Selam arkadaşlar rahatsıoz ediyorum ama size danışmadan edemedim...
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bir onlineoyun arıyorum 7 8 aylık boş bir vaktim var...Öyle geyiğine oynayabilceğim yeni bazlı bir oyun hiç bir fikrim yok size danışmak istediğim nokta....
2014 oyunlarının listesini bulabilceğiğm ve takip edebilceğim sağlam bir site ismi verebilirmisiniz??
Ve şu an için ilk sıralar da kabul görmüş popüler/eğlkenceli/keyifli oyun hangisi acaba???
RPG Geçmişim WoW Lineage2 AİON LOL
Not:Konu gereksiz görülürse silinibelir....şimdiden teşekkür ederim herşey için ...
Joygame oyunlarına bak knk çok iyiler
Wowa yeni paket geldi şu anda bu düzeyde alternatif bir seçenek yok f2p istiyorsan arheage bi bak derim pvp açısında iyi pve istiyorsan free olarak rift iyidir.
Archeage,Tera ya da Blade&Soul(Rus serverı) ,GuildWars'ta var ama B2P oldugu için soylemedim. Tabi hiçbiri bi Lineage2 etmez =)
Guild Wars 2 , Secret World , Final Fantasy 14
IiIeragonIiI
kullanıcısına yanıt
Saolun beyler Blade & Soul a attığım kapağı bakalım....yalnız cok geyik,,yazıların yarısı Rusça yarısı İngilizce sesler Çince mi Korece mi ne oluyasa artık.....10 lvl oldumda pekte eğlenceli gibi durmuyor sanki bu oyun bakalım yinede saolun.....
Ama Lineage2 harbiden güzel oyundu,, benim de en keyif aldığın oyundu....
tyfa3
kullanıcısına yanıt
BNS tam aradıgın oyun... sadece main questleri yapıp sonrada shark itemleri felan dizmeye çalışsan zaten 4-5 gider. sonra 1-2 ay pvp ranked ugrasırsın olur biter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme