Şimdi Ara

2014 MERCEDES-BENZ W222 S CLASS TANITILDI! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
5
Favori
13.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu kısımda ciddi işçilik sıkıntısı gördüm. Fotoğraf eski. Dolayısı ile ilk araçlardan.
    Şimdi nasıl acaba?
    Üstteki deri katman , ortadaki krem renkli bölge ve alttaki ağaç kaplı bölgede ciddi birleşme uyumsuzlukları var.
    Ayrıca krem bölgenin üst tarafındaki açıklık alt tarafındaki açıklıktan daha fazla.

2014 MERCEDES-BENZ W222 S CLASS TANITILDI!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Henüz 27,000 km olmasına rağmen sürücü koltuğunda ve kol dayamasında ciddi bir deri yıpranması oluşmuş. Açıkçası sınıf standartlarını belirlediği iddia edilen S Class'a yakışmamış bu durum.

Sahibi de aracın deri kalitesinin göründüğü kadar yüksek olmadığını ve çabuk yıprandığını ifade etmiş.
     2014 MERCEDES-BENZ W222 S CLASS TANITILDI! 2014 MERCEDES-BENZ W222 S CLASS TANITILDI! 2014 MERCEDES-BENZ W222 S CLASS TANITILDI!

Eğer bu gerçekse ve Mercedes gerçekten ucuz bir malzeme kullandığı için böyle bir durum oluştuysa yazıklar olsun demekten başka bir şey bulamıyorum.Aracı bayide inceledim.Hasta olmuştum kalite ve konforuna.S class da böyleyse ne yapacağız biz.

Normal seviyedeki otomobillerin hepsinde bir eksik var.Diyelim ki çok paran oldu ve kusuru olmayan bir araç almak istiyorsun.Bastın parayı S class aldın.Olacak iş mi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 11 Aralık 2014; 1:04:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arabayı nasıl alabiliriz beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Bu işi kafama taktım ve 2. El S serilerine baktım.Maum sitede 17000 km civarında 3 araç vardı ve zerre yıpranma yoktu.Yabancı ülkelerdeki 2. Ellere baktım ve 30000 km den fazla birkaç araç buldum.Onlar da aynı şekilde,Hiçbir yıpranma yok.

Ya o aracı kullanan insan değil,hayvani muamele göstermiş,deriyi çekiştirmiş,sıcak cisimler koymuş oralara,ya da art niyet var.Bilemiyorum yine de umarm anormal bir durum yüzünden olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaay bee dün gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

electro başka forum da admınlık yaptıgı ıcın burdakıler sıldirtmiş olmasın ?

http://www.worldcarfans.com/ dan kopyala yapıştır ne zaman büyük emek oldu ?

kaynak bile belirtmeden konu açıp forum da ilk ben açarım gibi garip ego ları olan birisi sadece .

sirvan yenı açacağı siteye destek istedi söz verdım üye oldum ama sırf electro emek hırsızını admın yaptıgı ıcın forumuna girmıyorum .
    bak seen

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.