Bildirim
2014 MERCEDES-BENZ W222 S CLASS TANITILDI! (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Araç gayet şık ama direksiyonu beğenmedim.. -
içim eridi -
quote:
Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi
Haftaya başbakanın altında görürüz...
Tamda nickine yakışır bir konu kirletme girişimi... -
quote:
Orijinalden alıntı: akdogan911
quote:
Tamda nickine yakışır bir konu kirletme girişimi...
Senin verdiğin paralarla başbakanın ve kurmaylarının 2 senede bir araba değiştirmesi sana koymuyorsa sana diyebileceğim bir şey yok.
Diğer konuda Fiat 500L'ye 50.000TL diye pahalı deyip, devletin 1.000.000 lirasının başbakanın kalçasının rahatı için harcanmasını normal karşılaman komik. -
quote:
Orijinalden alıntı: **osk@r78**
Araç gayet şık ama direksiyonu beğenmedim..
Golfun direksiyonu daha guzel yeni kasa
Ben kactim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Senin verdiğin paralarla başbakanın ve kurmaylarının 2 senede bir araba değiştirmesi sana koymuyorsa sana diyebileceğim bir şey yok.
Diğer konuda Fiat 500L'ye 50.000TL diye pahalı deyip, devletin 1.000.000 lirasının başbakanın kalçasının rahatı için harcanmasını normal karşılaman komik.
Benin ne kadar rahatsız olup olmadığımı sen bilemezsin , ben zaten sana ayıp ediyosun , 2 senede degil her sene değişsin de demedim . Konu mercedesin yeni S serisi , herkes araba üstüne konuşurken, sen siyaseti katıyosun işin içine. Konuyu düpedüz kirletip , sabote ediyosun . Senin gibilerin sınırsız ban yemesi lazım . Burası siyasi forum degil kardeşim , burası otomobil formu, en alakasız başlıklara bile siyaset sokarsanız , bende bunu yüzünüze vururum kusura bakmayın .
-
araç bence aurodinamiğiylen özellikleri kullandığı malzeme ve teklonojısıylen (yeni teklonojileri hiç bir araçda yok zaten) sınıf atlamış ki zaten uzun versiyonları özelliklen pullman versiyonu rolls royce a ve bentleye rakip olcak tek kelimeylen mükemmel olmuş.
tanıtımıda klasik daimler tanıtımı gösterişli şık ve etkiliyici ama gelmiş geçmiş en baba araç tanıtımı maybach tanıtımıydı hiç unutmam bilmeyenlerin
izlemesini tavsiye derim -
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Diğer konuda Fiat 500L'ye 50.000TL diye pahalı deyip, devletin 1.000.000 lirasının başbakanın kalçasının rahatı için harcanmasını normal karşılaman komik.
Benin ne kadar rahatsız olup olmadığımı sen bilemezsin , ben zaten sana ayıp ediyosun , 2 senede degil her sene değişsin de demedim . Konu mercedesin yeni S serisi , herkes araba üstüne konuşurken, sen siyaseti katıyosun işin içine. Konuyu düpedüz kirletip , sabote ediyosun . Senin gibilerin sınırsız ban yemesi lazım . Burası siyasi forum degil kardeşim , burası otomobil formu, en alakasız başlıklara bile siyaset sokarsanız , bende bunu yüzünüze vururum kusura bakmayın .
Rahatsız oldun ki tepki gösterdin. Ayrıca bana cevap vererek bahsettiğin kirliliği sen arttırdın.
Siyaset hayatın her alanında var buna alış. Düşüncemizi söyleyemeyeceksek burada işimiz ne?
-
Direksiyon kötü dediniz tamam da,
bu aracı alan kişi kullanmayacak ki.
S kasa arka yolcu için tasarlanmıştır, şöfor için değil... -
quote:
Orijinalden alıntı: olorinthewhite
S kasa arka yolcu için tasarlanmıştır, şöfor için değil...
Alan herkes soforle mi kullaniyor?
Benim okudugum bolumde iki ogrenci arkadas var s 350 ile geliyorlar ve soforleri de yok. Milletvekili iki tanidigimiz var birinde yine s350cdi var soforsuz kullaniyor, oburunde e250 var soforlu kullaniyor.
Zevk isi biraz. S aldi diye illa sofore kullandirtacak degil herkes.
quote:
dediğn doğruda hep şoför kullanak diye birşey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Maxib0sS
Arka stoplar Bentley. İç mekan Rolls-Royce.
+1
Ama ben sevdim
quote:
Orijinalden alıntı: Beamer
Alan herkes soforle mi kullaniyor?
Benim okudugum bolumde iki ogrenci arkadas var s 350 ile geliyorlar ve soforleri de yok. Milletvekili iki tanidigimiz var birinde yine s350cdi var soforsuz kullaniyor, oburunde e250 var soforlu kullaniyor.
Zevk isi biraz. S aldi diye illa sofore kullandirtacak degil herkes.
quote:
Orijinalden alıntı: Hurts
dediğn doğruda hep şoför kullanak diye birşey yok
Peki -
quote:
Benim param var alicam kendim kullanicam olmazmi
İllaha soformu kullanicak
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Tamam S kasa param var kendim kullanırım diyenler için tasarlanmıştır.
Oldu mu? -
İşte araba budur. Mükemmel olmuş... -
On konsolda fazla düğme yok diye ve havalandırmalar yuvarlak diye forum ahalisi içini beğenmez şimdi bunun
S class herzamanki gibi sınıfının tartışmasız lideri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 16 Mayıs 2013; 17:10:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Alda bir göreli bakalım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X