Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekonomik olması açısından 60ub850 almış bulunuyorum. bakalım başımıza neler gelecek :)

bu panel 1 sayfadakı lısteye gore 100 hz ama 50 dıyenler de var net bılgısı olan var mı ?
  • exenjiu kullanıcısına yanıt
    ub8 serisi 50hz baş sayfadaki bilgi ub9 serisi 100hz ub8 serisi 50hz

60 inç tvyi daha yeni gördüm sondan çıkmış herhalde

60inç detaylı panel bilgisi bulamadım şimdilik.

hz olayı önemli değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 29 Mart 2015; 5:38:04 >
  • 2014 model Webos 1.0 tvlere güncelleme gelebilir Webos 2.0 olabilir .

http://obywatelhd.pl/index.php/2015/03/27/webos-2-0-w-modelach-lg-z-2014-potwierdzone/

yeni tvleri nasıl satacak bunlar
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Yazıya bakılırsa 2.0 olmayacak ancak 2.0 in özelliklerini barındıracak.

Diğer bir yazıda ise belli modellerde olabileceğini söylüyor. Aslında bunu yapmak tamamen LG'nin elinde. İşlemci kaldırıyorsa neden olmasın. Ancak alt modellerde yapamayabilirler. İşlemci veya ram kaldırmayacaksa insanları süründürmekte mantıklı değil.

IPhone kullanan bir arkadaşım güncelleme aldığında geri döndürmenin yollarını aramaya başlamıştı.

Bu sebeple bence kaldıran modellerde 2.0, olmayanlarda da 2.0 ın bazı özelliklerinin yansıması bizim için iyi olabilir.

İşletim sistemi için tv değiştirecek değiliz. Yeni alacaklar da o da webos 2.0 bu da webos 2.0 diye düşünmeyecektir. Tabii ki bu da kriter olacaktır ancak asıl panel performansı vb... şeylere odaklanılacaktır. Mahalle arasındaki bir bayiden tv alacak adam da zaten bunu kriter olarak almaz.

Yani işletim sistemini sırf bu sebepten guncellememezlik etmezler sanıyorum. Asıl sebep eski model için işletim sistemini modifiye edecek vakit ayırmamak olur.

Şu anda bir update çıkartıyor ve bütün 2014 modeller tek dosya indirip sistemi güncelleyebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

2014 model Webos 1.0 tvlere güncelleme gelebilir Webos 2.0 olabilir .

http://obywatelhd.pl/index.php/2015/03/27/webos-2-0-w-modelach-lg-z-2014-potwierdzone/

Bu bilgi doğru ise forum şahidim olsun sana bi yemek ısmarlarım :))

• Arkadaşlar merhaba televizyon geldi her testi yaptım. Işık sızması banding gibi sorunlar çıkmadı. 55 inçlik modeli aldım. 3499 + 300 çek 75 lirada turuncu kartta para birikti. Gayet uyguna geldi tv. İlk izlenim olarak inanılmaz memnun kaldım.

Herşey güzel yanlız 4 sorun var

1.si 3d izleyemedim youtube da 3d video açıyorum ama 3d izleyemedim nasıl bi ayar yapmam lazım. (çözdüm)

2.si uyduda bazı kanallar açılmıyo nasıl bi ayar yapmam lazım. Mesela ntv spor hd yok. Arada bir sürü bilgi yok yazan kanal var bunları nasıl ayarlarım

3.sü youtubeda video kalitesi otomatik oluyor. Manuel ayarlama varmı.

4. Fifa 15 te yanlardan siyah şeritler gözüküyo tam ekrana oturmuyo çözünürlük ayarlarını yapıyorum 16.9 olarak ama olmuyor.

Cevaplar için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    bende pek inanmıyordum ... belli olmaz.
  • 60ub850 kuruldu su an ıcın cok memnunum ve keyfını cıkarıyorum. Hata bulacam diye testlerle uraşmadım :) ne maçta nede gri ekranda yada karanlıkta gozume birşey çarpmadı. lg ses sistemi ile entegre cok guzel calısıyor youtube gayet ıyı tek kotu tarafı ınternet kotam bıttı 4k yuzunden :)

bu arada tv bılgısayara bağlı calısıyor 1080p nin üzerinde cozunurluk alamadım bununla ılgılı olarak farklı parametrelerde olabılır
    ekran kartım gtx560 kablo olarak da kutudan cıkan kabloyu kullanıyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ederim.
    win8.1 kurulu ve en yuksek cozunurluk 1920x1080

bu arada 1. sayfadaki excel tablosuna baktım en ustten 4. sıra sanırım 100 hz gorunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exenjiu

60ub850 kuruldu su an ıcın cok memnunum ve keyfını cıkarıyorum. Hata bulacam diye testlerle uraşmadım :) ne maçta nede gri ekranda yada karanlıkta gozume birşey çarpmadı. lg ses sistemi ile entegre cok guzel calısıyor youtube gayet ıyı tek kotu tarafı ınternet kotam bıttı 4k yuzunden :)

bu arada tv bılgısayara bağlı calısıyor 1080p nin üzerinde cozunurluk alamadım bununla ılgılı olarak farklı parametrelerde olabılır
    ekran kartım gtx560 kablo olarak da kutudan cıkan kabloyu kullanıyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ederim.

bu arada 1. sayfadaki excel tablosuna baktım en ustten 4. sıra sanırım 100 hz gorunuyor.

İnternetten kota durumuna baksana,ne kadar emmiş 4k bizde bilelim mesela 5 dakika lık 4k video tahminen 1-2gb civarı mı eğer öyle ise adil kullanım kotası 100gb olan (çoğu bu işlerle uğraşanın 100gb olduğunu varsayalım) YANDINIZ

• merhaba arkadaşlar,
    1-2 gün içinde, dahili alıcısı kullanılacak 42lb652v ve digitürk hd kullanılacak 55lb652v kurulacak. bu ürünleri kullanan arkadaşlar hangi parlaklık, kontrast vb ayarları kullanıyor acaba?

bir de, okuduğum kadarıyla -özellikle dahil, alıcı kullanan için- güncelleme yaptıktan sonra televizyonları tekrar fabrika ayarlarına almam gerekiyor. en son sürüm kullananlar dahili uydu alıcısı ile herhangi bir problem yaşıyor mu hâla? kanalların çift yada eksik çıkması gibi?
  • 47 lb670 aldim arkadaslar.lakin soyle bir sorunumuz var yaninda skylanders diye figurlu tv de oynanan kutu oyun hediye edildi.gelgelelim lg store dan uygulamayi birturlu indiremiyorum.bir noktaya kadar gelip yukleme iptal oluyor.oyun 840mb tvnin hafizasi 850mb.flas bellek taktik gene olmadi.ufaklik basimin etini yiyor oyun diye.lutfen yardim....

• quote:

2014 model Webos 1.0 tvlere güncelleme gelebilir Webos 2.0 olabilir .

Gelmesinmi bize webos 2? Gelmesin diyosan eyvallah dicem hissen felan var heralde lgde borsa felan?

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Orijinalden alıntı: exenjiu

60ub850 kuruldu su an ıcın cok memnunum ve keyfını cıkarıyorum. Hata bulacam diye testlerle uraşmadım :) ne maçta nede gri ekranda yada karanlıkta gozume birşey çarpmadı. lg ses sistemi ile entegre cok guzel calısıyor youtube gayet ıyı tek kotu tarafı ınternet kotam bıttı 4k yuzunden :)

İnternetten kota durumuna baksana,ne kadar emmiş 4k bizde bilelim mesela 5 dakika lık 4k video tahminen 1-2gb civarı mı eğer öyle ise adil kullanım kotası 100gb olan (çoğu bu işlerle uğraşanın 100gb olduğunu varsayalım) YANDINIZ

Bluray çıktı hala 50 gb akk veriliyor türkiyede resmen söğüşlüyolar..

• yeni özelliği eski tvye güncellemeyle getirirsen yenisi satılmaz satış stratejisine ters .

lg yi hiç sevmem merak etme
  • quote:

yeni özelliği eski tvye güncellemeyle getirirsen yenisi satılmaz satış stratejisine ters .

lg yi hiç sevmem merak etme

ne alakası var telefonlara her daim güncelleme alıyosun ama ? o zaman oda ters ? mantıksız konuşuyosun aynı işletim sistemi farklı yanı yok. sürüm güncellemesi yapılmalı kimse enayi değil.
  • 1-2 yıldan eski telefona yeni güncelleme gelmiyor güncellemeyi bırakıyorlar ....

her marka aynı değil .

fhdler aynı ama uhdlerde farklı sistem var . güncelleme işi verimli olacak mı acaba.
    http://developer.lge.com/webOSTV/discover/webostv-spec/
  • quote:

1-2 yıldan eski telefona yeni güncelleme gelmiyor güncellemeyi bırakıyorlar ....

her marka aynı değil .

fhdler aynı ama uhdlerde farklı sistem var . güncelleme işi verimli olacak mı acaba.

kendi tezini kendin çürütüyosun 1-2 yıl diyosun 1 yıllık tvye güncelleme gelir herdaim. elindeki tlefona güncelleme gelmedi diye ortalığı yıkanlar vardı :) ayrıca uhd serisi cihazlar işlemci ve ram kapasitesi yönünden fhdlere göre farklı evet daha hızlılar.

• quote:

1-2 yıldan eski telefona yeni güncelleme gelmiyor güncellemeyi bırakıyorlar ....

her marka aynı değil .

link çok faydali oldu canim sağol vallahi,bizim panele %100 webos 2.0 gelir o zaman gram fark yok donanimda hayirlisi bakalim :)

• win10 da yerleşik smartshare yüklü geliyor.

2014 LG 3DTV
  • Geçenlerde 65UB980V almıştım. Geldiğinde 3 küsürlü bir versiyon vardı üzerinde. En son güncellemeyi yükledim. 4.51.44 oldu.

Şu anda cihaz kapalıyken önde LG logosu acık kalıyor. Ayarlardaki seçenek sadece TV açıkken nasıl davranacağını belirliyor. Bunu bir çözümü var mı? İlk aldığımda sanıyorum ki bu logo TV kapalıyken açık durmuyordu. Çok sinir bozucu abi, istemiyorum ben logo falan. Var mı aynı sorunu yaşayan?

Edit : Bu soruma kimseden yanıt gelmedi ancak şu aşamada benim sorun çözülmüş gibi duruyor. Nasıl yaptığımı da yazayım, ihtiyacı olan çıkabilir;

1- Öncelikle bu ışık ayarı cihaz açıkken değil, kapalıyken ne durumda olacağını belirtiyormuş. TV açıkken o logo zaten yanmıyor. Kapalıyken ise standby LED'i yerine koymuşlar sanırım bunu.
    2- Menüden LG Logo ışığı durumunu Off yerine düşük yaptım ve bir gece o konumda bıraktım.
    3- Ertesi gün LG Logo ışığını Off'a getirdim ve artık logo geceleri yanmıyor. (kapattıktan sonra 10 dakika kadar yüksek parlaklıkta yanıyor ama bu normal ve dokümanlarda da belirtilen bir şey. Ancak sonrasında tamamen kapanıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 28 Nisan 2015; 10:06:01 >

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.