Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diabolical

UC970 de de olmayabilir

Bu işler karışık vallahi. LG bence web sitesindeki bilgileri güncelleyen kişi kimse işten kovmalı.

uc970v olarak arattığım bütün sitelerde var bir tek uc970t var ondan yok gibi gözüktü artık geldiğinde analayağız yada dur kullanan bir arkdaş vardı ona sorayım en iyi o bilir
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    Bazı resmi sitelerinde Pro olarak gözüküyor ama göstermeyen de var. Kesin değil yani. ☺
    http://m.lg.com/nl/televisies/lg-55UC970V-ultra-hd-webos-smart-tv?xLgDomain=lg

2014 LG 3DTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 3 Mayıs 2015; 23:41:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

UC970 de de olmayabilir

Bu işler karışık vallahi. LG bence web sitesindeki bilgileri güncelleyen kişi kimse işten kovmalı.

uc970v olarak arattığım bütün sitelerde var bir tek uc970t var ondan yok gibi gözüktü artık geldiğinde analayağız yada dur kullanan bir arkdaş vardı ona sorayım en iyi o bilir

Kullananın anlayacağı bir şey değil bu. Menülerde falan hiç bir yerde yazmıyor çünkü.

• quote:

quote:

quote:

UC970 de de olmayabilir

Kullananın anlayacağı bir şey değil bu. Menülerde falan hiç bir yerde yazmıyor çünkü.

muhtemelen kutu üzerinde yazardır die dedim bütün özellikler kare içinde yazıyorya tek tek

• neyse sonunda tam bilgilere ulaştım iş yerinde can sıkıntıma derman oldu :D 930 yok ama ub950 ve ub980 var uc970 de var 930 nedense yok

2014 LG 3DTV
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    Bu da yanlış. Neden diyeceksin? Çünkü 950'de Pro yok

Zaten şöyle bir bakarsan UC970V 'ye edge led demiş ama bunlar direct led diye biliyorum.

Bu liste de çöp oldu. Sıradaki

• quote:

Bu da yanlış. Neden diyeceksin? Çünkü 950'de Pro yok

Zaten şöyle bir bakarsan UC970V 'ye edge led demiş ama bunlar direct led diye biliyorum.

Bu liste de çöp oldu. Sıradaki

aynen haklısın direct led led plusm ne öle bişi geçiyor
  • banada tavsiye vercek var mı ne yapmam lazım karar veremedim

lg55UC970v 3900 lira

LG55UB950 "teşhir" 3200lira

teşhir ürün alınır mı bilemedim temiz vitrin ürünü dediler çok emin olmadım uc970 kapalı kutu sizce napmalıyım birde haziran gibi fiyatlar daha da düşer mi hazirana temmuza bekleyedebilirim
  • 55UC970v'yi alabilirsiniz. O fiyata zaten yakında kalmaz. 55UB950 siparişini iptal edip almıştım. Çok daha iyi bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 4 Mayıs 2015; 18:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tansutanilmis

banada tavsiye vercek var mı ne yapmam lazım karar veremedim

lg55UC970v 3900 lira

LG55UB950 "teşhir" 3200lira

teşhir ürün alınır mı bilemedim temiz vitrin ürünü dediler çok emin olmadım uc970 kapalı kutu sizce napmalıyım birde haziran gibi fiyatlar daha da düşer mi hazirana temmuza bekleyedebilirim

4 üstte verdiğim resm doğruysa ub950 den çok daha iyi bir tv uc970 ama kullanamdım ama uc 970 öneririm direct led bile kullanması br artı
  • Arkadaşlar UC970 kesinlikle Full LED mi?

Bir de, kullanan arkadaşlar özellikle dikey banding olayını test etti mi? Ettiler ise sonuç nedir? TV ile iligli neredeyse hiç yorum yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar UC970 kesinlikle Full LED mi?

Bir de, kullanan arkadaşlar özellikle dikey banding olayını test etti mi? Ettiler ise sonuç nedir? TV ile iligli neredeyse hiç yorum yok :(

kesin full led siyah kalitesi filan çok iyi o yüzden
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    UC970 Direct Led diye bir teknoloji kullanıyor. Diğer Led TV'lere göre biraz kalın. Video'da bu özelliği anlatılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=tXN_p8--MIs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 6 Mayıs 2015; 16:32:48 >
  • 42 LB652 serisinin gerçek panel frekansı kaç hz acaba?

49 LB620 de gerçek panel frekansı 50 hz imiş bu model filmlerdeki hareketli sahnelerde nasıl? panel zayıf kalıyor mu? kullanıcılardan cevap bekliyorum.

selamlar.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar UC970 kesinlikle Full LED mi?

kesin full led siyah kalitesi filan çok iyi o yüzden

Peki hocam dikey banding sorunu var mı?

Internette bir video var, orada çok bariz var ama her tv de var mıdır ki ya :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

UC970 Direct Led diye bir teknoloji kullanıyor. Diğer Led TV'lere göre biraz kalın. Video'da bu özelliği anlatılıyor.

Hocam videoda sunumlarda uc970 göremedim. Hangi sn.lerde bahsediyor hocam uc970 ten?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Modelden değil, UC970v'de de bulunan "Direct Led" teknolojisinden bahsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 9 Mayıs 2015; 14:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

42 LB652 serisinin gerçek panel frekansı kaç hz acaba?

49 LB620 de gerçek panel frekansı 50 hz imiş bu model filmlerdeki hareketli sahnelerde nasıl? panel zayıf kalıyor mu? kullanıcılardan cevap bekliyorum.

selamlar.

620 50hz
    652 100hz
    670 100hz
    730 200hz
  • teşekkür ederim, sağolun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Hocam videoda sunumlarda uc970 göremedim. Hangi sn.lerde bahsediyor hocam uc970 ten?

hocam alacaksan bence kaçırma direct led kullandığından emin olabilirsin biraz daha kalın ama çok farkedilir bişeyi yok ama bölgesel karartma sayesinde siyahlar daha net

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.