Şimdi Ara

2014 macpro yerine stabil labtop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2014 yılından beri 2014 macbookpro 15 retina kullanıyorum.

Bataryası ömrünü doldurmuş, %0 şarj adaptörle çalışıyor sadece. Aslında enterasan bir şekilde 10 safari borsa takip ve penceresi açık halde sorunsuz hiç takılmadan çalışıyor ama adres çubuğa tıklayınca bile 15 saniye kitleniyor klavye saçmalıyor vs😁

Batarya en az 10k ilaveten servis bedeli gibi bir masraf çıkacağını söylendi.

Bu masraf yerine yeni bir labtop alma fikri daha akıllıca gelmeye başladı.

Mac stabillitesine alıştım, windows a dönüş için kararsızlık da var.

Anlaşıldığı üzere internet ve temel office uygulaması tek kullanım amacım olacak.

Yeni Mac air 13 e alternatif stabil sorunsuz en iyi alternatif labtop önerisi rica ediyorum.

Teşeklür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elinizdeki laptopun bu şekilde çalışmasının sebebi bataryadan dolayıdır 10k abartı bir fiyat istemişler 2 3 kya batarya alıp kendiniz takabilirsiniz bence.Ben internet gezmesi ve temel ofis uygulamaları için bile ipad öneririm madem mace alıştınız klavyede alabilirsiniz tablete taşıma zorunululuğunuz yoksa en mükemmel seçenek mac mini olacaktır küçücük alet m çipiyle iyi iş yapıyor.

Mace alıştıysanız windowsta aynı tasarım çizgisine sahip cihazlar var matebook gibi bu da değerlendirlebilir ama tablet çok daha prtaik kullanışlı olur.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.

Aklımda Mac mini vardı doğrusu…

Fakat, mobil kullanım için eksik kalacak.

Mac mini 29k mac air 49k görünce, fikrim değişti, bir seyahat vs olsa pişmanlık duyarım diye yine labtop a yöneldim..

İpad de olur diye düşündüm fakat tv ile kullanıyorum ve kullanacağım için verimli olmayacaktır diye düşündüm..

Emektar samsung t800 de yeni emekli ettim aslında; mac mini ve ipad kombosu da olabilir belki 😁

Bakış açımı genişlettiğiniz , ben birqz bunu değerlenlendireyim👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni nesil tvlerde typec görüntü girişi bilr oluyor veya tableti tvye bağlamak zor değil.vga typec dönüştürücü bile var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Laptop Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.