Şimdi Ara

2014 ygs/lys mezunlar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
3.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anladım. Ben ünideydim yeni bırakıp geldim 1 haftadır nasıl başlasam diye düşünüp duruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3soc

anladım. Ben ünideydim yeni bırakıp geldim 1 haftadır nasıl başlasam diye düşünüp duruyorum

temelin varsa eylul ve ya eylule dogru baslamani oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

quote:

anladım. Ben ünideydim yeni bırakıp geldim 1 haftadır nasıl başlasam diye düşünüp duruyorum

vuu çok geç o naptın öyle
  • quote:

quote:

quote:

valla ben cok skldm belki de ondan oyle diyorum.haziran temmuz agustosta yapabilecegim tum aktiveteleri yapip psikolojimi hazirliycam.

• 80k olunca umutların cogu sonuyor. bende yazın çalışacam ama para kazanıp seneye dersane parası çıkarmak için bir işte çalışcam. Mucize olmazsa (ki umarım olur) durum bunu gosteriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla ben cok skldm belki de ondan oyle diyorum.haziran temmuz agustosta yapabilecegim tum aktiveteleri yapip psikolojimi hazirliycam.

ama sen sene içinde hazırlandığın için normal öyle yapman öyle yapmalısın da

• Ben 2010 mezunuyum. 2010 - 11 sınavlarına girdim. Daha sonra tecilimi kullanarak bugüne kadar bekledim.
    Yaklaşık 1 aydır hafif tempoda çalışmalarıma başladım ve sözel öğrencisiyim.

Önlerinde çok zaman olduğunu düşünen arkadaşlarım bence bugünden kaybettiler. İlk sınava bir sene kadar vaktiniz var ve ihtiyaçlarınızı gidermeniz için bugünden elinize kitaplarınızı almanızı öneririm.

Test çözmek için çok erken. Özellikle video derslerle ve konu okuyarak, günde en fazla 1'er saatlik periyodik çalışmalarla (maksimum 3- 4 saat) dershane öncesi sağlam bir hazırlık dönemi geçirirsiniz.

Dershane bir çok konuda öğrenciye katkı sağlar. Ben dershaneyi daha çok, çalışma programı olarak kullanmayı düşünüyorum. Belirli bir düzen sağlıyor bu da oldukça faydalı.
  • Bu yil mezunum yaz tatilini cok abartmafan hem tatilimi yapip hemdr mat1 ve mat2 temelimi olusturmata calisacagim kaynak kitaplar felan aldim temelim hic yok cunku simdi birseyler yapmazsam dershaneye gitsemde fayda etmez... Deniz tatilimi felan yapip koye gitme planlarim var temiz hava serin sessiz... Sakin kafayla cok iyi calisabilecrgimi dusunuyorum agustos basida donup dershane kayitlarini flan halleder )baslariz allahin izniyle.. ( dershane secimim final olacak ist/bakirkoy subesi

• Benim temelim sağlam çok şükür.Sınavda astımım tuttuğu için yapamadım.Hedef tıp fakültesi.Yazın mat 1 den problem soruları çözerim ondan başkada lys-ygs denemeleri çözerim.Birde formülleri tekrar ederim.
  • Buraya da bakın arkadaşlar:
    http://www.konuanla.com/
  • arkadaşlar bende 2012 mezunuyum okan ulus. tice gittim okul berbat dondurup eve geldim bu sene tekrar hazırlanacağım mezun nasıl oluıyo hazırlanmak yaa
  • Bende mezunum hedef diş hekimligi veya mühendislik

• Ben bu yıl mezun oldum ilk yılım yani ygsden beklediğim puan gelmedi öyle olunca tamamen bıraktım çalışmayı ama yine de dersaneye devam ettim. Seneye giricem ve istanbul psikoloji adayıyım. Bence bu yaz en az 1 ders bitirin en basitinden türkçe. Eylülde ekimde de sadece test çözersiniz. Benim tarihim çok iyi zaten bi de onu tekrar edicem. Seneye her şey daha güzel olacak umudum o yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: (CenGizHan)

Ben 2010 mezunuyum. 2010 - 11 sınavlarına girdim. Daha sonra tecilimi kullanarak bugüne kadar bekledim.
    Yaklaşık 1 aydır hafif tempoda çalışmalarıma başladım ve sözel öğrencisiyim.

Önlerinde çok zaman olduğunu düşünen arkadaşlarım bence bugünden kaybettiler. İlk sınava bir sene kadar vaktiniz var ve ihtiyaçlarınızı gidermeniz için bugünden elinize kitaplarınızı almanızı öneririm.

Test çözmek için çok erken. Özellikle video derslerle ve konu okuyarak, günde en fazla 1'er saatlik periyodik çalışmalarla (maksimum 3- 4 saat) dershane öncesi sağlam bir hazırlık dönemi geçirirsiniz.

Dershane bir çok konuda öğrenciye katkı sağlar. Ben dershaneyi daha çok, çalışma programı olarak kullanmayı düşünüyorum. Belirli bir düzen sağlıyor bu da oldukça faydalı.

Eline saglık duygularıma tercüman olmuşsun yazdıkların cok dogru

• bende bu sene mezun oldum seneye kaldım istediğim bir yer gelmedi puanım 370 di tm-2 de bnde ankara hukuk istiyorum acaba şimdi çalışmaya başlasam bu sene alır mıyım orayı bide kendime program yapmayı düşünüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.