Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 666azazel

ub9 serileride 100hz ...baş sayfaya dikkatli bakın. rus sitesinden bulabildiğim paneller bu kadar.http://forum.ixbt.com/

79UB980V:
    LC790EQF-FGF1 UHD 79.0INCH 3840X2160 430CD COLOR 72% 16/9 1400:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) - LG Display Co., Ltd.

65UB950V, 65UB980V:
    LC650EQF-FGF1 UHD 65.0INCH 3840X2160 450CD COLOR 72% 16/9 1400:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) - LG Display Co., Ltd.

hz önemsiz ama firmalardan doğru bilgi bulmak gerekiyor katalog bilgileri yalan dolan.

hz de hız değil yanlış anlaşılmasın piyasada hızlı tv yok

50-100hz de yeterli ......

bu sitenin ve vatan çalışanlarının yalancısıyım 65ub930 ve 55uc970 arasında kaldığımda 55uc970in gerçek hz100 65ub930un gerçek panel hz 200 olduğunu söylemişti çoğu araştırdığım sitedede aynıydı ama

bu arada 55uc970in kaç acaba gerçek bari 90 ın altına düşmese 100 die aldık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnybjk -- 10 Mayıs 2015; 21:21:34 >

• 666azazel kullanıcısına yanıt
    Hocam vestel 65fa8500 tv nin gerçek hz ve input lag süreleri nedir bilginiz varmıdır? Ps4 yada laptoptan oyunlarda sıkıntı yaşarmıyız?
    Şuan bu tv yi 4000 tl ye alabiliyorum. Bu fiyatta alabileceğim başka tv varmıdır 65"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koreaatom -- 10 Mayıs 2015; 21:36:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koreaatom

Hocam vestel 65fa8500 tv nin gerçek hz ve input lag süreleri nedir bilginiz varmıdır? Ps4 yada laptoptan oyunlarda sıkıntı yaşarmıyız?
    Şuan bu tv yi 4000 tl ye alabiliyorum. Bu fiyatta alabileceğim başka tv varmıdır 65"

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=105224529

Eğer yukarıdaki link doğru değilse 28 Nisan saat 12'de attığım mesaja bakın.

65fa8500 un board'ı ne sorabilirsiniz. Ayrıca orada bahsettigim 65" cihaza da bakabilirsiniz.

Ama bunlar test edilmiş şeyler değil, benim çıkarımlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koreaatom

hocam bu fiyatlara bunu alana kadar bence bulabilirsen lg 65ub930v 3999 tl veya 55uc970v 3899 tl vatanda bunlar daha iyidir bence
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    Bu modelleri bilmiyorum ancak 65UB980V 'nin input lag'ı 100ms. Oyun için hiç uygun değil.

Yoksa geçenlerde şimdiye kadar hiç duymadığım 65UB930V için çok iyi fıyattı 4.000 TL.

Ama işte amaç önemli. Esasen 65" TV'ye nazaran input lag"ı efsanevi modeller var. 15ms civarı görmüştüm. Ama işte onların da fiyatı çok yüksek oluyor. Bu fiyatlara en iyisini bulmak asıl olay.

• bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Bu modelleri bilmiyorum ancak 65UB980V 'nin input lag'ı 100ms. Oyun için hiç uygun değil.

Yoksa geçenlerde şimdiye kadar hiç duymadığım 65UB930V için çok iyi fıyattı 4.000 TL.

Ama işte amaç önemli. Esasen 65" TV'ye nazaran input lag"ı efsanevi modeller var. 15ms civarı görmüştüm. Ama işte onların da fiyatı çok yüksek oluyor. Bu fiyatlara en iyisini bulmak asıl olay.

Bende amaç oyun ve film umarım ps4 oynarken sorun çıkarmaz ozamn benim için tamamen ÇÖP olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    satıcıların bişey bildiği yok ....

epey siteside katalog bilgilerini veriyor

ben forumlardan panelleri buluyorum paylaşıyorum en doğru bilgi panellerde ruslar servis menüsüne giriyor paylaşıyor.

55uc970 hakkında bilgi pek yok 100hzdir.
  • Koreaatom kullanıcısına yanıt
    yerli markalar hakkında hiç bilgi yok .

aktif-pasif oluşuna göre ips-va panel diyebiliriz oda yazmıyor resmi sitede vestel lg-samsung kullanıyordu başka panellerde vardır. belirsiz.

input lag yüksektir ... 65 inç olunca baya bir yüksek olur . ama test edilmediği için tahminde bulunabiliyoruz...
  • Fullhd modellere yönelin amacınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Fullhd modellere yönelin amacınız için.

Aldım valla artık umarım iyidir lg 55uc970v modelin aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    55" modeli için input lag'ın 50-60 ms civarında olması muhtemel.

• quote:

55" modeli için input lag'ın 50-60 ms civarında olması muhtemel.

yani bana oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ?
    Bu adamına göre ve oynadığın oyuna göre değişir diye düşünüyorum. Oynayıp göreceksin. Belki de seni hiç rahatsız etmeyecektir.

• quote:

Bu adamına göre ve oynadığın oyuna göre değişir diye düşünüyorum. Oynayıp göreceksin. Belki de seni hiç rahatsız etmeyecektir.

Evde Panasonic plazma tv var 42 inç şuanda 2011 model onda sıkıntı çekmiyorum ama lag ne bilmiyorum bunuda artık yeni evde Temmuz gibi test ederiz

• bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    Ilk konuda 670 ve üzeri 100/120 aşağısı 50/60 Hz yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

yerli markalar hakkında hiç bilgi yok .

aktif-pasif oluşuna göre ips-va panel diyebiliriz oda yazmıyor resmi sitede vestel lg-samsung kullanıyordu başka panellerde vardır. belirsiz.

input lag yüksektir ... 65 inç olunca baya bir yüksek olur . ama test edilmediği için tahminde bulunabiliyoruz...

Hocam panel samsung sanırım aktif 3d si mevcut. Bende 4000 tl civarına 65inc bakıyorum ps4 yada xbox da kullanılcak. Vestel düşünüyordum uygun olduğundan ötürü lg65ub930v yi hiç incelemedim doğrusu fiyatlar 5000 ve üzeri bildiğim için.

• Board samsung sanırım aktif 3d var cihazda. 28 nisandaki yorumunuzuda bulamadım albani nin yorumları mafetmiş yine sayfayı :)

• Koreaatom kullanıcısına yanıt
    Yukarıda verdiğim link çalışıyor mu diye baktım, sorun yok. O linke tıklayınca 28 Nisan 'daki yorumuma atar sizi.

• Bu yorumunu okumuştum dostum. Bende ilk pf7575e bakıyordum hadi dedim 3d side olsun demiştim. Vestelin fabrikasındaki televizyon bölümü teknik servis müdürü ile mailleştim bana fa8500 ü önermişti. Ama o zamanlar input lagdan bir haberdim tabi biraz araştırdım oyunlarda ve laptopdan görüntü aktarımlarında gölgelenmelere yol açıyormuş inputlag şimdi arada kaldım doğrusu 4000 tl az bir para değil benim için ve düğün hazırlıkları falanda var hala karar veremedim dostum

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.