Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ona firsat degil de cop sitesi mi desek acaba? Oradan ucuza urun alip teşhir e denk gelenler oldugunu hatirliyorum forumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Ona firsat degil de cop sitesi mi desek acaba? Oradan ucuza urun alip teşhir e denk gelenler oldugunu hatirliyorum forumdan.

Haklı olabilirsin, ben bu yerden başka bir ürün almıştım, sıfır kutusunda, açılmamış olarak geldi.. Ama her hakkını kullanmayı bimek gerek, iadesiydi, memnuniyet prosüdürüydü vs vs... Sonuçta kolay kazanılmıyor para, kolayda harcanmamalı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihcok

Arkadaşlar 55ub850v alacağım inşallah.

Tek kafama takılan nokta şu.

55hu6900 2999

55ub850v 3699

3d ve usb 3.0 hariç aralarında ne fark var görüntü kalitesi olarak çokmu fark var anlamadım.

Ben 55 ub 830 v aldım. Zaten yazmışsın, aralarında fark illaki vardır, birisi hu serisi, diğeri ub serisi. Ultra HD serisi şuan için son teknoloji galiba. Alırken 4k, çözünürlük, ekran tarama Hrz i ve ekran büyüklüğünü düşünmek gerek bence acizane. Ama kaç özelliğini tam olarak kullanabileceğiz dersen ? ...
  • Fatihcok F kullanıcısına yanıt
    Normal bir izleyici aralarindaki görüntü kalitesini anlayamaz. Ancak bizim gibi gibi takıntılı olanlar kurcalayanlar bunun farkına varabilir. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: nkbirsen

Samsung 55HU7500 den sonra 65UB980V hiçte iyi olmadı. Samsung görüntü kalitesi olarak 10 gömlek daha üstün. Flat ekran sevdam yüzünden almak zorunda kaldım LG'yi.. Samsung da stok kalmamıştı. Başka markada düşünmedim açıkcası.. 970V' yi almak istedim ama 9.000 TL vermek hiç işime gelmedi. Maalesef Vertical banding sorunuda mevcut, maç izlemek eziyet. HD kanallarda banding' i görmüyorsun. Webos, Film izlemek ve 3D samsung dan çok daha iyi, LG' yi bu konuda beğendim. SD görüntü kalitesi de fena değil. Alalı 1 gün oldu banding için servis çağıracağım ama çokta umutlu değilim. Bakalım neler olacak. TV üretim tarihi 01.02.2015, sevinmiştim son üretimlerden diye ama hüsran oldu. Digitürk kullanıyorum panel hızı 50 HZ olarak çıkıyor, Apple TV' yi takınca da 60 Hz oluyor. 200 Hz deniyordu ama ben daha 100 göremedim. Zamanında 10.000 TL idi fiyatı, 6.500 TL ye aldım. Iade etsemde Vatan Bilgisayar açık çek verecek. Sonuç; atsan atılmaz satsan satılmaz...

Şunu buldum:

Hz bakımından 3D ya da 2D TV lerde 3 durum söz konusu.

1 - Gelen yayının Hz değeri : Bu değer standarttır ve PAL sisteminde 50Hz, NTSC sisteminde 60Hz dır. Türkiye'de karasal yayın 50Hz gelir ve sabittir.

2 - TV nin Hz değeri : TV nin resim yenileme hızıdır. 50Hz gelen yayını 100Hz bir TV ile izlersen görüntü 2 kat fazla taranıyor (saniyede 100 kez) demektir. Görüntü kalitesini arttırır bu durum.

3 - TV nin yazılım ile çıktığı Hz değeri : Özellikle yeni nesil 3D TV lerde MCI, AMR 600Hz 800Hz gibi değerler görülür. Bunlar TV nin araya siyah ekranlar ekleyerek yaptığı suni Hz arttırımlardır.

TV de film / video izlerken ya da oyun oynarken info dan görülen değer gelen yayının değeridir ve Türkiye için 50Hz dır. Bu sayı hep sabittir. Ama TV in 100Hz resim yenilemeye sahiptir ve bu özellik açılıp kapanmaz. Info da 50Hz görünür o değişmez ama TV in 100Hz performansı verir.

LG sorunu kabul etti, TV yi geri aldı. Yeni ürün istemedim. 2015 modeller gelecek onlara bakalım bari. Araba fiyatına TV alırız artık..

• herkse selamlar,

2 opsyon arasında karar veremiyorum

ya uygun fıyat yuzunden 60ub850v alacagım
    yada bıraz paraya kıyıp 65uc970v bu konuda kısa da olsa yorum yapmanızı rica ederim.

sürekli bilgisayara bağlı monitor gibi kullanıyorum ve arada sırada d smart hd seyrediyorum.

teşekkürler
  • exenjiu kullanıcısına yanıt
    UC970V kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Vatan'da fiyatı yanlış mı yazdılar bilemiyorum ama 65" çok uygun gözüküyor! :-)

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-65uc970v-65165-cm-3d-4k-uhd-smart-led-tv-cmr-1000-hz-dahili-uydu-3-gozluk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 26 Mart 2015; 15:32:29 >

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Demek aniden indirime uğradı. Düşünenler için iyi bir fırsat...

55" ve 65" fiyatları şu anda aynı! :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 26 Mart 2015; 15:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Demek aniden indirime uğradı. Düşünenler için iyi bir fırsat...

55" ve 65" fiyatları şu anda aynı! :-)

şok oldum şuan 3000 tl ucuzlamış eylüle düğünüm var ne önerirsiniz? Yeni modellerde de Full Led yok gibi.
    Tv nasıl siz bayadır kullanıyorsunuz. Banding gibi sorunlar var mı?
    6000 iyi bir rakam 65" için

• Valla ben bu akşam bahsettiğim 2 üründen birin almış olacağım :)
  • Yanlış değil doğru gördünüz akşam para iadesi yerine bunu almayı düşünüyorum.
    Ayrıca 65" de dikey bantlama çıkma olasılığı yüksek, Kucukyenici arkadaşın kullandığı 55" .. Bu sorun o yüzden onda yoktur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkbirsen -- 26 Mart 2015; 16:52:13 >
  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    55" olanını kullanıyorum ve memnunum. Her LED-LCD TV'de farklı problemler çıkabilir. Fiyat/performans olarak değerlendirmek lazım. Tereddütleriniz varsa en yakın bir mağazada görmeniz daha mantıklı.
    Eylül'e kadar epey zaman var, acele etmenize gerek yok. Daha ne kampanyalar olur! :-) Tercih sizin tabi.
    Saygılarımla.

55" 4.999 TL.
    65" 5.999 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 26 Mart 2015; 16:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

55" olanını kullanıyorum ve memnunum. Her LED-LCD TV'de farklı problemler çıkabilir. Fiyat/performans olarak değerlendirmek lazım. Tereddütleriniz varsa en yakın bir mağazada görmeniz daha mantıklı.
    Eylül'e kadar epey zaman var, acele etmenize gerek yok. Daha ne kampanyalar olur! :-) Tercih sizin tabi.
    Saygılarımla.

55" 4.999 TL.
    65" 5.999 TL.

Bir de şöyle politik cevap vermesen tadından yenmezsin :))

• Fiyatı görünce sepete at'a tıklayasım geldi. Ama geçen hafta sonu 65B980V aldım 5.000TL'ye ve ürün sıfır çıktı (aldığım yer sıfır demişti ama paket açılmıştı. O yüzden pek güvenememiştim ama servis kurduktan sonra servis menüsünden baktı, kullanım saati gerçekten sıfırdı).

Bu arada üzerinde gelen eski yazılımda "bu tv hakkında" menüsünde kullanım süresi gözükmüyordu. Son güncellemeyi yaptım ve artık orada gözüküyor. Bu bilgiyi de yeri gelmişken vereyim çünkü geçen gün sormuştum.

Ayrıyetten TV'nin SD performansından çok memnunum. Tru Ultra HD Pro görevini iyi yapıyor. Bu Pro olayı sadece bu modelde var.

Bir tane örnek resim koyayım TV'yi kurduğum gün çekmiştim.

• nkbirsen N kullanıcısına yanıt
    :-)
  • quote:

Fiyatı görünce sepete at'a tıklayasım geldi. Ama geçen hafta sonu 65B980V aldım 5.000TL'ye ve ürün sıfır çıktı (aldığım yer sıfır demişti ama paket açılmıştı. O yüzden pek güvenememiştim ama servis kurduktan sonra servis menüsünden baktı, kullanım saati gerçekten sıfırdı).

Bu arada üzerinde gelen eski yazılımda "bu tv hakkında" menüsünde kullanım süresi gözükmüyordu. Son güncellemeyi yaptım ve artık orada gözüküyor. Bu bilgiyi de yeri gelmişken vereyim çünkü geçen gün sormuştum.

Ayrıyetten TV'nin SD performansından çok memnunum. Tru Ultra HD Pro görevini iyi yapıyor. Bu Pro olayı sadece bu modelde var.

Bir tane örnek resim koyayım TV'yi kurduğum gün çekmiştim.

Dikey bantlama var mı ? Maç yayınında vs , baktınız mı?

• nkbirsen N kullanıcısına yanıt
    Mac izlemiyorum artik. Ama denk gelirsem bakarim test icin. Ya da eski arsivimden FB Chelsea falan bulur bakarim

Dun aksam the walking dead seyrettik 2 bolum. Ilkini sanal 3D ye cevirdim. Sonrakini normal seyrettik. Inanilmaz fark vardi. Bu kadar beklemiyordum. 3D si harika calisiyor.

En kotu yani kanal yonetimi. Yani soyle Vestel deki gibi alt alta 10-15 kanal gorebilecegin bir liste acilmiyor maalesef.

Bir de TKGS destegi olmamasi kotu. Vestel de alismisim farkinda olmadan.

• quote:

Mac izlemiyorum artik. Ama denk gelirsem bakarim test icin. Ya da eski arsivimden FB Chelsea falan bulur bakarim

Dun aksam the walking dead seyrettik 2 bolum. Ilkini sanal 3D ye cevirdim. Sonrakini normal seyrettik. Inanilmaz fark vardi. Bu kadar beklemiyordum. 3D si harika calisiyor.

En kotu yani kanal yonetimi. Yani soyle Vestel deki gibi alt alta 10-15 kanal gorebilecegin bir liste acilmiyor maalesef.

Bir de TKGS destegi olmamasi kotu. Vestel de alismisim farkinda olmadan.

Anladım. Dikey bantlama hariç bende beğenmiştim ama iade ettim, sorunlu çıktı. Hiç test etme canın sıkılmasın boşver keyfini sür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkbirsen -- 26 Mart 2015; 20:25:29 >

• 65fa8500 vestel kullaniyorum bende 3.800e almıştım. Telefondan oyunu aktararak oynuyorum sıkıntı cikarmiyor lag yada bulutlanma olmuyor. Modern combat5 asfalt realracing clash of clans marvel champions oynuyorum genelde. Dsmart digiturk gibi bir cihazim olmadığı icin mac pek izlemiyorum anca ozetlerini gorursem izliyorum onlarda normal gösteriyor. Zaten vestel bu tvyi dünya kupası adi altında reklamlarini yapmıştı. 3d olarak avatar,ice age falan izledim fazla 3d izlemiyorum ççünkü. Validenin evindeki panasonic et50 modelinden pek bir farki yok alirkende zaten hdd min icinde 3d ve fhd flim götürüp denemistim lg samsung modellerinden hicbir fark hissetmedim Hatta renk homojenligi olarak vesteli daha cok begenmistik. Velasil bu model ile akliniza takilan birşey varsa sorabilirsiniz bu yaza doğru fiyatlar düşecek bir tane daha almayi planliyoruz bakalım

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.