Şimdi Ara

** 2014 ** [YENİ]# GÜNCEL SİSTEM TAVSİYELERİ ANA KONU - Paranızı Çöpe Atmayın !! # (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.869
Cevap
90
Favori
561.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öncelikle fiyatlar kdv dahil değil ise çok fazla hocam.
    hız aştırma için işlemci soğutucuya ihtiyacınız olucaktır.
    ses kartı için bir limitiniz var mı?

yazdığım fiyatlar kdv dahil fiyatlardı. ne gibi bi soğutucu yeterli olur bu sisteme? ses kartı için de en fazla 100 dolar civarı ayırabilirim sanıyorum.
    teşekkürler ilginiz için.
  • kdv dahil ise normal olabilir hocam ama karşılaştırmayı sizin yapmanız lazım teknofiyat.com gibi siteler vasıtası ile.
    x-fi extreme olabilir hocam creative den.
  • hocam cpu @9500 anakartıda ds3r ramlerde ddr2 olucak tavsiyen üzerine
    bursada güvenebileceğin tey yer var oda vatan mağazası her hangi bi sorun cıktığın çözüm sağladıkları için orayı tercih ettim ama fiyetlarda diğer sitelerinkindne cok fazla sistemi kendim kura bilsem sorum kalmıyacak ama sorunum var eğer cakışma yaparsa nerden en olduğunu anmıycam hangi parcayı nereye yolluyayım derdi oratya cıkıyor. tek tek bütün cihazlareın fiyatlarını araştırıyorum en uygun yerlerden spariş verip bir pc ciye toplatıcam artık makinayı. sans olucak umarım sorun yaşatmaz ilginize teşkkür ederim.
  • hocam q9550 olucaktı işlemci, rica ederim
  • ayen hocam 5 eksik yazmışım vermeye başaldım ürünlerin sparişleirni
  • merhaba bu tavsiyelerinizi sipariş edebileceğimiz yerler nereler? oyun 1250-1500+ ikisinden birini düşünüyorum fakat birkaç parçayı bulamıyorum net üzerinde.
  • tesekkurler hocam
  • arkadaşlar merhaba, aşağıdaki sistemi toplamak istiyorum fakat piyasaya biraz yabancı olduğumdan size danışmaya karar verdim.
    toplayacağım makineyi oyun için düşünüyorum, fikirleriniz benim için önemli

amd phenom x4 9950 (2.6 ghz) 4mb-940p
    Biostar TA790GX A2+ 5.x anakart
    saphire ati radeon hd 4870 x2 (2gb)
    2 x 2gb ddr2 1066 mhz kit (2 x 1 gb) plat. Nvdia sli OCZ
    500gb samsung 7200rpm 16mb hdd
    Nec dwd writer
    Thermaltake Kasa
    500W Power Supply
    22" Samsung 2232bw monitör

aşağı yukarı 1500 usd civarında buldum, bütcem de o kadar zaten
    bir de aklımda saphire ati radon hd 4870 x2 den 2 tane alıp crossfire yapmak var, sizce iyi olur mu? yorumlarınızı bekliyorum.
  • merhaba bende kendimce bi sistem topladım daha çok yada hepsi diyebilirim Gigabyte tercih ettim bi bakıp yorum yaparsan sevinirim kardeş bakayım beğenecekmisiniz...
    .......... İşlemci .......... Q9550 core 2 Quad 2,83 12mb
    .......... Anakart ..........EX38T-DQ6 GİGABYTE
    .......... Ekran Kartı .......... HD 4850 512 GİGABYTE
    .......... Bellek .......... DDR3 KİNGSTON HYPERX 2GB 1333
    .......... Sabit Disk .......... Seagate 500gb 32mb cache
    .......... Kasa .......... GIGABYTE AURORA 570 Siyah Kasa (PSU'suz)
    .......... Güç Kaynağı .......... GIGABYTE ODIN GT 800W (Modüler kablolar, Quad Rail)
  • Lastguardian
    pm den geliyor hocam.

csso
    22 inch yerine 24 tavsiye ederim hocam
    amd yerine de intel taban tercih edin derim, ama nehalemi kesinlikle bekleyin.

victimm2004
    ddr3 için erken hocam
  • ABİ ÇOK DÜŞÜNDÜM DDR3 İÇİN BUNA KARAR VERDİM NAPALIM AMA SİSTEM BENİ İDARE EDER GİGABYTENİN POWER 2 PRO DİYE ÇOK GÜZEL CPU FANI DA VAR ONU DA ALDIM İLERDEDE CROSSFİRE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM Bİ HARDDİSK DAHA ALIP 64 BİT LİK İŞLETİM SİSTEMİ KURACAĞIM YETER HERALDE FAZLASI CAİZ DEĞİL Mİ HOCAM :d

• Hayır bunu açan arkadaş 2 bin ytl lik pc de hatası var dfi lanparty çok kötü bi anakart yani o anakart x2 gibi bi ekran kartını tercih etmesi saçma geliyo bana.
  • o degilde dfi anakartı hicbir online magazada bulamıyorum , oerdem hocam tskrler pm icin hepsine baktım yok ?
  • Sayın Lastguardian,
    www.teknobull.com adresinde hemen her modeli bulabilirsiniz.
    Saygılarımla
  • ben burdaki performans olan ısıtemı kullanıyorum ama kasa olarak farklı orda 460w yazılmış benım asus ta series (400w peak) 350w hatta ekran kartını sonradan almıştım alırken 2600xt alıcaktım fazla güç çektiği için hd 3650 almıştım. sonuç olarak burda belirtilen performans adı altındaki sistemin tüm bileşenlerinin 460w güçemi ıytıyacı var ? eğer oyleyse bende bu kasayı deişcem.
  • erdem hocam..iyi akşamlar yardımınızı rica edeceğim..2 sene kadar önce kardeşime maviden multimedya ve oyun için daha ekonomik olması nedeniyle 939 socket amd sistem toplamıştık..işlemci amd 3700(s.diego)... board asus m2 av idi..2 yıldır asus bizi perişan etti..şimdi garantiye yollayacağız..tabii artık 939 sockette yok..1 ay da pc siz kalmamak için..işlemci ve boardı yeniden alacağız..işlemci amd 5200 olacak.. ben bir board önermenizi rica edeceğim..mavide fazla board seçeneği yok..ben board olarak biostar- ta 690 g düşünüyorum..(mavide 790 chipsetli boardlar yok fazla çeşitte yok maalesef...asusada tövbe...)mevcut boardlar biostar ta-690 g.... biostar tf-7025-m 2.....gigabyt ga 68 sm-s2L...giga GA-MA 770 ds3 ve yine giga GA-MA 78 gm-s2 h.. birde msi nin K9-A 2 cf diye bir modeli var
    bunlardan biride olabilir..bu arada ramlar twinmos 400(pc 3200)..ve ekran kartımız palit 7600 gt...940 socket işlemci ve boardlar ile bu parçalar arasında bir uyumsuzluk olmaz sanırım...?
    ilginize teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 15 Ekim 2008; 23:14:30 >

• victimm2004
    siz bilirsiniz hocam ben ddr3 için erken olduğunun uyarısını yapayımda çünkü nehalem gelmeden ddr3 yaygınlaşamıcak

benjamin21
    lanparty kullanmadığınız çok belli oldu hocam.

wolf16
    460w ihtiyacı yok fakat güvenli bir sistem olabilmesi için o kasaya ihtiyaç var.
  • AMD ATHLON X2 5000 64BIT 2X640KB 2600MHZ S940
    GIGABYTE GA-M61PME-S2 AM2 NF430 DDR2 PCI S L V
    1024MB DDR2 800MHZ RAM KINGSTON x 2 Adet
    1024MB ASUS EAH2400PRO MAGIC 256/1024 DDR2 PCI
    SAMSUNG 320GB 16MB 7200RPM SATA2 HDD HD321KJ
    AOPEN ES55-BO6 300W PEAK G?M?? S?YAH KASA
    BıEN LZAI-5 KASA ??? S?YAH KART OKUYUCU
    SAMSUNG 22X SATA S?YAH DVD-RW SH-S223F

$ kuru 1.410

toplam:572,84 YTL

BU SİSTEM UYUMLU OLURMU?
  • arkadaşlar 2 bin ytl lik sistemi alıcam ama anakart konusunda kararsızım DFI Lanparty DK X38-T2RB mi alıyım Yoksa Asus P5QC mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

erdem hocam..iyi akşamlar yardımınızı rica edeceğim..2 sene kadar önce kardeşime maviden multimedya ve oyun için daha ekonomik olması nedeniyle 939 socket amd sistem toplamıştık..işlemci amd 3700(s.diego)... board asus m2 av idi..2 yıldır asus bizi perişan etti..şimdi garantiye yollayacağız..tabii artık 939 sockette yok..1 ay da pc siz kalmamak için..işlemci ve boardı yeniden alacağız..işlemci amd 5200 olacak.. ben bir board önermenizi rica edeceğim..mavide fazla board seçeneği yok..ben board olarak biostar- ta 690 g düşünüyorum..(mavide 790 chipsetli boardlar yok fazla çeşitte yok maalesef...asusada tövbe...)mevcut boardlar biostar ta-690 g.... biostar tf-7025-m 2.....gigabyt ga 68 sm-s2L...giga GA-MA 770 ds3 ve yine giga GA-MA 78 gm-s2 h.. birde msi nin K9-A 2 cf diye bir modeli var
    bunlardan biride olabilir..bu arada ramlar twinmos 400(pc 3200)..ve ekran kartımız palit 7600 gt...940 socket işlemci ve boardlar ile bu parçalar arasında bir uyumsuzluk olmaz sanırım...?
    ilginize teşekkür ederim..

arkadaşlar 5200 işlemci için yukarıdaki boardlardan hangisi uygundur..pc oyun ağırlıklı kullanılacak..
    teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.