Şimdi Ara

2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
18
Favori
213.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ikinci el bir araba alıcam. Bütçe 30-33 k civarı ve honda jazz ile 1.6 dizel linea arasında kaldım. Birbirleriyle kel alaka araçlar ama böyle işte. Şimdi sormak istediğim şu. Honda jazz sürekli şehir içinde dur kalklı trafikte klima sürekli açık en fazla ne kadar yakar. Yani biraz maksimumu ilgilendiriyor beni, kasıp kasıp tükettikleri minimum değer değil . Çok aşırı değilse jazz'da karar kılarım ama yok çok fazla olur cevabı gelirse linea'ya yönelicem. Cevap için şimdiden teşekkür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 e kadar olan CVT ler ve 2012 CVT ler icin konusuyorum, kafan rahat gaza basarak yol aldın, dusunmeden gaza basıyorsun, frenli gidiyorsun vs. en fazla 8 lt yakar sehirici.
    8 yıllık bir kullanıcı olarak soyluyorum...
  • Liena alma
    çekmiyor
    eşşek ölüsü gibi kör sağır araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Liena alma
    çekmiyor
    eşşek ölüsü gibi kör sağır araba

Hocam linea alma çekmez demişsin de ben 1.6 dizel linea'dan bahsediyorum. 105 beygir arabadan bahsediyorum. 1.3 olanı sağır olabilir belki de 1.6 olanı çekmemezlik yapmaz herhalde. Kalite yada başka konulara girmiyorum çünkü o konularda Honda'dan yana şüphem yok. Tek düşündüren nokta tüketim olur bu durumda. Antalya gibi yerde klima sürekli açık ve dur kalklı trafikte düz vites araç 8 lt'lerde kalırsa iyi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat ın bütün modelleri kötü
    Liena en berbat olanı
    insanı canından bezdirir
    bana bedava verseler binmem inanki
    aynı paraya çok daha kaliteli ve ekonomik araç bulabilirsin
    ne alırsan al fiat alma derim
    çok ama çok adi bir araba
  • İyi de o paralara başka seçenek yok gibi bir şey. Symbol çok dar, era amortisörü kötü, diğer seçenek diye bir şey kalmıyor geriye

• liena bir seçenek değil "intihar" dır ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

liena bir seçenek değil "intihar" dır ancak

Yanlış anlama da neye göre intihar, neye göre dandik araba? Açıklarsan sevinirim. Ayrıca alternatif bir marka model yaz da araştırayım bari. Para belli beklentiler belli, buna göre seçenekler de belli. Ona bakarsan da jazz direksiyonu bira hızlanınca çok hissiz geliyor bana. Hatta araç gerçekten de güvensiz hissettiriyor, en azından test ettiğim araçta böyleydi. Sırf yakıtı düşük ve ebatlarına göre sunduğu yaşam alanı ferah diye honda jazz düşünüyorum. Ama öte yandan da diğer araba yani linea da bagaj sunuyor, yakıtı az ne de olsa dizel vs vs. Ben duyduklarımla hemen bir markaya kötü gözle bakmam, hatta marka takıntım hiç yoktur. Daha düne kadar kia ceed dizel otomatik kullanıyordum ve gerçekten de çok çok iyi arabaydı. Ama ne yaparsın işte para ihtiyacından sattım ve daha ucuz bir şey bakıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İmkanların kısıtlı olsa bile fiat alma... helede liena...

reno sümbül falan al daha iyi az da olsa gaza bastınmı gidiyor........

ne alırsan al ama lütfen Jazz gibi klas bir arabayı o sürüngen lienayla kıyaslama
  • Jazz al hocam , LPG BRC eklettir. Sorunsuz ve rahat bir şekilde kullan. Dert yok tasa yok ve yakıt olarak benzine göre bedava

Evimizde aktif olarak kullandığımız arabalardan biridir LPG 2010 Jazz. Çok net tavsiye ediyorum.

• jazz alıp lpg taktıramam çünkü bir sitede oturuyorum ve kapalı otopark kullanıyorum. biliyorsunuz kapalı otoparka lpg'li araç alınmıyor. ben antalyadayım ve oranın ne sıcağı sıcak, nede yağmuru yağmur. onun için otopark nimet. ama benzin ile max ne kadar yakar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuDemirci

Jazz al hocam , LPG BRC eklettir. Sorunsuz ve rahat bir şekilde kullan. Dert yok tasa yok ve yakıt olarak benzine göre bedava

Evimizde aktif olarak kullandığımız arabalardan biridir LPG 2010 Jazz. Çok net tavsiye ediyorum.

Peki hocam 2010 model jazz araciniz otomatik mi?km de ne yakiyor?lpg li jazz hakkinda birZ daha bilgi paylasirsaniz cok
    İyi olacak.tsk

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

jazz alıp lpg taktıramam çünkü bir sitede oturuyorum ve kapalı otopark kullanıyorum. biliyorsunuz kapalı otoparka lpg'li araç alınmıyor. ben antalyadayım ve oranın ne sıcağı sıcak, nede yağmuru yağmur. onun için otopark nimet. ama benzin ile max ne kadar yakar?

fazla yakmıyor ama benzin pahalı ya...
    sen en iyisi dizel bi araba bak,
    hem az yakar hem otoparklarda sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

quote:

Orijinalden alıntı: BatuDemirci

Jazz al hocam , LPG BRC eklettir. Sorunsuz ve rahat bir şekilde kullan. Dert yok tasa yok ve yakıt olarak benzine göre bedava

Peki hocam 2010 model jazz araciniz otomatik mi?km de ne yakiyor?lpg li jazz hakkinda birZ daha bilgi paylasirsaniz cok
    İyi olacak.tsk

Araç düz vites , otomatik olsasa sorun olacağını sanmıyorum. Honda bayisi , BRC bayisinden 100TL daha ucuza ve garanti dahilinde taktı.

Aydın-Kuşadası arası git-gel 130 km'lik mesafeyi 25 TL'ye mal oluyor. (Klima açık ve yolun yarısı otoban 130 km hız ile)

Aynı yolu Mercedes CLA 45 TL'ye alıyor

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ne sarı ikaz lambası yandı nede başka bir sorun çıktı.

• aynı yolu benim benzinli civic ile 30 tl. benzinle hallediyorum, arada 5 tl var yani
    ona da değer sanırım
  • gelecek senenin modellerinde kasa tamamen değişmiş galiba
  • Selam arkadaşlar,
    Geçtiğimiz Cumartesi Jazz'ımızın 10.000 km bakımını yaptırdım. Normal 10.000 bakımına ek olarak hava ve polen filtrelerinin değiştirmek gerektiğini söylediler, tamam dedim. Malumunuz İstanbul'un her yolu bir ayrı güzel, rot balans ayarı yapılmasını istedim.
    Toplamda 427 TL (350 Sevis + 77 Rot Balans) ödedim. Buraya kadar her şey normaldi. Pazartesi günü iş yerinde ve evde aracı park ettiğim yerde yağ lekeleri gördüm, Salı sabahı doğru servise gittim. Yağ filtresinin contasından kaçırıyor dediler, filtreyi sıkıştırdılar ve sızıntı kesildi. Sonraki bakımlar için aynı servisi kullanmak istemiyorum, maslak çiftkurtlar nasıldır? kullananlar önerir mi?
  • Hangi serviste yaptırdınız
  • rot balans dışarda 20 Tl....servis iyice aşmış kendisini
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.