaallah yıllarca kullanacaksanız, aşırı fiyat farkı da ödemeyecekseniz 4K tercih edin. Türksat 4K test yayını var. Şubat ayında da TRT HD ULTRA test yayınına geçecek. 4K Filmler de bu seneden itibaren çıkmaya başlıyor. Mobil cihazlar 4K kayıt yapıyorlar. Onları da TV'den seyredebilirsiniz. H.265 kodeklerini 4K TV'lerin büyük kısmı çözebiliyor. 4K - Ultra HD uydu yayınları da bu kodekler ile yapılıyor. MKV gibi H.265 videolar da piyasada yaygınlaşacak. Bakmayın satıcıların gereksiz olduğunu söylemelerine. Stok azaltma taktiği olabilir.

Fiyata göre tercih değişebilir.
    LG 55UC970V (Kullanıyorum)
    veya
    Samsung UE55HU8200
    Samsung UE55HU8500
    Sony KD-55X9005B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 27 Ocak 2015; 10:15:23 >
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Ilginiz için çok teşekkür ederim.

Dediğiniz modelleri inceleyeceğim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 47lb652V alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

LG 47lb652V alınır mı?

Alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

LG 47lb652V alınır mı?

Alınır

Nasil bir tv?Guzel mi?Goruntusu kalitesi iyi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lg zede

Lg 55ub830 aldığımın ikinci günü televizyon harici harddiskten film oynatırken televizyonun kilitlendiğini fark ettim sesgidiyor ve televizyonu tekrar başlatmadan televizyondan ses gelmiyor lg servise ve merkezi ile konuştum böyle bir hatanın 830 w850 modellerinde var olduğunu söylediler iade veya değişim istedim red verdiler şimdi televizyon elimde patladı film izleyemiyorum isteyen olursa yarı fiyatına satarım alalı 20 gün oldu tavsiyem bu modellerden sakın almayın.

Biraz kasarsaniz urunu iade edebilirsiniz bencem yok ugrasamam derseniz yari fiyatina ben alirim. Hem artik daha fazla tv aramak zorunda kalmam hem de ucuza getirdigim icin cikan her sorunda hayiflanmam :)

• Uzun araştırmalarım sonucu lg 55ub850 v almaya karar verdim ve büyük ihtimal cumartesi kurulucak inşallah hata yapmamaşımdır ve doğru karar vermişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 27 Ocak 2015; 21:45:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tebessum

Arkadaşlar dün 55UB850 v yi teknosa ya iade mi yaptım sanırım yani tv almak için biraz daha bekleyeceğim yeni alan veya alacak olan arkadaşlar servis geldiğinde formu imzalamadan gerekli testleri yapınız sonra çok uğraşıyorsunuz. Çünkü sizin sorun olarak gördüklerinizi servisler normal diyorlar ve bence 14 günlük cayma hakkı yüzünden piyasada onun bunun bir süre kullanıp iade ettiği çok tv var.

Bende pazartesi sipariş verdim neden iade yaptınız acaba keyfim kaçtı şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: profecco

lg tvlerde flash oynatıcı yok özellikle digiturk play programı AÇILMAZ! bunu göz önünde bulundurun. pc bağlayacaksanız zaten sorun yok ikisi de iyi. tablet veya telefondan digiturk playi açıp kablosuz olarak görüntüyü tvye aktarabilirsiniz bu iki tvde de.

Bende direk açmak isterdim ama bu mümkün olmayacak galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: askiseven

BENCE YARARLI BİR BİLGİ

ALINTIDIR_

Tv yi aldığınızda teslim kağıdını imzalamadan tv yi bir bilgisayara bağlayıp ölü piksel için bu testihttp://www.pikseltesti.com/ vertical banding(dikine siyah karartılar) sorunu için de bu testihttp://i.imgur.com/uD2xe.jpg yapın.
    Bu aralar sorunsuz panel bulmak gerçekten zor ama böyle yaparsanız ve sorun çıkarsa aynen pakedine geri koyup yenisini yollarlar.Bir kere imzayı attıktan sonra sorun çıkarsa değişimi biraz zor oluyor.Benim televizyonum da başta farketmediğim vertical banding sorunu mevcuttu sonradan philips sağolsun tv mi değiştirdi.Aynı tv den abimde aldı onun televizyonundada bendeki kadar olmasada aynı sorun vardı yolladık ama değişimi kabul etmediler yasal sınırda dediler sorun için.

• Tv yi bu aksam elden çıkardım. Görüntü kalitesi iyi menu ve kumanda tasarımı zayıf. Dil sorunu yaşatan ve lg satis sonrasi desteği berbat olan bu fenomen tecrübe olarak kaldı. Alanlara sabır diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.