Şimdi Ara

2014 TIP KAZANANLAR Buraya!!! (TÜM TIPÇILAR BİRLEŞİN!!!!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
23
Favori
20.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _buseee_ -- 28 Mart 2015; 1:44:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef van Tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akdeniz üni tıp yazın beni de.
  • ece_2 kullanıcısına yanıt
    sıralama söylesene panpa van kaçla kapamış acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ece_2

Malesef van Tıp

ne farkeder sonuçta doktorsun ve mezun olunca devlette işin hazır

Tıp seçen değerli forum üyeleri artık KPSS dehşetinden uzaksınız. Ne kadar şanslı olduğunuzu ilerleyen zamanlarda anlayacaksınız. Doğru kararınızdan ötürü tebrik ederim.

Diğer meslek mensupları 25-30 yaşlarında tekrar sınav stresi çekecekler. Oysa siz 18 yaşında olayı bitirdiniz.

• Yaz hocam Turgut Özal Ü. Tıp Fakültesi :D
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    abi kesin konuşmamak lazım. devletin ne yapacağı belli olmazher gün yeni bi sürprizle uyanıyoruz güne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    tus hakkında hiç bir fikrin yok sanıyorum ve ya minumum 24 yaşına kadar aldığın eğitimin zorluğundan. hayatınız iyi kötü kurtuluyor ama tusu da kazanırsanız minumum tekrar söylüyorum minumum 30 yaşına kadar tekrar tekar tekrar sınav sitresi yaşayacaksınız. uzmanlık istemiyorsanız o zaman 24 yaşında okulu uzatmazsınız (ki gerçekten çok zor) stresten kurtulursunuz.

geçmiş olsun.
  • teşekkürler ve tebrikler:)
  • OMÜ Tıp 8715
  • uludağ :)
  • Gaziantep TIP Fakültesi. Seninki de hayırlı olsun gianuzzi kardeşim :)
  • kayseri erciyes tıp:)
  • Cerrahpaşa
  • Hacettepe Universitesi Kastamonu Tıp.
    4900 ile girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRdS31

tus hakkında hiç bir fikrin yok sanıyorum ve ya minumum 24 yaşına kadar aldığın eğitimin zorluğundan. hayatınız iyi kötü kurtuluyor ama tusu da kazanırsanız minumum tekrar söylüyorum minumum 30 yaşına kadar tekrar tekar tekrar sınav sitresi yaşayacaksınız. uzmanlık istemiyorsanız o zaman 24 yaşında okulu uzatmazsınız (ki gerçekten çok zor) stresten kurtulursunuz.

geçmiş olsun.

Senin TUS dediğin şey uzman olmakla pratisyen olmak arasındaki çizgiyi belirleyen bir sınav. Her halükarda işsiz değilsin. Pratisyen de olsan karnın doyuyor. Kpss ise ölüm kalım mücadelesi, işsizlikle iş arasında çizgiyi belirliyor. Yani 0 lira ile 2000-3000 tl arasındaki farkı belirliyor. Bu açıdan şanslısınız.

Şanslı olduğunuz diğer husus, kpss'de coğrafya tarih gibi konular sorulduğu için mühendis dahi olsanız sayısal zekanız bir işe yaramıyor, zeki olmayan adamlar sizi ezber yapıp geçebilirler. Binlerce rakiple mücadele etmek gerekiyor. Devletin verdiği maaşlar ise çok az diğer mesleklerde.

Neyse, biliyorum doktorluk çok zor meslek, TUS da zor ama inanın türkiye şartlarında en iyi meslek. Herkesten şanslısınız bunu unutmayın. Hayatta başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 23 Temmuz 2014; 20:57:04 >

• Gazi tıp türkçe görüşelim pm leşelim
  • Çukurova yaz. Heralde koca forumda tekim :D
  • TOBB Tıp :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.