Şimdi Ara

2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.157
Cevap
18
Favori
213.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: honeylee

Bu konu malasef çok hareketli değil...Bir opel,vw gibi değil niye acaba...Araçlarda hiç problem çıkmıyor galiba ne güzel...:))

Jazz gerçekten sorun çıkarmayan bir araç. Periyodik bakımlarını düzenli yaptırdıktan sonra sizi hiç üzmüyor.
    Bakım dedim de yetkili servis bakım ücretleri oldukça pahalı. İşte bu Honda'cıları üzüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insaat2121

quote:

Bu konu malasef çok hareketli değil...Bir opel,vw gibi değil niye acaba...Araçlarda hiç problem çıkmıyor galiba ne güzel...:))

Jazz gerçekten sorun çıkarmayan bir araç. Periyodik bakımlarını düzenli yaptırdıktan sonra sizi hiç üzmüyor.
    Bakım dedim de yetkili servis bakım ücretleri oldukça pahalı. İşte bu Honda'cıları üzüyor.

Evet şimdi tel.actım servise 30 bin bakimi icin ...270 lira çekti.hava ve polen filtresi dahil değil bide ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insaat2121

quote:

Evet şimdi tel.actım servise 30 bin bakimi icin ...270 lira çekti.hava ve polen filtresi dahil değil bide ...

Mutlaka başka servislerden de fiyat alın.
    Bazen verdikleri fiyattan daha ucuza çıkabiliyor bakım. Bunun yanında onayınızı alarak ilave birşeyler de yapabiliyorlar. O zaman da verdikleri fiyattan daha yüksek olabiliyor. Biraz karışık oldu ama... :)

• Bence özel servis...
  • Beyler ön cam sileceği şöför tarafı bayağı kötü durumdaymış...Kitapçığından baktım kendimiz değiştirebiliyoruz...Piyasa da bulabilirmiyim.Ne kadardır acaba fiyatları.???

Bakım konusunda ise ilk bakımı yetkili servise yaptırmak istiyorum @caucass kardeş....Birde 6 yıl garanti yok mu bu araçlarda ? Dışarda yaptırıp garantiyi riske atmak da cabası, tartışılır...
  • quote:

Beyler ön cam sileceği şöför tarafı bayağı kötü durumdaymış...Kitapçığından baktım kendimiz değiştirebiliyoruz...Piyasa da bulabilirmiyim.Ne kadardır acaba fiyatları.???

Bakım konusunda ise ilk bakımı yetkili servise yaptırmak istiyorum @caucass kardeş....Birde 6 yıl garanti yok mu bu araçlarda ? Dışarda yaptırıp garantiyi riske atmak da cabası, tartışılır...

Alt tarafi silecek. Gitse gitse silecek motorunun garantisi gider burde camiN. Ayrica 6 senelik garanti full arac degil. Belli yillardan sonra belli seylerin garantisi bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

Beyler ön cam sileceği şöför tarafı bayağı kötü durumdaymış...Kitapçığından baktım kendimiz değiştirebiliyoruz...Piyasa da bulabilirmiyim.Ne kadardır acaba fiyatları.???

Alt tarafi silecek. Gitse gitse silecek motorunun garantisi gider burde camiN. Ayrica 6 senelik garanti full arac degil. Belli yillardan sonra belli seylerin garantisi bitiyor

Peki özel serviste 30 bin bakım maliyeti ne olur...Değer mi yani? 50-100 lira ise bence değmez. ..

• jazz a zam geldi!

FUN+ CVT 1.4 Benzinli 48.345
    FUN+ Düz Vites 1.4 Benzinli 45.196
    JOY+ CVT 1.4 Benzinli 44.560
    JOY+ Düz Vites 1.4 Benzinli 41.515

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 2 Eylül 2013; 11:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

jazz a zam geldi!

1000 TL arttı demek ki...Yeni araç alacaklar icin kötü haber.Satacaklar için iyi:))

• quote:

quote:

jazz a zam geldi!

1000 TL arttı demek ki...Yeni araç alacaklar icin kötü haber.Satacaklar için iyi:))

ben geçen sene aralıkta 43500 e almıştım joy fun
    geçen sene ocakta 40000 e alanlar olmuştu
    bir buçuk seneden 8000 tl arttı fiyatı

• Selam arkadaşlar, bu günlerde yeni bir araç alacağım. Birbirine yakın performans ve fiyatlarından dolayı Toyota Yaris ve Honda Jazz arasında sıkı bir ikilemdeyim, her ne kadar mantığım Jazz dese de, gönlüm de Yaris ten yana, neyse bu işin farklı boyutu, gelelim sorumuza...

İncelediğim kadarıyla Jazz ın kasası seneye tamamen değişecek, şu anda bu aracı almak ne derece doğru olur, bekleyip seneye yeni kasa olanı mı almalıyım, fikirlerinizi merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mTm

Selam arkadaşlar, bu günlerde yeni bir araç alacağım. Birbirine yakın performans ve fiyatlarından dolayı Toyota Yaris ve Honda Jazz arasında sıkı bir ikilemdeyim, her ne kadar mantığım Jazz dese de, gönlüm de Yaris ten yana, neyse bu işin farklı boyutu, gelelim sorumuza...

İncelediğim kadarıyla Jazz ın kasası seneye tamamen değişecek, şu anda bu aracı almak ne derece doğru olur, bekleyip seneye yeni kasa olanı mı almalıyım, fikirlerinizi merak ediyorum...

bence şimdi almayın.hem fiyat çok arttı hem de kasa değiştirecek
  • Jazz alabilirsiniz, dezavantajınız olmaz. Ancak arac zaten '12 model olarak geldi. '13 modeller ithal edilmedi. '12 modeller ise bayiler de tükendi. Çok fazla seçeneğiniz yok şu anki kasa için.

Siyah Jazz Joy Düz vites İzmit Haldız bayinde 36.000 TL idi. Bunun gibi diğer bayileride arayıp bilgi alabilirsiniz...

Yeni kasa yeniliklerle gelebilir, ama beklentilerinizi belki karşılayamayabilir. İlk geldiginde biraz pahalı olabilir vb. Karar sizin, japon honda web syafasında micro siteside kuruldu yeni kasanın onuda inceleyebilirsiniz...

@mTm
  • quote:

jazz a zam geldi!

bu fiyatlarla Jazz almaktansa civic alırım daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

jazz a zam geldi!

bu fiyatlarla Jazz almaktansa civic alırım daha iyi

Doğru söze ne denir ...
  • Arkadaşlar bugün İzmir de bulunan 2 bayiden ilgilendiğim araçlarla ilgili fiyat bilgisi aldım;
    joy düz vites 37.750
    fun düz vites 41.500

Ancak bayinin birinde fun kalmamıştı, 1 adet siyah joy vardı, diğer bayide ise 3 fun(siyah cvt, gri ve beyaz olmak üzere) ve 5 joy vardı(1 siyah, 4 beyaz) kendilerinden cumartesi ye kadar düşünmek için süre istedim, cumartesi ziyaret edeceğim. Hala aracın 6 ay içinde eski model olacağı fikrine sahibim ve bu beni bu araçtan soğutuyor, her ne kadar yeni modellerin seneye bu zamanlar geleceğini söyleseler de...

Bir yandan da yaris ve aveo kafamı kurcalıyor, hele ki bugün aldığım aveo ltz düz vites+metalik renk+plaka masrafları dahil olmak üzere 37.500tl fiyat çok hoşuma gitti, cumartesi ye kadar düşünüp birinden birini alacağım artık...
  • quote:

Arkadaşlar bugün İzmir de bulunan 2 bayiden ilgilendiğim araçlarla ilgili fiyat bilgisi aldım;
    joy düz vites 37.750
    fun düz vites 41.500

Ancak bayinin birinde fun kalmamıştı, 1 adet siyah joy vardı, diğer bayide ise 3 fun(siyah cvt, gri ve beyaz olmak üzere) ve 5 joy vardı(1 siyah, 4 beyaz) kendilerinden cumartesi ye kadar düşünmek için süre istedim, cumartesi ziyaret edeceğim. Hala aracın 6 ay içinde eski model olacağı fikrine sahibim ve bu beni bu araçtan soğutuyor, her ne kadar yeni modellerin seneye bu zamanlar geleceğini söyleseler de...

Bir yandan da yaris ve aveo kafamı kurcalıyor, hele ki bugün aldığım aveo ltz düz vites+metalik renk+plaka masrafları dahil olmak üzere 37.500tl fiyat çok hoşuma gitti, cumartesi ye kadar düşünüp birinden birini alacağım artık...

http://www.honda.co.jp/Fit/new/ Buradan Yeni Honda JAZZ'a bakabilirsin.Dışı biraz değişmiş bence, içi daha çok değişmiş.Tabi fiyatı da değişecektir gelince gelmesi ise 6 ayı bulur..beklerim dersen alınabilir.En düşük donanımı 42-43 ten aşağı olmaz bu gidişatta ve tabi pazarlık imkanın şimdiki kadar da olmaz bunalrı iyi düşün derim..Şimdi 36-37 ye alabilirsinve bağımlısı olursun..Ben alalı 1 hafta oldu bağımlı oldum diyebilrim..Honda hayat onda..:)

• Arkadaşlar farkettim ki şöför tarafı silecek bayağı kötü durumda değiştirmem lazım...Var mı tavsiyeniz..servise gidilmez bunun için.
  • Ballı arkadaş sağol verdigin linkten ötürü..
    http://www.honda.co.jp/auto-lineup/?from=auto_header
    kaç çeşit araç üretiyor honda.. bakın isterseniz honda jazın sw si bile var..
    istanbulda olsan dayımın yaptırdıgı yere gönderir dik .fakat uzaktasın
    Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 5 Eylül 2013; 15:52:09 >
  • quote:

Arkadaşlar bugün İzmir de bulunan 2 bayiden ilgilendiğim araçlarla ilgili fiyat bilgisi aldım;
    joy düz vites 37.750
    fun düz vites 41.500

fun cvt ye ne kadar istediler ?

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.