Şimdi Ara

2014 ygs/lys mezunlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ]Arkadaslar yaz tatilinizi nasıl gecireceksiniz ,hedefleriniz nelerdir , nasıl bir ders calısma programı izliyorsunuz , neden bu yıl olmadı dertleselim biraz..
    Ben tüm yaz mat1 mat2 geo biyoloji çalısmak istiyorum
    Gazi ünv hukuk fakültesini gercekten cok istiyorum
    Düzenli bir ders calsıma programı yaptım ama uydugum söylenemz
    Çok çalısmadım haketmedim o yüzden bul yıl olmadı
    SENEYE İNŞ OLACAK

• ben de 2014 e girmeyi dusunuyorum.Gecen sene dogru durust calisamadim ve temelim yoktu.Bu sene denemelerim cok iyiydi ama ygsde heyecan,stres mahvetti.Seneye Ankara Hukuk'a girmek icin calisicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynıyız o zaman yaz tatilini nasıl gecireceksin çalısacakmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: seliis

aynıyız o zaman yaz tatilini nasıl gecireceksin çalısacakmısın

Hayır.Eylülün 1'ine kadar çalışmayı kesinlikle düşünmüyorum.Zaten bıkmışım.Bence sen de çalışma çok çabuk sıkılırsın.Bu arada sen de 2012 mezunu musun?

Benimkisi bir öneri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 5 Mayıs 2013; 11:54:29 >
  • Suan mat 2 calisiyorum birakmadan calisacagim da. Temmuzun ortasina kadar falan konulari bitirmis olurum. Sonra soru bankasi alip mat 2 cozerim. Eylulde dershane baslayana kadar mat2 ve lys fizigi cok iyi derecede oturtmus olmayi hedefliyorum

• Bu benim 2. hazırlanısım seneye 3 olacak gecen yıl senin gibi düşünüyordum 1 ay gecsin baslarım tekrar çalısmaya diyordum
    baslayamadım zaten havalar sıcaktı erteledim sürekli nede olsa dersanede tekrar görecem kafamı rahatlatıyım diyordum olmadı baslayamadım bir türlü
    Hiç bırakma bırakırsan baslayamazsın benimde önerim bu
  • Ygy de çalıs hafife alma paragraf falan
  • quote:

Bu benim 2. hazırlanısım seneye 3 olacak gecen yıl senin gibi düşünüyordum 1 ay gecsin baslarım tekrar çalısmaya diyordum
    baslayamadım zaten havalar sıcaktı erteledim sürekli nede olsa dersanede tekrar görecem kafamı rahatlatıyım diyordum olmadı baslayamadım bir türlü
    Hiç bırakma bırakırsan baslayamazsın benimde önerim bu

Valla ben bu sene mat 2 konularını bitirdim ama tek kitaptan(Belirli İntegrale kadar geldim).Geometri konularını da aynı şekilde.Bitirmişken fazla sıkmaya gerek yok.Kafayı yeriz valla . Dershaneye gitmeyi düşünüyo musun sen ?(Forumda benim gibi birini görünce kendimi yakın hissettim )

• Gidecem zorunluyumda dogrusunu söylemek gerekirse pekte faydalı bişe değil dersane ama kazanamazsam keşke gitseydim dememk için gidecem arada derslre bak hedefimiz büyük
  • quote:

Gidecem zorunluyumda dogrusunu söylemek gerekirse pekte faydalı bişe değil dersane ama kazanamazsam keşke gitseydim dememk için gidecem arada derslre bak hedefimiz büyük

Bu sene gittim cok pisman oldum.Belki de yanlis dershane sectim ama ben ayni seyleri yasamak istemiyorum bi yarari yok zaten 5 10 soruyla konu bitiyor.Ben zaman denemelerine kaydolucam.Bu senenin bizim senemiz olacagina inaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

quote:

aynıyız o zaman yaz tatilini nasıl gecireceksin çalısacakmısın

Hayır.Eylülün 1'ine kadar çalışmayı kesinlikle düşünmüyorum.Zaten bıkmışım.Bence sen de çalışma çok çabuk sıkılırsın.Bu arada sen de 2012 mezunu musun?

Benimkisi bir öneri.

2013 mezunu olacağım 2014 te bende varım 1 eylüle kadar bende çalışmayı düşünmüyorum 21 haziran akşamı son mesai 22 haziran fen sınavı 1 eylüle kadar ara
  • Ha bu arada hergun geometri cozmeyi dusunuyorum 1-2 test.Malum geometri tecrube isi.

• Hadi insallah :) benimde aklımdan aynı sey geciyordu femin denemeleri oluyor onlara kaydolurum diyordum ama yapamadıgımız soru olursa hocalara sorma fırsatı buluyoruz dersanede evde kimse soracaz
  • quote:

Hadi insallah :) benimde aklımdan aynı sey geciyordu femin denemeleri oluyor onlara kaydolurum diyordum ama yapamadıgımız soru olursa hocalara sorma fırsatı buluyoruz dersanede evde kimse soracaz

Bende mezuna kalmış bir Psikoloji adayı olarak aklımı karıştıran tek soru bu. yapamadığımız soruları kime soracağız? Bu sene bende dershanenin faydasını görmedim. Mezuna kalan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor? Kesinlikle bende tek sıkılacağım yönündeyim.
  • quote:

Hadi insallah :) benimde aklımdan aynı sey geciyordu femin denemeleri oluyor onlara kaydolurum diyordum ama yapamadıgımız soru olursa hocalara sorma fırsatı buluyoruz dersanede evde kimse soracaz

whatsapp var,femin denemeleri icin de teknofem var internette soru cozumu falan var.hem dershanede zaten aldigim birebir yararsiz oluyor boyle daha anlasilir

• Bende bu sene yeteri kdar calisamadim temelim yoktu denemelerde ygs den aldigim puana gore asiri dusuk aldim eger bu sene olmazsa seneye tekrar hazirlanmayi dusunuyorum eylul ekim gibi baslarim heralde

• Çalışmaya başlayanlar var mı mezunlardan? 2 yıl aradan sonra çok zor geliyor o döneme dönmek ya :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3soc

Çalışmaya başlayanlar var mı mezunlardan? 2 yıl aradan sonra çok zor geliyor o döneme dönmek ya :/

Ben lysye devam ediyorum cogu konum da bitmis durumda.3 e kalicaksam da saglam bi temelim olmus oldu.

• nasıl devam ediyorsun orasını anlayamadım dershanede felan mı hazırlanıyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3soc

nasıl devam ediyorsun orasını anlayamadım dershanede felan mı hazırlanıyordun

evet dershanedeyim de kendim evde de soru cozuyorum.mayisin 15 inde falan birakicam dershaneyi cunku cok gereksizlesti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.