Şimdi Ara

2014 Polo DSG Şanzıman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Otomatik şart değilse 44'e yeni 308'i bırakıyorlar. Polodaki gibi 2 hava yastığı olmaz, güvenlik donanımları tam, otomatik şarttsa yerinizde olsam azıcık daha paraya kıyar auris cvt bakarım.
    Polo bu araçlarla hiçbir açıdan kıyaslanamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patlar bizden söylemesi
  • vw alacaksanız her zaman manuel tercih edin.
  • Ekstra garanti yaptirin. 4 yil sonra bekletmeden satın.

• Bomba ekildi
  • TarakMarak kullanıcısına yanıt
    hocam yol yakinken vazgec dsg alinirmi. allh askina hi mi duymadin bu problemii aman haaa sakin uzak durrr basin beladan kurtulmaz..

• Kasa değişime gitti şanzıman değil.

Şanslıyım diyorsanız alın keyifli bir şanzıman doğruya doğru.

Ama benim gözümde dsg saati bombadan farklı değil.
  • Bende bundan dusunuyodum, manuel alicam ama.buyuk ihtimalle. 15 gunluk passatta bile 100 kusurluk arabada bile bu soeun cikiyosa.. vw de manuel tercihimdir. Ya da.sans

• Burdaki ergenlerin yerine sikayetimvar vs benzeri sitelerden arac ile ilgili sikayetleri inceleyebilirsiniz.
  • bu foruma vw konusu açılır mı hemen taşlarlar adamı vw alınır mı diye Ayrıca dsg yüzünden cebinden çıkarıp milyarlar veren adamda binde bir çıkar
  • Hocam naçizane tavsiye olarak 208 e de bakın. Hem ekonomik hem de donanımlı. Etg şanzıman için iyi diyorlar.

• hocam siz bakmayınforuma dsg deme ne dersen de bana kalsa al keyfine bak,daha öncede söyledim şimdide söylüyorum çevremde birçok dsg kullanan var sıkıntı yok illa güvenmem diyorsan garanti diye bişey var yaptır rahat et bozulsada eğiştirir bedavaya kafan rahat olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.