Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

65UB950 kullanıyorum. Bir ay önce almıştım, vertical bandingten çok korkuyordum ama hiçbir sıkıntı yok bu konuda.

Sormak istediğim birkaç konu var. İnternette araştırdım ama sorularımın toparlanmış net bir cevabını maalesef bulamadım. Bilen arkadaşlar vardır mutlaka.

-Sony xperia z3 kullanıyorum. NFC ile televizyona bağlanmak istiyorum. TV'nin içinden çıkan TagOn ile bağlantı kuramıyorum. Telefonumun LG marka olması mı gerekli?
    -Wi-fi direct ile telefonumdan televizyona görüntü ve içerik aktarmak istiyorum. Bunu da beceremedim. Var mıdır anlatabilecek?
    -PC ile Widi yardımıyla kablosuz görüntü aktarmaya çalıştım. Sanırım notebookumun işlemcisi biraz eski kaldı ve bu işleme izin vermedi. Başka bir yol var mıdır kablosuz görüntü aktarımı yapabilecek?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 65ub930 ve 55uc970 arasında kaldım biri 65 inç ve paneli 200 Hz 3d yok düz ekran diğeri 55 inç ve paneli 100 Hz 3d var Curved araştırdım uc970 daha iyi geldi zaten daha 100 Hz kullanamazken 200 Hz ne zamn göreceğiz 3999 65ub930 dü 3899 da 55uc970 Uc yi aldım umarım pişman olmam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İki TV'de 100 hz. 55UC970v kullanıyorum. Doğru seçim yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 2 Mayıs 2015; 0:49:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Hayırlı olsun. İki TV'de 100 hz. 55UC970v kullanıyorum. Doğru seçim yapmışsınız.

65ub930 panel 200 Hz ama kullanamayağımız için bi farkı olmaz valla şu tv ye birde webos 2 güncellemesi gelse süper olur

Kağıt üstündeki değerler yanıltıcı oluyor. 200 hz. Panel pek bulunan birşey değil!
    2014 modellere de WebOs 2.0 güncellemesi geleceği açıklandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 2 Mayıs 2015; 1:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

65ub930 panel 200 Hz ama kullanamayağımız için bi farkı olmaz valla şu tv ye birde webos 2 güncellemesi gelse süper olur

Senenin 2. yarısı Eylül-Ekim gibi geleceği söyleniyor bakalım biz de sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • quote:

Kağıt üstündeki değerler yanıltıcı oluyor. 200 hz. Panel pek bulunan birşey değil!
    2014 modellere de WebOs 2.0 güncellemesi geleceği açıklandı.

Hocam sende galiba cu970 var. Herhangi bir sıkıntısı varmı vertical banding bulutlanma vs ? Herhangi bir kötü yanına rastladınmı

• Curved duvarda-askıda görünüm. Değişik bir havası var. ☺
     2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV

Memnunum. İyiki almışım. Her led-lcd'de farklı problemler olabilir. Bunlar makul sınırlar içerisinde kalırsa memnuniyet artıyor. 3.899 TL'ye mağazalarda varmış. Kesinlikle kaçırmayın.
  • quote:

Memnunum. İyiki almışım. Her led-lcd'de farklı problemler olabilir. Bunlar makul sınırlar içerisinde kalırsa memnuniyet artıyor. 3.899 TL'ye mağazalarda varmış. Kesinlikle kaçırmayın.

aldım bende dün sanırım daha kalmadı teknosa ve vatanda
    Hayırlı olsun. İnternet stoklarında gözükmüyor ama mağazalarda mevcut gibi. Düşünenler varsa kaçırılmayacak fırsat.

• quote:

Curved duvarda-askıda görünüm. Değişik bir havası var. ☺
     2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV 2014 LG 3DTV

hakkatten çok güzel duruyormuş. Acaba uc970 de aynı şekilde güzel durur mu?

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    ben mağazadan aldım teşhir ürünleri vardı hep 2-3 mağazada kapalı kutu 1er tane kalmıştı bencede kaçırılmaması gerek bir ürün
  • selcux S kullanıcısına yanıt
    Mantık aynı. Duvara asınca benzer görüntü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 2 Mayıs 2015; 12:09:11 >
  • Şimdi yakınımdaki Vatan'ı arıyorum acaba stok var mı diye. İnternet sitesinde bulunan mağazalarda var.
    Varsa gidip alacağım gibi duruyor.
  • selcux S kullanıcısına yanıt
    Stok gözüken mağazalara bakın ve kapalı kutu talep edin. Teşhir ürünlerin fiyatı çok daha düşecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcux

Şimdi yakınımdaki Vatan'ı arıyorum acaba stok var mı diye. İnternet sitesinde bulunan mağazalarda var.
    Varsa gidip alacağım gibi duruyor.

yakınında yoksa bile getirtirler ama kapalı kutu talep et teşhirlerin garanti süresi de 1 yıl oluyor
  • Duvara asacak olanlar dikkat etsin bence, fazla yükseğe asmayın. TV'nin orta noktası tam gözünüzün karşısına gelmeli. Aksi taktirde 3D görüntülerde crosstalk olacaktır.
    Ya da askı aparatınız açısı ayarlanabilir bir şey olmalı. TV'ye bakış açınız tam karşısından olmalı.

Teşhir ürünlerinin garantisi 1 yıl değil. Ben bunu müşteri hizmetlerinden sorguladım. Zaten garanti belgesinde sanayi ve ticaret bakanlığından aldıkları izin o şekilde, 2 yıl garanti vermek zorundalar. Bunu iyi araştırmak lazım. Teşhir almaya niyet ederseniz Hukuki boyutunu forumda hukukçu arkadaş bulup danışabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Duvara asacak olanlar dikkat etsin bence, fazla yükseğe asmayın. TV'nin orta noktası tam gözünüzün karşısına gelmeli. Aksi taktirde 3D görüntülerde crosstalk olacaktır.
    Ya da askı aparatınız açısı ayarlanabilir bir şey olmalı. TV'ye bakış açınız tam karşısından olmalı.

Teşhir ürünlerinin garantisi 1 yıl değil. Ben bunu müşteri hizmetlerinden sorguladım. Zaten garanti belgesinde sanayi ve ticaret bakanlığından aldıkları izin o şekilde, 2 yıl garanti vermek zorundalar. Bunu iyi araştırmak lazım. Teşhir almaya niyet ederseniz Hukuki boyutunu forumda hukukçu arkadaş bulup danışabilirsiniz.

LG teşhir ürünlerine 1 yıl garanti veriyor diye biliyorum
  • LG 65UB930 da hd uydu alıcısı yokmuş arkadaşlar. Teknosa da ki arkadaşlar öyle söylediler :((

Şu an teşhirde Samsung 55hu8200 var ve 3500 e veriyorlar sizce alınır mı?

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.