Şimdi Ara

2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
18
Favori
213.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: honeylee

Arkadaşlar geçtiğimiz maalesef geçtiğim hafta içaydınlatma lambasını açık bırakmışız (3 gün açık kalmış ) ve akü bitmiş , galiba zamanıdaa gelmişti...Neyse aküyü değiştirdik 140 TL ye MUTLU akü takıldı.Şimdi sorun şu...!!!

Akü değişince müzik sistemi gitti ENTER CODE diye yazı geldi.Arabayı aldığım adam kitapçığı ve şifreyi kaybettiği içi bayiyi arayıp şifreyi aldım bir şekilde.Yalnız şifreyi nasıl girecem anlamadım.Alttaki rakamlardan yazıyorum ERROR CODE 1 sonraki denemede ERROR CODE 2 falan yazıyor.Şifre mi yanlış anlamadım.Bu şifreyi bayi verdi müzik sisteminin seri nosunuda verdiğim için hata alamaz.Şifreyi girmenin bir yolumu var acaba.Ben bir şeyleri yanliş mı yapıyrum.Bir de Honda internet sitesinden indirdiğim bilgilere bakın..Lütfen bilen varsa yardım etsin arkadaşlar. https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/408382/918f444e-7963-4105-a3fc-75038d8df38b.png

Tamamdır millet.ERROR CODE 4 yazarken birkaç gün ellemedim, ama radyo açık kaldı bu süreçte. Ve bir ara deneyeyim şunu en fazla 5. Hata olur dedim. Şifreyi girdim ve tamamdır. Kabul etti.Galiba kitapçıkta yazan 1 saat bekleme zamanı bir kerede tamamlamak gerekmiyor. Çünkü ben hep kısa kısa bindim bu 3 günde. Neyse radyo seri nosu ve kodu bir yere yazdım ve sakladım. Lazım olursa tekrar kullanırım diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün ben aracımı sattım. Joy cvt 4800km de geçen yıl kasımda almıştım sıfır. 39bin tlye verdim.

1. yıla yaklaşırken illallah ettirdi araç...

gaz alma olayını bi türlü çözemedim bu arabanın, bi çalıştırdığımda araç gidiyor bi çalıştırdığımda gaza sonuna kadar basıyorum tık yok. ayrıca önceki hafta da ön tampon durduk yere gözümün önünde düştü. bildiğiniz düştü 5cm aşağı kaydı durduk yere. servise götürdüm buraya vuran olmuş dediler. dedim doğrudur ben arabanın önünde durmuş sigara içerken 93 şahinli bi cin geldi görünmez aracıyla dokundu tampon düştü. arka lambayla tampon arasında durduk yere boya döküldü biri sürtmüştür dedi servis elemanı.

dedim birader şurayı benzin döküp yaksam polise de biri yakmıştır desem yeri vallahi yapın şu tamponu parası neyse verip gidip satıcam arabayı bi daha da hondaya uğramam da kimseyi uğratmam da dedim. adamların umrunda değil. o sırada bi civic hatchback geldi aynı şekilde ön tamponla farların arası açılmış durduk yere :D tampon işciliği diye de 88 lira para ödedim :D

adam derdini anlatırken dedim ki birader biri vurmuştur boşuna dil dökme, yooo kimse vurmadı diyo adam hala :D

vesselam çıkan ilk taliba 39 dedim adam da kadir usta varmış şaşmazda oraya götürdü adam temiz dedi sattık bitti bizim jazzla olayımız.

• Geçmiş olsun okitoxxx
    iyi yırtmışsın walla
    arabayı kaça almıştın zararın oldumu
  • caucass kullanıcısına yanıt
    ben alırken liste fiyatı 42.800 dü. cartıyla curtuyla bağıra çağıra 40bine almıştım. 39a da verdim daha 4900kmdeydi. temmuzda da bi kaza yapmıştım arka bagaj kapağı ile tampon değişmişti. iyi sattım valla.

yeni golf alıcam diye sattım da adamlar ne öyle yav. arıyorum sipariş bile almıyoruz diyolar.
  • Gerçekten iyi satmışsın, zarardasın denmez
  • bu araçla ilgili sorma istediklerim var

1- bir arkadaş şanzuman yağı gibi birşeylerden bahsetmiş her 22binde değişiyormuş ve maliyeti sadece yağı 240 t gibi birşeyler yazmış, her 22binde böyle bir maliyet varmı?
    2- tüm safyaları tek tek okuyamadım ama ilk sayfalarsa bir resimde araç 100 km ile giderken devir sati 2000 idi başla bir resimde 3000, bu araç düz yolda 100 ile sabit giderken devir saati kaç oluyor?
    3- analdaığım kadarıyla motor sesi içeri oldukça fazla giriyor, peki bundan başka aracın sağından solunda tangırtı tungurtu geliyormu? bu seslere takantım varda.
    4- şimdiki aracam 2006 dizel corolla hb mmt, onu satıp bu aracı almayı düşünüyorum, yakıt konusunda endişelerim yok değil, istanbul şehir içi 7-7,2 litreyi aşan var mı? şuanki aracım dizel 7,2 gösteriyor yol bilgisayarı, o yüzden 7-7,5 arası sarfiyat kötü değil benim için.
    5- bu arabaya ön kol dayama koymayarak harbi ayıp etmişler ama sanırım aksesuar olarak satılıyor buda, bunu yaptırdınız mı, ne kadar tutuyor?

• 1- honda turkiye - her 20.000 veya 2 senede cvt yagı degıstır dıyor. servisler kafalarına gore hareket ediyor.
    2- hatırlamıyorum
    3- cvt oldugundan motor sesi yuksek devirde calıstıgı için devreye giriyor.
    4- istanbulda ben 8 civarı yaktırıyorum gunde 30 km giderdim. kendim 130 kg yum.
    5- evet ayıpo etmısler yetkılı servis 600 tl fiyat vermişti. internette daha ucuza farklı markaları bulaiblirsin.
  • 1- honda turkiye - her 20.000 veya 2 senede cvt yagı degıstır dıyor. servisler kafalarına gore hareket ediyor. Oysaki kitapçıkta 60 binde diyor hermde zor kullanım koşullarında kullanıyorsanız
    2- hatırlamıyorum walla bende hatırlayamadım
    3- cvt oldugundan motor sesi yuksek devirde calıstıgı için devreye giriyor. hepsinde var o ses aslında
    4- istanbulda ben 8 civarı yaktırıyorum gunde 30 km giderdim. kendim 130 kg yum. 8 iyi gene, ben izmirde 9 dan aşağı düşüremedim
    5- evet ayıpo etmısler yetkılı servis 600 tl fiyat vermişti. internette daha ucuza farklı markaları bulaiblirsin. ayıp ki ne ayıp, insan utanır az biraz, bu devirde koçaksız araç mı olurmuş, bu arada internettekiler dandik
  • quote:

Orijinalden alıntı: m044010

bu araçla ilgili sorma istediklerim var

1- bir arkadaş şanzuman yağı gibi birşeylerden bahsetmiş her 22binde değişiyormuş ve maliyeti sadece yağı 240 t gibi birşeyler yazmış, her 22binde böyle bir maliyet varmı?
    2- tüm safyaları tek tek okuyamadım ama ilk sayfalarsa bir resimde araç 100 km ile giderken devir sati 2000 idi başla bir resimde 3000, bu araç düz yolda 100 ile sabit giderken devir saati kaç oluyor?
    3- analdaığım kadarıyla motor sesi içeri oldukça fazla giriyor, peki bundan başka aracın sağından solunda tangırtı tungurtu geliyormu? bu seslere takantım varda.
    4- şimdiki aracam 2006 dizel corolla hb mmt, onu satıp bu aracı almayı düşünüyorum, yakıt konusunda endişelerim yok değil, istanbul şehir içi 7-7,2 litreyi aşan var mı? şuanki aracım dizel 7,2 gösteriyor yol bilgisayarı, o yüzden 7-7,5 arası sarfiyat kötü değil benim için.
    5- bu arabaya ön kol dayama koymayarak harbi ayıp etmişler ama sanırım aksesuar olarak satılıyor buda, bunu yaptırdınız mı, ne kadar tutuyor?

20 bin km oldu alalı bir iki bir şey yazarsak

3- arabama ilk defa binen bir arkadaş motorunun çok sessiz çalıştığını söylemişti. Ama hızı arttıkça devir yükselince bağlı olarak 100-110km civarı hızlara çıkınca fikri değişmiştir. Motor sesi geliyor. Ayrıca süspansiyonları sert. Bridgestone lastikleri sert. Yanak kalınlığı, 185/55/16 lastikte biraz azalıyor sanırım. Bunun da sertlikte biraz payı var sanırım. Benim ön torpidodan gıcırtı geliyordu bir ara. Çok sinir bozucuydu. kaynağını bulamadım. 5-6 ay sonra kendiliğinden kesildi. Şimdi belli bir noktadan rahatsız edici düzeyde bir ses gelmiyor. . Ama çukurlara hızlı girerseniz veya stabilize yolda giderseniz içeride gürültü oluşuyor. Ayrıca 110 km den sonra rüzgar sesi de rahatsız etmeye başlıyor.

• işlerin yoğunluğundan bir müddet uzak kalmak durumunda kaldım. sizlerin ve jazzlarınızın keyfi yerindedi umarım arkadaşlar:)

Forsa abi 10.000 bakımı için gittiğim servis kredi kartı taksit yaptı fakat vade farkı eklemeyi ihmat etmedi. Bakım ücretlerini herkes tek çekim veya peşin mi ödüyor dediğimde Patronumuz bu şekilde istiyor bizde iletiyoruz dediler. Servise gitmediyse ve gideceksen vade farkı olarak taksitlendirme yapılabilir bilgine. (10.000 bakımı 427 TL tuttu bende. 10.000 periyodik bakım haricinde sadece polen filtresi eklendi.)

Zamanı da gelmişken kış lastiği ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Brigstone için 250 TL/Adet fiyat aldım. Bu güne kadar kış lastiği deneyimim olmadı, forumlardan genel bilgiler edindim ama şunu da unutma yada şuna da dikkat et dediğini bilgileri paylaşabilirseniz sevinirim.

Herkese mutlu km'ler, saygılar.
  • Guwencin G kullanıcısına yanıt
    Güven sağol 450 civarı dediler parkı aradım
    Tekerler için 195 55 16 kullananlar var ve çok memnunlar orta sert yuvarlanma direnci yüksek olsun bence petlas al çok paraverme kışlastiginde orjinal boyuta 185 55 16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JAZZGIR'IN HAYAT HİKAYESİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM.

Birden bir aile çıktı karşısına Hevesle Merakla ve Herşeyden öte biraşkla Aldılar. Alırken düşündüler bagajı ufak dediler,kalabalık binilmez dediler ve Tüm bunlar düşünülürken JAZZGIR bir anda bagajını açtırdı! DEVAMI:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jazz-gir-aradigini-bula-bilecekmi-145583939/detay/?favorite=1
  • ne jazgırmış bea
  • Facebook ta yeni bir yarışma başladı.Haftanın aracı seçiliyor Oylarınızı bekliyorum dostlar:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=664673950220563&set=a.664316006923024.1073741826.206345872720042&type=1&theater
  • benim favorim jazzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: can206

Facebook ta yeni bir yarışma başladı.Haftanın aracı seçiliyor Oylarınızı bekliyorum dostlar:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=664673950220563&set=a.664316006923024.1073741826.206345872720042&type=1&theater

Haydi Jazz severler... Desteklerinizi bekliyoruz.

Facebook hesabınızdan bir beğeni yapmanız 1 dakikanızı bile almaz. :)

• civic de hoş durmuyo değil hani
    ama jazza verdim oyumu
    yalnız dacia açık ara önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 8 Aralık 2013; 13:08:28 >
  • Arkadaşlar merhaba

Fun CVT için kış lastiği bakıyorumda ; biliyorsunuz bizim araçların orjinal lastikleri 185 55 r16 ...

Bu lastik piyasada çok az ve pahalı.

Bunun yerine 195 55 r16 takacaklar vardı forumda . Acaba farklı ebat takan oldu mu ? sorun yaşattı mı ?

Bilgileri paylaşırsanız ona göre seçim yapalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Arkadaşlar merhaba

Fun CVT için kış lastiği bakıyorumda ; biliyorsunuz bizim araçların orjinal lastikleri 185 55 r16 ...

Bu lastik piyasada çok az ve pahalı.

Bunun yerine 195 55 r16 takacaklar vardı forumda . Acaba farklı ebat takan oldu mu ? sorun yaşattı mı ?

Bilgileri paylaşırsanız ona göre seçim yapalım..

http://forum.donanimhaber.com/m_64226732/f_//tm.htm#64226732

şu konuya bi göz at istersen faydalı olabilir
  • arkadaşlar geçen haftalarda bir arkadasimizin 3. ü oldugu yarismanın bu haftaki adaylarından biri de benim.

Dilerseniz,https://www.facebook.com/photo.php?fbid=667423513278940&set=a.667423493278942.1073741827.206345872720042&type=1&theater
    linkinden begenirseniz sevinirim. Oy oranları cok yakın...

İlginize şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.