Şimdi Ara

2014 Ocak Ayında Tayland Turu Düzenlicek Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 Ocak Ayında Taylan Turu düzenlicek tercihen daha önce bilgisi olan gitmiş arkadaşlar Güzel bir Tur Düzenleyebilcek arkadaş varmı

Forumda tanışdıgım bir arkadaşım daha var gitcek katılımlarınız bekliyorum ve yardımlarınızı

• kon211 K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Ocak'ta dahil olmak üzere, her ay ve her hafta düzenli olarak Tayland'a ( Bangkok - Pattaya, Bangkok - Phuket ) turlarımız mevcut,
    dilerseniz bu konular hakkında bilgi verebilirim.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phuket Rehberi

Merhabalar,
    Ocak'ta dahil olmak üzere, her ay ve her hafta düzenli olarak Tayland'a ( Bangkok - Pattaya, Bangkok - Phuket ) turlarımız mevcut,
    Teşekkürler
    Phuket Rehberi arkadaşım ayrıntılı bilgi veririmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kon211

Phuket Rehberi arkadaşım ayrıntılı bilgi veririmisin

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_80247663/tm.htm
  • quote:

Merhabalar,
    Teşekkürler

Arkadaştan gönül rahatlığıyla tur alabilirsiniz size her türlü paketi sunacaktır. Kendisi çok ilgili ve alakalıdır. İnsanları yemeye çalışmaz daha çok yardımcı olmaya çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ünsal55

quote:

Merhabalar,
    Teşekkürler

Arkadaştan gönül rahatlığıyla tur alabilirsiniz size her türlü paketi sunacaktır. Kendisi çok ilgili ve alakalıdır. İnsanları yemeye çalışmaz daha çok yardımcı olmaya çalışır.

arkadastan kesinlikle tur satın almayınız kendisi dolandırıcının tekidir bolum yetkilisine ilettim sanırım henuz islem yapmamıslar sakın ola para felan gondermeyin sonra tatili evinizde gecirirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: abc.xyz

quote:

quote:

Merhabalar,
    Teşekkürler

arkadastan kesinlikle tur satın almayınız kendisi dolandırıcının tekidir bolum yetkilisine ilettim sanırım henuz islem yapmamıslar sakın ola para felan gondermeyin sonra tatili evinizde gecirirsiniz

biz aldık birader nasıl dolandırıcı ya :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ünsal55 Ü kullanıcısına yanıt
    sen kimsin kardes ? ben dolandırıcı oldugunu kanıtlarımda sen olmadıgını nasıl kanıtlıycan ? olmayan büro olmayan ofis olmayan sabit no olmayan pos olmayan zat-ı muhterem ???? daha devam edeyimmi? sıkı durun şahıs turkiyede bile degil yani parayı gonderdin sana geri donus yapmadı yapabilecegin tek sey var o da yuz ustu yatıp hanımdan tai masajını yapmasını istemek yani yapcak biseyiniz yok
  • quote:

sen kimsin kardes ? ben dolandırıcı oldugunu kanıtlarımda sen olmadıgını nasıl kanıtlıycan ? olmayan büro olmayan ofis olmayan sabit no olmayan pos olmayan zat-ı muhterem ???? daha devam edeyimmi? sıkı durun şahıs turkiyede bile degil yani parayı gonderdin sana geri donus yapmadı yapabilecegin tek sey var o da yuz ustu yatıp hanımdan tai masajını yapmasını istemek yani yapcak biseyiniz yok
    bölüm yetkilileri lütfen konuyu aydınlatn
  • quote:

Orijinalden alıntı: kon211

bölüm yetkilileri lütfen konuyu aydınlatn

Alıntıları Göster
    arkadaslar taylanda gitmek isteyenler teacher47 nin turuna katılsın 24 ocak gidis 8 subat donuslu somestr tatilinde tura katılım ucretsiz yani dolandırılma ihtimaliniz yuzde 0 :D kendi biletinizi otelinizi harcalamalarınızı kendiniz yapıyorsunuz extra masraf yok amac herkesi bi araya toplamak
  • quote:

arkadaslar taylanda gitmek isteyenler teacher47 nin turuna katılsın 24 ocak gidis 8 subat donuslu somestr tatilinde tura katılım ucretsiz yani dolandırılma ihtimaliniz yuzde 0 :D kendi biletinizi otelinizi harcalamalarınızı kendiniz yapıyorsunuz extra masraf yok amac herkesi bi araya toplamak

Alıntıları Göster
    teacher47 gitmek için konuştum bana dediki sen bi başkalarına bak benzeri kelime dedii :(
  • kon211 K kullanıcısına yanıt
    oyle seyler demez dostum muhtemelen cezasının bitmesini bekliyordur 2 gun daha sabret
  • quote:

Burda insanlara sırf yurtdışında acenteda çalışıyor diye dolandırıcı diyorsun adam bize 1000 dolara 10 gunluk paket hazırladı butun oteller ucak bıletlerı rezarvasyonlar yapıldı yurtdışı emirates hava yollarıdamı dolandırıcı ? adımıza rezarvasyon bılgılerı geldi. Yanlış düşünüyorsun.
  • quote:

quote:

Burda insanlara sırf yurtdışında acenteda çalışıyor diye dolandırıcı diyorsun adam bize 1000 dolara 10 gunluk paket hazırladı butun oteller ucak bıletlerı rezarvasyonlar yapıldı yurtdışı emirates hava yollarıdamı dolandırıcı ? adımıza rezarvasyon bılgılerı geldi. Yanlış düşünüyorsun.

Alıntıları Göster
    Bende kendisinden phukette 3 günlük otel rezervasyonu yaptırdım.Kendisi gayet ilgili bir arkadaşımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 24 Eylül 2013; 10:39:06 >

• dogangoxel kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar,
    ABC.XYZ kimdir nedir bilmiyorum ama ,
    sadece aramızda geçen konuşmaların bir kısmını sizlerle paylaşacağım,

Kim dolandırıcı buna siz karar verin
  • Phuket Rehberi kullanıcısına yanıt
    Bu ne kim olduğu bilinmeyen abc.xyz aramızda geçen facebook konuşmalarından birazı arkadaşlar

Thailand Tours
    burası otel tarzında apart dairesi,
    16/09/2013 04:50
    Mesut Candan
    turkiyede bir şuben ofisin felan varmı
    Thailand Tours
    türkiyede çalıştığım bir çok şube ofis var
    16/09/2013 04:51
    Mesut Candan
    bak simdi kardes
    bende e-ticaret isi yaparım
    lakin bu sekilde calısılmaz
    yanlıs anlama
    ama
    dolandırıcılık icin guzel yontem
    nette satısı olmayan bir otel
    hatta belki sitenin tasarımıa dolandırıcı kisii yapmıstır
    belki bu isimde bir otelde yoktur
    16/09/2013 04:52
    Thailand Tours
    :)
    Mesut Candan
    olsa neden kimse satısını yapmasın
    adam sana parayı gondercek
    sonra seni nasıl bulcak
    Thailand Tours
    burası otel değil 1
    Mesut Candan
    yurt dısında pesindemi kosturcak
    orası her ne haltsa
    16/09/2013 04:53
    Thailand Tours
    her ne haltsa ile de olmuyor hocam,
    sana bütçeni sordum
    komik bir rakam söyledin

söylediğin rakama göre en iyi yeri sana vermeye çalıştım

güvenirsin ya da güvenmezsin

o senin bileceğin birşey
    16/09/2013 04:54
    Mesut Candan
    bırak bu ayakları resmen dolandırıcılık yapıyorsun
    Thailand Tours
    şuana kadar kimse peşime düşmedi beni dolandırdın diye
    Mesut Candan
    biz milleti soyuyoruz sen gelmis bizi soymaya calısıyon
    Thailand Tours
    senin olayın ne ?
    Mesut Candan
    senin pesine nasıl dusecekki
    allahın taylandında
    otel odasında
    sarı cizmeli memet aga
    16/09/2013 04:55
    Thailand Tours

senin olayın ne hocam onu söyle bana

• quote:

Bu ne kim olduğu bilinmeyen abc.xyz aramızda geçen facebook konuşmalarından birazı arkadaşlar

Thailand Tours
    Mesut Candan
    Thailand Tours
    Mesut Candan
    bak simdi kardes
    yanlıs anlama
    ama
    Thailand Tours
    Mesut Candan
    sonra seni nasıl bulcak
    Thailand Tours
    burası otel değil 1
    Mesut Candan
    orası her ne haltsa
    Thailand Tours
    sana bütçeni sordum
    komik bir rakam söyledin

o senin bileceğin birşey
    Mesut Candan
    Thailand Tours
    Mesut Candan
    Thailand Tours
    senin olayın ne ?
    Mesut Candan
    allahın taylandında
    otel odasında
    sarı cizmeli memet aga
    Thailand Tours

1- özel gorusmeleri yayınlaman yanlıs bunu yoneticiye bildirirsin gerekli kararı o verir ya seni banlar yada beni
    2- taylandta bir otel odasındayım diyorsun vermis oldugun otelin satısı hicbir sitede yok ne booking ne agoda nede baska bir site bırakın fiyat bilgisini info bile yok
    harita var otelin sayfasında googleden baktıgımda orda oyle bir otel yok hatta orda bir bina bile yok
    3- yurt dısından home office calısıyor olabilirsin ama parayı bana gonder bende otele gonderecem demen cok abesk sen kimsin neycisin bi sertifikan acenta belgen varmı ? diyelimki paramı yedin seni nerden bulacam ? hadi diyelim iyi niyetlisin neden parayı direk sana gonderiyorum neden otele gondermiyorum ?
    velhasıl sakat iş ben vazgectim isteyen tur satın alabilir tevekkeli bu benim teşhisim herkesin gorusu farklıdır sen haksızsın diyen varsa bana yazsın onlarıda kara listeme ekliyeyim

• quote:

Thailand Tours
    Mesut Candan
    Thailand Tours
    Mesut Candan
    bak simdi kardes
    yanlıs anlama
    ama
    Thailand Tours
    Mesut Candan
    sonra seni nasıl bulcak
    Thailand Tours
    burası otel değil 1
    Mesut Candan
    orası her ne haltsa
    Thailand Tours
    sana bütçeni sordum
    komik bir rakam söyledin

o senin bileceğin birşey
    Mesut Candan
    Thailand Tours
    Mesut Candan
    Thailand Tours
    senin olayın ne ?
    Mesut Candan
    allahın taylandında
    otel odasında
    sarı cizmeli memet aga
    Thailand Tours

sevgili arkadaşlar, uzun bir süredir topa girmemeye çalışıyorum.gerek phuket rehberi gerek teacher47 isimli arkadaşların söyledikleri bana A dan Z y ye mantıksız geliyor.
    istanbul bangkok uçak bileti emirates de en ucuz 1000 dolardır. meraklısı gidiş dönüş tarihlerini girip buradan bakabilir;http://www.emirates.com/tr/turkish/index.aspx?cid=GoogleSEMTRSearch&Standard=yes&gclid=CJn76JXF47kCFQFf3godO2EAqw
    phukete girmek için dom muang havaalanına gidip dönecek, phuket havaalanından da patong a gidip döneceksiniz.bu da size 60-70 dolara patlar.en ucuz gusthouse fiyatı günlük 20 dolar civarındadır.apart otellerin de günlüğü 15-18 dolar civarındadır.bunlar da o kadar merkezi yerlerde olmayıp, plaja veya eğlenmeye gitmek için 10-15 dakika yürüyeceksiniz, 35 derece sıcakta. alternatifi obi ile giderseniz bu ay ve önümüzdeki ay fiyatları 630 dolar.kışın ne olur bilmiyorum.otel için de otel sitelerinden bir gecelik rezervasyon yaptırırsınız, beğenirseniz kalmaya devam eder, beğenmezseniz değiştirirsiniz.yer bulamama ihtimaliniz sıfır.daha evvel de söyledim,taylandda iki çeşit türk vardır.birincisi orada yaşayan,evlenmiş, iş güç sahibi olan türkler ki bunları ortalıkta göremezsiniz, raslasanız bile merhaba merhaba, başına angarya almak istemez. ikincisi de dünyanın her tarafında at koşturup, dikiş tutturamayıp, kapağı taylanda atanlardır.vay canım abicim,,nerelisin,,,hemşerim benim,,,devamını hayal gücünüze bırakıyorum.2006 ve 2007 de çok ucuz fiyatla taylanda tur düzenleyen bir firmanın peşpeşe iki bangkok rehberi dolandırıcı idi. epey türkün canını yaktılar.
    teachers47 arkadaşın da söylediklerinde tutarlılık olmaması biraz miğdemi bulandırdı.
    takdir sizin.

• sahrı S kullanıcısına yanıt
    hangi soyledikleri senin mideni bulandırdı ? bizimle paylasırmısın ?
    o tahmini fiyatları yazmıs ve alaman usulu demis herkes masrafı neysi kendi verecek demis kimseden 1 kurus istememiski
    yani kısacası kendi tatile gidecek yol arkadası arıyor yalnız gitmemek icin hem bu arada daha oncedende gitmis oldugu icin ilk defa gideceklere yardımcı olmaya calısıyor . dogrusu bu nickinde tayland yazanların hepsinde garip seyler seziyorum
  • quote:

hangi soyledikleri senin mideni bulandırdı ? bizimle paylasırmısın ?
    o tahmini fiyatları yazmıs ve alaman usulu demis herkes masrafı neysi kendi verecek demis kimseden 1 kurus istememiski
    yani kısacası kendi tatile gidecek yol arkadası arıyor yalnız gitmemek icin hem bu arada daha oncedende gitmis oldugu icin ilk defa gideceklere yardımcı olmaya calısıyor . dogrusu bu nickinde tayland yazanların hepsinde garip seyler seziyorum
    güzel kardeşim, önce ve sonra verdiği fiyatlar.ilk fiyat çok komikti.arkadaş evet pattayaya gitmiş ama bangkok ve phuketi bildiğini zannetmiyorum.ayrıca bir kere giden bir arkadaş, ne kadar yol iz bilir, bilmiyorum.ucuz bilet satma olayı da miğdemi bulandırdı.her şirketten, her tarafa yüzde yirmibeş ucuz uçak bilet temin etme olayı belki vardır da ben bilmiyorum.tahmini fiyat çıkaran arkadaş biraz bilir.....iki bin liraya ancak bangoka gider iki gün kalır dönersiniz.bu arkadaş bir de gurup toplayıp götürecek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.