Şimdi Ara

2014 THY Sevgililer günü kampanyası!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 THY Sevgililer gunü kampanyası başladı,bu kampanyadan bilet alan varmi arkadaslar?
    Saatlerdir çağrı merkezini arıyorum,bu kadar beceriksiz,bilgisiz ,kötü sistemlere sahip bir çağrı merkezine daha once rastlamamıştım..Bir biletin fiyatını veremediler bana,yok bilet bitmiş yok sistemlerde arıza var yok Mars'ta su varmış vs vs..Yaşlandım adamların yüzünden..
    New York biletini takip ediyorum 399 Euro ,2. Bilet 1 Euro artık iki biletin vergileri..Sıkıntı burda vergiler ne kadar.Bir türlü söyleyemediler thy nin cok kalifiye! Elemanları..
    Diger bi konu ben bu kadar saçma bir kampanya görmedim..8 gun kalinabilir diyor,seyahat tarih aralığı 9-15 Şubat ..binlerce km yol gideceksin 7! gun sonra dönmeye zorlayacaklar seni..Saçmalık baska bisey degil..!
    Bu arada ilgili sayfa
    http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/firsatlar/kampanya/miles-smilesdan-sevgililer-gunu-hediyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serwet

2014 THY Sevgililer gunü kampanyası başladı,bu kampanyadan bilet alan varmi arkadaslar?
    Saatlerdir çağrı merkezini arıyorum,bu kadar beceriksiz,bilgisiz ,kötü sistemlere sahip bir çağrı merkezine daha once rastlamamıştım..Bir biletin fiyatını veremediler bana,yok bilet bitmiş yok sistemlerde arıza var yok Mars'ta su varmış vs vs..Yaşlandım adamların yüzünden..
    New York biletini takip ediyorum 399 Euro ,2. Bilet 1 Euro artık iki biletin vergileri..Sıkıntı burda vergiler ne kadar.Bir türlü söyleyemediler thy nin cok kalifiye! Elemanları..
    Diger bi konu ben bu kadar saçma bir kampanya görmedim..8 gun kalinabilir diyor,seyahat tarih aralığı 9-15 Şubat ..binlerce km yol gideceksin 7! gun sonra dönmeye zorlayacaklar seni..Saçmalık baska bisey degil..!
    Bu arada ilgili sayfa
    http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/firsatlar/kampanya/miles-smilesdan-sevgililer-gunu-hediyesi

Valentines day kampanyasından ilk defa bilet alıyorsunuz anlaşılan..

399€+276€ vergi asıl bilet, 1€+276€ vergi ikinci bilet.
    sadece ikinci biletin bilet fiyatında indirim var.

9-15 şubat şubat arası ÇIKIŞ tarihleri. çıkış tarihinden itibaren max. kalış süresi 8 gün.

totalde 399'luk biletler için geçen yıl 2700tl gibi bir fiyat ödedim o günün kur şartlarıyla.

yetiştirebilirseniz 3 ülke bile gezebilirsiniz.

9 git 11 gel, 12 git 14 gel, 15 git 23 gel. max kalış süresi 8 gün, min. yok.

daha önce 3 kere faydalandım, geçen yıl comfort 499 idi. bu yıl bir bilgi yok! sao paulo hattından 777-300ER leri kaldırdıkları için comfort class (499€) geçerli değil. Tayland hattına bilet almayı düşünüyordum, onu da diğer bir hatla hallettim.

bilet almayı düşününler vergi ve kalış süresi handikapını göze alarak bilet baksın tavsiyem..

iyi forumlar.

• Mart ayı için bir arkadaşım geçen hafta New York bileti aldı ve 2800TL para verdi. Bu kampanya ile 2670TL civarına geliyor. Bana çok sıcak gelmedi açıkçası.
  • Garip bir kampanya.hangi rotalar icin oldugu yazilmamis nedense.internetten goremiyormuyuz kac liraya geldigini?

• Cok ama cok saçma bir kampanya olmuş..8 gun olayı nedir ya..
    Biraz oncede aradım yine bilet fiyati veremediler.Market gibi işliyor THy.
    @fantezimuziginsevilenismi
    Hocam ilk defa faydalanma niyetim oldu fakat fiyati duyunca saçma geldi ,zaten suan Nisan fiyatlarına bakarsanız 1350 liraya bazı günler için fiyat bulunabiliyor,kaldı ki swiss Air,Lufthansa gibi firmalar da 1300 civarına onlarda da fiyat bulunabiliniyor. En aZindan gun sınırlaması yok..
    Tayland biletini nasıl hallettiniz acaba..ne kadar fiyat tutta toplamda.?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.