Şimdi Ara

2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
18
Favori
213.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar, işlerin yoğunlu nedeni ile bir müddet siteye giremedim, umarım iyisinizdir.

Öncelik 31 Temmuz MTV'nin son günü hatırlatmak isterim, cezaya düşmeyin.

Bu gün gelirler idaresi resmi sitesinden mtv'yi ödemek için girdiğimde (ara ara kontrol ediyorum) trafik cezaları bölümünde gördüğüm ceza beni hayrete düşürdü. Ceza tarihi, tebliğ tarihi gibi bilgiler var fakat detaylar yok. Bu durumu ile ilgili sizlere bir sorum olacak. Ceza tutanağı 10 Şubat'ta düzenlenmiş, 6 Haziran'da tebliğ edilmiş görünüyor. Şubat ayında Şişli'de ikamet ediyordum fakat teliğ edildiği belirtilen tarihte başka bir semte taşınmış durumdaydım. Eski ve yeni mahalle muhtarlarını arayarak durumu izah edip ceza tutanağını kontrol etmelerini rica ettim. İki muhtarlık da tutanağı bulamadı. Sonuç itibariyle cezayı nedenini bilmeden ödemek durumunda kaldım. Bu cezanın nedenini nasıl öğrenebilrim? fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Herkese iyi haftalar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: forsa

Zenginim bende çok dikat ederim kapı acıldıgında deymesin diye .. güzel bir konuya deginmişsin.. Cevabı bende bekliyorum iyi bir fiyat alınırsa toplu halde yaptıra biliriz diye düşündüm..
    bu hafta misafirim vardı bende gidemedim biyere..Kasko ile görüştüm eve yakın biryerde anlaşmalı biryer oldugunu kaskonun delimeyecegini beliti .. anlaşmalı yeri aradım görmeden birşey söyleyemeyecegini ifade eti..
    Gidemedim ..
    Bide biraz komik gele bilir zenginim muhabet kuşu üretim çifligi kurdum kafamı kaşıyacak halim yok..
    Bu hafta içi bir ugrarım sizleride bilgilendiririm kaputu düzeltirip üzerine şefaf filim kaplatacagım ileride paylaşırım malum bayram üstü iyice acıldım bogulmadan bir bitse diye bekliyorum ay sonunu.. oruç da var yamulduk iyice..
    Hersekese sevgi ve saygılarımı sunarım hoşcakalın şimdilik..

Forsa Abi kaput için geçmiş, çiftlik için hayırlı olsun.

• Honda Jazzcı arkadaşlar. Size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim?

Kuzenimde 2011 honda jazz var bu i-shift olanlardan. Örneğin araca dururken çalışır esnada boşa almadığı vakit ufak bir titreme yapıyor. Bugün kuzenim servise götürdü ve servistekiler bunun normal olduğunu söylemiş eğer kırmızı ışıkta falan beklerken boşa alınması gerektiğini söylemişler. i-shift sahibi olan arkadaşlar sizin araçlarda da durum böylemi?
  • Honda Jazzcı arkadaşlar. Size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim?

Kuzenimde 2011 honda jazz var bu i-shift olanlardan. Örneğin araca dururken çalışır esnada boşa almadığı vakit ufak bir titreme yapıyor. Bugün kuzenim servise götürdü ve servistekiler bunun normal olduğunu söylemiş eğer kırmızı ışıkta falan beklerken boşa alınması gerektiğini söylemişler. i-shift sahibi olan arkadaşlar sizin araçlarda da durum böylemi?
  • Guwencin Teşekür ederim her ikisi için..

knnkpln Arkadaşın sorusuna bir çevap bulunursa bende sevinirim...
    cumartesi ve pazar bayabi gezdim sultan ahmet cami ve lc waikiki deposunu felan .. Arka bagajdaki zavazingoyu cıkartım cocukları oraya oturdurdum araçta tam tamına 10 kişi olduk çekişden düşdügü yerlerde s konumunda devam etim işimi görüyor Allaha şükür.. Dar diyenler duysun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 29 Temmuz 2013; 16:32:59 >
  • Selam arkadaşlar. İki gün önce bende 2009 manuel joy sahibi oldum. Araç çok hoşuma gitti ancak kafama takılan iki şey var. İlki Araç daha 2000 devire ulaştığında vites yükselt ışığı yanıyor, bu normal mi yoksa 3000 i beklemeli mi? İkincisi frenler iyi ancak dün biraz sert bi fren yapmak zorunda kaldım ve sanırım ABS devreye girdi. Değişik bi ses geldi kesintili bu normal midir? Değil ise bir frenci ye götüreyim mi?
  • Bende de bazen 40 kmda hızda bile yol düz ise 5 vitese kadar çıkartıyor. Gerekli yerde de yüksek devirli kullandırıyor. Bence gayet mantıklı çalışıyor. çoğunlukla uyuyorum o ışıklara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginy15

Selam arkadaşlar. İki gün önce bende 2009 manuel joy sahibi oldum. Araç çok hoşuma gitti ancak kafama takılan iki şey var. İlki Araç daha 2000 devire ulaştığında vites yükselt ışığı yanıyor, bu normal mi yoksa 3000 i beklemeli mi? İkincisi frenler iyi ancak dün biraz sert bi fren yapmak zorunda kaldım ve sanırım ABS devreye girdi. Değişik bi ses geldi kesintili bu normal midir? Değil ise bir frenci ye götüreyim mi?

Hocam aldığınız fiyat ne idi
  • quote:

Selam arkadaşlar. İki gün önce bende 2009 manuel joy sahibi oldum. Araç çok hoşuma gitti ancak kafama takılan iki şey var. İlki Araç daha 2000 devire ulaştığında vites yükselt ışığı yanıyor, bu normal mi yoksa 3000 i beklemeli mi? İkincisi frenler iyi ancak dün biraz sert bi fren yapmak zorunda kaldım ve sanırım ABS devreye girdi. Değişik bi ses geldi kesintili bu normal midir? Değil ise bir frenci ye götüreyim mi?

Jazz icin 2000 devir ve altinda tutmak yakit sarfiyatini azalttigi icin isik yabiyordur. Abs ile daha once karsilasmadiysan takirti tukurtu normaldir. Ayrica kaca aldin :) belki bende saacagim 2012 model arac var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 800 e aldım. Dediğiniz gibi abs normalmiş. Babamla 2 saat önce birkaç test yaptık o da normali bu dedi. Vites ışığına da madem siz normal diyorsunuz uymaya çalışırım. Ayrıca konu canlıymış, bu kadar erken cevap beklemiyordum. Teşekkürler.
  • quote:

28 800 e aldım. Dediğiniz gibi abs normalmiş. Babamla 2 saat önce birkaç test yaptık o da normali bu dedi. Vites ışığına da madem siz normal diyorsunuz uymaya çalışırım. Ayrıca konu canlıymış, bu kadar erken cevap beklemiyordum. Teşekkürler.

Nedemek sıkıntı yok. Baret var :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Guwencin Teşekür ederim her ikisi için..

cumartesi ve pazar bayabi gezdim sultan ahmet cami ve lc waikiki deposunu felan .. Arka bagajdaki zavazingoyu cıkartım cocukları oraya oturdurdum araçta tam tamına 10 kişi olduk çekişden düşdügü yerlerde s konumunda devam etim işimi görüyor Allaha şükür.. Dar diyenler duysun..

Valla hocam yazıyom yazıyom cevap veren yok. Evet veya hayır diyecekler arkadaşlar nedense tenezül etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

Valla hocam yazıyom yazıyom cevap veren yok. Evet veya hayır diyecekler arkadaşlar nedense tenezül etmiyor.

merhaba,
    soru sorduğunuz bölümde i-shift kullanan kimse varmıdır bilemedim.
    Gördüğüm ve bildiğim kadarıyla bir çoğumuzda CVT şanzımanlı jazz var.
    bu yüzden cevap gelmiyor olabilir.
    saygılar,

• benımkı cvt valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Yok hocam estağfurullah tenezzül ne kjelime
    ben ewet diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

Yok hocam estağfurullah tenezzül ne kjelime
    ben ewet diyorum

Eyvallah. Cevabınız için teşekkür ederim. O zaman bu i-shift adı kadar afilli birşey değil o zaman. İnsanda sorunlu bir araba kullanıyormuş hissi veriyor.
  • i-shift dedikleri otomatikleştirilmiş düz vites gibi birşey
    sanırım civic HB de de kullanılıyordu ama vazgeçip tam otm. şanzumana döndüler
    toyota da aynı hataya düşmüştü, i-shiftler sorunlu, başarısız olunca o da vaz geçti, şimdi, corollalarda CVT üretiyor artık
    ben CVT City kullandım, gayet başarılı şanzuman, hiç bir sorunla da karşılaşmadım
  • imzamdaki jazz'i satiyorum. ilgilenen arkadaslar icin ilan:

2009 Jazz Fun iShift

satildigi icin ilani yayindan kaldirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumusr -- 5 Ağustos 2013; 14:37:38 >
  • Kaça gitti
  • ucuzamı gitti bu kadar kısa sürede satılması cok iyi...:)
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.