Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu izlemeden karar vermeyin derim :)https://www.youtube.com/watch?v=XgINTD3Inmo
  • Yav bu kanal arama işi zor geliyor bu lb tv de, her kanalı bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye LG aliyorsunuz hocam? Anne babaya Vestel alinabilir. Hatta Vestel yan urunu nexon veya finlux'te olabilir.
    TV'yi sadece TV olarak kullanacaklar muhtemelen. Mis gibi Turkce menuler, cikarsa hatalar da Turkce olacak.
    Bir ana babanin en rahat kullanacagi tv 'lerden biridir.

Ben yeni tv mi alana kadar idare etsin diye a101'den nexon aldim. 42" 3D. TV cidden canavar. Hbbtv bile var. Cifte ekran I acabiliyorsunuz yazilimla oynayip, panel tam yandan bile fazla renk kaymasi olmadan calisiyor, IPS midir cozemedim (eski plazma kullanicisiyim. LED e gecince cok kayip bekliyordum. Mis gibi) vs... Ustelik fiyat 900TL idi. 42" 3D siz olani da satistaydi. 40" vardi 700TL.

Alin gitsin. Fazla masrafa girmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Niye LG aliyorsunuz hocam? Anne babaya Vestel alinabilir. Hatta Vestel yan urunu nexon veya finlux'te olabilir.
    TV'yi sadece TV olarak kullanacaklar muhtemelen. Mis gibi Turkce menuler, cikarsa hatalar da Turkce olacak.
    Bir ana babanin en rahat kullanacagi tv 'lerden biridir.

Ben yeni tv mi alana kadar idare etsin diye a101'den nexon aldim. 42" 3D. TV cidden canavar. Hbbtv bile var. Cifte ekran I acabiliyorsunuz yazilimla oynayip, panel tam yandan bile fazla renk kaymasi olmadan calisiyor, IPS midir cozemedim (eski plazma kullanicisiyim. LED e gecince cok kayip bekliyordum. Mis gibi) vs... Ustelik fiyat 900TL idi. 42" 3D siz olani da satistaydi. 40" vardi 700TL.

Alin gitsin. Fazla masrafa girmeyin.

Vestel 40" Düşünürsen uygun fiyatlı kampanya ürünü mevcut. Bir arkadaşa başka yerden almıştık. İşinizi de fazlasıyla görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 29 Ocak 2015; 9:15:17 >

• İlgilerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Hızlı al dan yukarıdaki ürünü sipariş ettim. İnşallah güzel bir tv dir. Diğer markaların onlar için anlamı yoktu gerçekten.

• 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Böylece çok masraf etmemiş oldunuz. İnşaallah memnun kalırsınız.
  • 2015 Oled tv lerle ilgili bilgisi olan var mı? Nasıldır yaklaşık fiyatları ne olacak ? Alınır mı? Alınmaz mı? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
  • F0rtress kullanıcısına yanıt
    Geçen sene çıkan 55" modeller 25.000 TL.'nin üzerindeydi. Şu anda 6.000 TL. civarında. Benim tahminim yine aynı ekran ölçülerinde olanları 15.000 TL.'den aşağı yerli piyasaya sürmezler. Üzerinden belli zaman geçince de fiyatı makul seviyeye gelir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 29 Ocak 2015; 14:14:02 >
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    İlk Oled tv ler olduğu için 25.000 TL lik absürt rakamlar olmuştu evet. Sonrasında inanılmaz bir indirim oldu fiyatta. Ama şimdi Oled piyasası az çok belli olduğu için o şekilde absürt rakamlar ortaya çıkacağını sanmıyorum.

Ayrıca CES 2015 videolarında gördüğüm kadarıyla yeni oled tv hem düz ekran hem kavisli ekran olabiliyor. Tv hareket ediyor kıvrılıyor. Bu yaz evleneceğimden iyi bir tv arıyorum. ZT 60 alacaktım Türkiye'de kalmadı. 2015 Tv ler ile ilgili bilgisi olanlardan yönlendirme bekliyorum.
  • F0rtress kullanıcısına yanıt
    fazla bilgi yok
    http://forum.donanimhaber.com/m_101292054/f_//tm.htm#101292054
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Görünene göre 55'' olarak 9500 ve 9600 serileri var bir tek. Diğerleri çok büyük boyut ve çok pahalı olurlar. Umarım bu seriler kaliteli olur da LG de seçenekler arasına girer. Hiç LG düşünmüyordum Panasonic bitti, Sony de kalite ve fiyat politikası yüzünden beni diğer markalara itti resmen. Koreliler akıllı müşteri çalmasını biliyor :)
  • Arkadaşlar, LB582V modellere hangi sihirli kumanda uyumlu, bilen var mı. MR400 ve MR500 diye 2 model var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 29 Ocak 2015; 17:22:24 >
  • arkadaşlar bana bi tv önerin nolur. kafayı yicem kaç haftadır.kriterler öncelik sırası ile şöyle olsun istiyorum.max bütçe 5000

1-karanlık sahnelerde net gösterecek kontrast değeri yüksek olacak.siyahın her tonunu göstersin istiyorum.
    2-Sd yayınlarda da iyi performansı olsun.
    3-3d mümkünse pasif
    4-hareketli sahnelerde kendini bozmasın
    5-55 60 inch arası
    6-smart vebos dahili uydu alıcı abidik gubidik özellik olmasa da olur.

yardım eden arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler
  • Mer.T M kullanıcısına yanıt
    LG 55UC970V

• Mer.T M kullanıcısına yanıt
    Oled yada Panasonic Zt-Vt60 bakın. 5bine bulunur mu bilmem
  • OLED 'in yeni modeli olan 55EC930V son 1 ayda 7999TL'den 5999TL'ye kadar indi. Bekleyebilirseniz biraz daha takilin OLED alin.

• Oled tv de Ligtv maç yayını kalitesi nasıl? Deneyimi olan varmı?
  • Arkadaşlar selam,

Biz nişanlımla 2 hafta önce LG65UB950 modelini satın aldık.

http://www.bimeks.com.tr/urun/144092/lg-65ub950-165-ekran-3d-uhd-led-tv-4k-.aspx

Bimeks'ten aldık. LG'nin sitesinde LGUB950V modelini gördük, bizimkinin sonunda v harfi yok :) Bu sitede bu model için 1250hz yazıyor, bizim aldığımız ürün bimeksin sitesinde 1000hz olarak gösteriliyor. Açıkçası, bu iki televizyon için (veya bunlar iki farklı televizyon ise) yabancı forumlarda çok değişik teknik özellikler yazılmış. Baktığım çoğu sitede de hz'ler, usb hdmi giriş sayıları falan çok farklı, her yerde değişik. Açıkçası biraz acele mi ettim diyorum satın almak için.

Geçmiş yazıları okuduğumda, bizim aldığımızdan çok daha uygun fiyatla alınmış televizyonlar. O kadar araştırmamıza rağmen sizin aldığınız fiyatlara bulamadık biz. Biraz fazla para vermişiz herhalde.

Bir de kafama şimdi OLED takıldı. Açıkçası her zaman her cihazımda büyük ekran iyidir mantığı ile yaklaşırım. 55' oled tvler varmış bütçemize uygun. 65 ekrandan feragat edilir miydi, bunda da tereddüte düştüm.

Eskiden çok takip ederdik, şimdi girdik gördük aldık. Nedir yorumlarınız mantıklı mı, televizyonu kullanan var mı?

• değerli arkadaşlarım

Bende 55ub950v model televizyonu yeni aldım ve memnunum.Ancak televizyondan bazen çıtlama sesi geliyor.Eski televizyonumda genleşme sesi verirdi bu televizyonda aynısını yapıyor.Bu durum normalmidir.
  • avsar3870 A kullanıcısına yanıt
    Normaldir. Arasıra bizim tv'de aynısını yapıyor. 😄

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.