quote:Orijinalden alıntı: gossy quote:Orijinalden alıntı: exali millet hep bir şey söylerde genelde dikkate alınmıyor. Bak hocam bunu kafana kazı kafadan atmıyorum 1.GÖZÜNDE BÜYÜTÜRSEN %99 GİREMEZSİN. 2.YGS HER ŞEYİN SONU DEĞİL. 3.YGS' DEN SONRA DA LYS ÇALIŞILIR. (Benim ygs 11k lys mf3:4000 mf4:2900 YGS'den sonra çalıştım) 4.KENDİNE ACAYİP GÜVEN. 5.DONANIMHABERDE SORU SORABİLİRSİN. AMA FAZLA TAKILMA. ÇIKMIŞ SORULARI SINAV YAKLAŞINCA ÇÖZ(en önemlisi) Daha ne diyim başarılar. teşekkürler :) bu arada hedef neresiydi sorun olmazsa?? İstanbula gitmek istiyodum boun inşa yazdım üstlere. Bakalım ne gelcek
quote:Orijinalden alıntı: exali quote:Orijinalden alıntı: gossy quote:Orijinalden alıntı: exali millet hep bir şey söylerde genelde dikkate alınmıyor. Bak hocam bunu kafana kazı kafadan atmıyorum 1.GÖZÜNDE BÜYÜTÜRSEN %99 GİREMEZSİN. 2.YGS HER ŞEYİN SONU DEĞİL. 3.YGS' DEN SONRA DA LYS ÇALIŞILIR. (Benim ygs 11k lys mf3:4000 mf4:2900 YGS'den sonra çalıştım) 4.KENDİNE ACAYİP GÜVEN. 5.DONANIMHABERDE SORU SORABİLİRSİN. AMA FAZLA TAKILMA. ÇIKMIŞ SORULARI SINAV YAKLAŞINCA ÇÖZ(en önemlisi) Daha ne diyim başarılar. teşekkürler :) bu arada hedef neresiydi sorun olmazsa?? İstanbula gitmek istiyodum boun inşa yazdım üstlere. Bakalım ne gelcek umarım istediğin yer gelir dostum:) en güzeli insanın istediği şehirde istediği bölümü okuması gerisi yalan dolan :))