Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    55UC970V alabilirsin. Stoğu bulunan Teknosa ve Vatan mağazalarında 3.899 TL.
    Kaçırma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinematic kullanıcısına yanıt
    bencede 55uc970 i çakırma teşhire para vereceğine sıfırını al daha iyidir teknosada kalmamıştı dün alamadım ama vatanda vardı oradan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

LG 65UB930 da hd uydu alıcısı yokmuş arkadaşlar. Teknosa da ki arkadaşlar öyle söylediler :((

Şu an teşhirde Samsung 55hu8200 var ve 3500 e veriyorlar sizce alınır mı?

teknosadaki arkadaşında yanlış söylemiş bence onda uydu alıcı var 60lık hemde sıkıntısız olan model
  • Bilmiyorum arkadaşlar valla kafam çorba gibi oldu 55HU8200 sıfır olsa şimdi almıştım. 55CU970 den daha iyi bir cihaz tek eksiği pasif 3D yerine aktif olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

LG 65UB930 da hd uydu alıcısı yokmuş arkadaşlar. Teknosa da ki arkadaşlar öyle söylediler :((

Şu an teşhirde Samsung 55hu8200 var ve 3500 e veriyorlar sizce alınır mı?

teknosadaki arkadaşında yanlış söylemiş bence onda uydu alıcı var 60lık hemde sıkıntısız olan model

Öyle sallayan bir arkadaşa benzemiyordu hocam. Bilgili bir şekilde 3D ve HD uydu alıcısı yok dedi. Uydu alsan bu sefer sonra da 4K uyumlu uydu alacaksın yüzü astarını geçecek. Gittigidiyor kampanya yaparsa hemen alırım ama. Bakarım dediğin gibi varsa ne ala yoksa duruma göre karar veririm artık.

• quote:

Bilmiyorum arkadaşlar valla kafam çorba gibi oldu 55HU8200 sıfır olsa şimdi almıştım. 55CU970 den daha iyi bir cihaz tek eksiği pasif 3D yerine aktif olması.

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/1813-2801/samsung-ue55hu8200_lg-55uc970v/

şurada karşılaştırdım ama çok bir farkı olmamakla beraber ya aynı yada lg 1 milim daha önde gibi

şimdi farkettim işlemci çekirdek sayısı 4 müş hu da oda farkeder gerçi sanal çekirdektir ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnybjk -- 2 Mayıs 2015; 16:54:55 >

• @666azazel

Üstadım, 65UB930 modeli dün ve önceki gün teknosalarda 4000 TL ye satışa çıktı ve baya hızlı tüketildi. Bilmiyorum yarın öbürgün diğer marketlerde de bir indirim olur mu (http://www.epey.com/televizyon/e/YToyOntpOjA7YToxOntpOjA7czoxOiI0Ijt9czozOiJhcmEiO3M6NjoiVUI5MzBWIjt9X2I6MDs=/ şu an 6400 TL gözüküyor ) Bu tv ile bilgiye ulaşamadım, açıkçası böyle bir TV nin olup olmadığını da bilmiyordum. 2014 model,9XX serisi, 3D yok, HD UYDU alıcı var ve TRT4K yı bile açıyor ve düz ekran. Bu konuda biraz daha ayrıntılı teknik bir bilgiye ulaşabilirsen lütfen haberimiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 3 Mayıs 2015; 11:10:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

@666azazel

Üstadım, 65UB930 modeli dün ve önceki gün teknosalarda 4000 TL ye satışa çıktı ve baya hızlı tüketildi. Bilmiyorum yarın öbürgün diğer marketlerde de bir indirim olur mu (http://www.epey.com/televizyon/e/YToyOntpOjA7YToxOntpOjA7czoxOiI0Ijt9czozOiJhcmEiO3M6NjoiVUI5MzBWIjt9X2I6MDs=/ şu an 6400 TL gözüküyor ) Bu tv ile bilgiye ulaşamadım, açıkçası böyle bir TV nin olup olmadığını da bilmiyordum. 2014 model,9XX serisi, 3D yok, HD UYDU alıcı var ve TRT4K yı bile açıyor ve düz ekran. Bu konuda biraz daha ayrıntılı teknik bir bilgiye ulaşabilirsen lütfen haberimiz olsun

Firmaların elinde sayılı kaldı teknosada bitti Vatandaşa bitti sanırım ellerindeki ürünü bitirmek için Yaptılar bu indirimi baya araştırdım 55uc970 daha iyi olduğuna karar verip aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmiyorum bende normalde bu ürünü bilmiyordum kampanya çıkana kadar. Bence çok başarılı cihaz ve özellilkle 65" olması benim için en büyük artısı.

@mnybjk senin dediğin model tabii ki daha iyi fakat arada 10" gibi büyük bir büyüklük farkı var ki o %10 luk artısını tolare ediyor bence. Gittigidiyor % 10 gibi bir indirim kampanyası yaparsa worldpuan ile 3500 e gelir ki mükemmel bir fiyat olur. O zaman gözü kapalı alınır. Bu arada Gittigidiyor'da ücretsiz iade seçeneği aldıktan sonra 14 gün için kargo ücreti vermeden ürünü geri iade edebiliyorsunuz. İnşallah indirim çıkana kadar kalır ürün yoksa kısmet diyeceğiz ve 950 serisini bekleyeceğiz.
  • quote:

Bilmiyorum bende normalde bu ürünü bilmiyordum kampanya çıkana kadar. Bence çok başarılı cihaz ve özellilkle 65" olması benim için en büyük artısı.

@mnybjk senin dediğin model tabii ki daha iyi fakat arada 10" gibi büyük bir büyüklük farkı var ki o %10 luk artısını tolare ediyor bence. Gittigidiyor % 10 gibi bir indirim kampanyası yaparsa worldpuan ile 3500 e gelir ki mükemmel bir fiyat olur. O zaman gözü kapalı alınır. Bu arada Gittigidiyor'da ücretsiz iade seçeneği aldıktan sonra 14 gün için kargo ücreti vermeden ürünü geri iade edebiliyorsunuz. İnşallah indirim çıkana kadar kalır ürün yoksa kısmet diyeceğiz ve 950 serisini bekleyeceğiz.

Bende 65 i almaya çıktım yola ama araştırdıktan sonra bunu almaya karar verdim iyimizde 55 almışım yoksa odaya sığmayacak tv oturma odası için aldım baya baya büyük izleme mesafemde 4 metre civarı olduğu için bu iyi oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cinematic kullanıcısına yanıt
    Benim de böyle bir modeli bilmiyordum ancak gördüğüm kadarıyla 65UB980V ile özellikleri çok yakın gibi geldi. (bunda 3D yok)

Eğer sitede yazdığı gibi bunda da ultra hd Engine "pro" varsa, gerçekten hakkını veriyor tv. Bir de 3.500 tl civarına gelirse tadından yenmez.

Ve 65" cidden farklı bir alem. 55" TV, bu sinema neredeyse. O 10" sağlam fark ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Benim de böyle bir modeli bilmiyordum ancak gördüğüm kadarıyla 65UB980V ile özellikleri çok yakın gibi geldi. (bunda 3D yok)

Eğer sitede yazdığı gibi bunda da ultra hd Engine "pro" varsa, gerçekten hakkını veriyor tv. Bir de 3.500 tl civarına gelirse tadından yenmez.

Ve 65" cidden farklı bir alem. 55" TV, bu sinema neredeyse. O 10" sağlam fark ediyor.

930 ile 980 Arasında 3d farkı var birinde kamera var birinde yok İkiside harman kardon ama 980de 4.1 birde işlemci farkı var 980pro 930 değil

• 3D boyutu saymazsak arada % 10 bile kalite farkı olduğunu sanmıyorum ben Ultra Engine Pro da olması lazım incelediğim kadarıyla. Ben UB850 serisinin görüntüsünü berbat buluyorum fakat 950 çok başarılı idi. O da buna yakın bir performans sunuyordur tahminimce. Bu ürün diğer ülkelere de farklı kodlarla üretilmiş sanırım. Şimdi onları inceleyeceğim en net bilgilere o şekilde ulaşabiliriz belki de.

65" konusu başlı başına bir seçme nedeni zaten
  • Ürün Gittigidiyor da da bitti :((
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    Ya şu LG'nin özellikleri adam gibi yazmamasına hasta oluyorum. Bu modeli ilk defa duydum, girdim araştırdım, 65UB9300 ve 65UB930T modelleri konusunda bilgiye ulaştım. Bu 2 cihaz için sitesinde PRO işlemciden bahsediyor. Demek hepsi yalan.

Aslında mevzu sadece LG'de değil. Bütün Üreticilerde var aynı durum. Bi panel frekansını yaz, input lag'ını yaz. Yok arkadaş yazmazlar.

• quote:

Ürün Gittigidiyor da da bitti :((

Dostum 2 gündür diyorum sana kalmaz die beni teknosadaki arkadaşlar uyardı kalmayacak neredeyse aynı özelliklere 2015 die 2-3 bin fazla vereceksin kaçırma al dediler onlarda kalmamıştı vatandan aldım yani arkadaşım ama satmak istiyor da değil onlar bana dedi vatandan al bitmeden die

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    bu modelden haberim bile yok şimdi ekledim baş sayfaya .

ben genelde mağazaların fiyatlarını da yazarım ama bu modeli görmedim sondan sondan model çıkartıp duruyorlar . yetişemiyorum

pek detayda yok resmi ve yabancı sitelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

Ürün Gittigidiyor da da bitti :((

Dostum 2 gündür diyorum sana kalmaz die beni teknosadaki arkadaşlar uyardı kalmayacak neredeyse aynı özelliklere 2015 die 2-3 bin fazla vereceksin kaçırma al dediler onlarda kalmamıştı vatandan aldım yani arkadaşım ama satmak istiyor da değil onlar bana dedi vatandan al bitmeden die

Hocam aslında kargoda ürünüm var Teknosa sitesinden aldığım yarın sabahtan alırım belki kargodan duruma göre sabah erkenden arayacağım olmadı kargoyu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Ya şu LG'nin özellikleri adam gibi yazmamasına hasta oluyorum. Bu modeli ilk defa duydum, girdim araştırdım, 65UB9300 ve 65UB930T modelleri konusunda bilgiye ulaştım. Bu 2 cihaz için sitesinde PRO işlemciden bahsediyor. Demek hepsi yalan.

Aslında mevzu sadece LG'de değil. Bütün Üreticilerde var aynı durum. Bi panel frekansını yaz, input lag'ını yaz. Yok arkadaş yazmazlar.

valla hocam benimde yanlışım olabilir bir siteye bakıyorum ub950 de pro var ub930 da pro yok diğerine bakıyorum 950 de pro yok 930 da pro var ama benim bildiğim 950 de pro var 930 dan emin olamadım valla dediğim gibi benimde yanlış bilgim olabilir.

benim anlamadığım ben uc970 aldım bunda pro var 2015 modellerde de pro var 2015 lerler arasında bir fark bulamadım yenilerin farkı ne olacak

• mnybjk kullanıcısına yanıt
    UC970 de de olmayabilir

Bu işler karışık vallahi. LG bence web sitesindeki bilgileri güncelleyen kişi kimse işten kovmalı.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.