Şimdi Ara

2014 TIP KAZANANLAR Buraya!!! (TÜM TIPÇILAR BİRLEŞİN!!!!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
23
Favori
20.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: LoRdS31

tus hakkında hiç bir fikrin yok sanıyorum ve ya minumum 24 yaşına kadar aldığın eğitimin zorluğundan. hayatınız iyi kötü kurtuluyor ama tusu da kazanırsanız minumum tekrar söylüyorum minumum 30 yaşına kadar tekrar tekar tekrar sınav sitresi yaşayacaksınız. uzmanlık istemiyorsanız o zaman 24 yaşında okulu uzatmazsınız (ki gerçekten çok zor) stresten kurtulursunuz.

geçmiş olsun.

Senin TUS dediğin şey uzman olmakla pratisyen olmak arasındaki çizgiyi belirleyen bir sınav. Her halükarda işsiz değilsin. Pratisyen de olsan karnın doyuyor. Kpss ise ölüm kalım mücadelesi, işsizlikle iş arasında çizgiyi belirliyor. Yani 0 lira ile 2000-3000 tl arasındaki farkı belirliyor. Bu açıdan şanslısınız.

Şanslı olduğunuz diğer husus, kpss'de coğrafya tarih gibi konular sorulduğu için mühendis dahi olsanız sayısal zekanız bir işe yaramıyor, zeki olmayan adamlar sizi ezber yapıp geçebilirler. Binlerce rakiple mücadele etmek gerekiyor. Devletin verdiği maaşlar ise çok az diğer mesleklerde.

Neyse, biliyorum doktorluk çok zor meslek, TUS da zor ama inanın türkiye şartlarında en iyi meslek. Herkesten şanslısınız bunu unutmayın. Hayatta başarılar.

Valla hocam boğaziçililer daha şanslı bence tıp fazla abartılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turgut özal tıp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katip çelebi tıp
    8200

• quote:

Orijinalden alıntı: nk_1996

Ege Tıp

2014 TIP KAZANANLAR Buraya!!! (TÜM TIPÇILAR BİRLEŞİN!!!!)

XP kullanıyo tıpa gitmiş küçüklükten belli doktor olacağın.Adam şimdiden başlamış alışmaya nasıl olsa hastanelerde de XP kullanılıyo güncellenmiyo diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypervenom

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: LoRdS31

tus hakkında hiç bir fikrin yok sanıyorum ve ya minumum 24 yaşına kadar aldığın eğitimin zorluğundan. hayatınız iyi kötü kurtuluyor ama tusu da kazanırsanız minumum tekrar söylüyorum minumum 30 yaşına kadar tekrar tekar tekrar sınav sitresi yaşayacaksınız. uzmanlık istemiyorsanız o zaman 24 yaşında okulu uzatmazsınız (ki gerçekten çok zor) stresten kurtulursunuz.

geçmiş olsun.

Senin TUS dediğin şey uzman olmakla pratisyen olmak arasındaki çizgiyi belirleyen bir sınav. Her halükarda işsiz değilsin. Pratisyen de olsan karnın doyuyor. Kpss ise ölüm kalım mücadelesi, işsizlikle iş arasında çizgiyi belirliyor. Yani 0 lira ile 2000-3000 tl arasındaki farkı belirliyor. Bu açıdan şanslısınız.

Şanslı olduğunuz diğer husus, kpss'de coğrafya tarih gibi konular sorulduğu için mühendis dahi olsanız sayısal zekanız bir işe yaramıyor, zeki olmayan adamlar sizi ezber yapıp geçebilirler. Binlerce rakiple mücadele etmek gerekiyor. Devletin verdiği maaşlar ise çok az diğer mesleklerde.

Neyse, biliyorum doktorluk çok zor meslek, TUS da zor ama inanın türkiye şartlarında en iyi meslek. Herkesten şanslısınız bunu unutmayın. Hayatta başarılar.

Valla hocam boğaziçililer daha şanslı bence tıp fazla abartılıyor

yok yaw, boğaziçi falan hikaye. İyi para kazanıyorlar ama 50 yaş üstü zor. 10 sene cepten yiyecekler. Siz ömür boyu garanti desiniz.

• Kazananların mesaj sayılarına baktımda ortalama 500
  • düzce tıp
  • Yaz cerrahpasa

• Erciyes tıp 3300 sıralamayla

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

quote:

Orijinalden alıntı: nk_1996

Ege Tıp

2014 TIP KAZANANLAR Buraya!!! (TÜM TIPÇILAR BİRLEŞİN!!!!)

XP kullanıyo tıpa gitmiş küçüklükten belli doktor olacağın.Adam şimdiden başlamış alışmaya nasıl olsa hastanelerde de XP kullanılıyo güncellenmiyo diye

Aynen xp kullanan nadir insanlardanım 8 senelik pc
    Hastanelerdeki sistemi bilmiyorum

• Çok yoğunluk var gece eklicem herkesi marmara tıp kazananlar pm atarsa iyi olur konuşalım
  • Trakya tıp

• sıralamalar yükseldi mi bu sene ? aydınlatırsanız sevinirim.
    ve en son kaçla kapattı tahmini ?
    Teşekkürler.Herkese hayırlı olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanilmamis nick

Turgut Özal %50 burslu tıp :))

12.700

Hu huhuww görünce kendim kazanmış kadar sevindim olsa göbek atarım diyordun çok iyi olmuş SMT ve Kadir hocaya selamlar
  • Kocaeli tıp :D

• hacettepe tip yok heralde hic :/

• Hypervenom kullanıcısına yanıt
    Arkadaşların geçen sene 500-1000 ilerisinde olmalarına rağmen girememiş istedikleri bölümlere
  • Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Bende tıpa hazırlanıyorum. Bu arada eğer kitaplarınızı atmadıysanız bana gönderebilirseniz çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagla99

uludağ :)

Hoş geldin, güzel seçim yapmışsın :)
    Bir öneri de yapayım , hazırlığa falan kalmamaya bak. Çok büyük zaman kaybıdır hazırlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 23 Temmuz 2014; 21:45:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerrahpaşa İngilizce Tıp. Sıralama 385
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.