Şimdi Ara

2014 YGS-LYS MF ilk 2k için sağlam kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
4
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene lys mf3: 10k geldi. Ancak hedefim Ege Tıp o yüzden 1 sene erteleyip seneye tekrar sınava gireceğim. 2014'te ilk 2k için çalışacağım. Bu yüzden bildiğiniz en sağlam kitapları yazın lütfen. Böylece benim durumumdaki birçok arkadaş da bu listeden yararlanmış olsun. ygs sözel ve lys mat fen için önerilerinizi bekliyorum. Biyoloji için genelde palme demişler forumda.benim bu konuda merak ettiğimse şu: palme konu anlatımlı 2 kitaplık set mi yoksa 9-10-11-12 ayrı ayrı konu anlatımlı mı? sonuçta hedef büyük ve bu yüzden epey kararsızım.şimdiden hepinize teşekkürler :)

• ben de cevapları takip edicem tavsiyeleri up :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intensee -- 19 Temmuz 2013; 23:11:01 >
  • Çok kitap alıp sıkıntıya girme hepsini çözecek vakit bulamayabilirsin ve bu sıkıntıya yol açar bence elinde yeterli kaynak varsa onlarla çalış derim zaten belirli bir yere gelmişssin dershaneye de gidiyorsan üstesinden gelebilecegini dusunuyorum yani tavsiyem çok kitap alma ..ama alacagım dersen, kitap önerime gelince lys için;
    Matematik Bilfen Lys,SınavLYS(çok soru tipi vardır) Finallys(bazı hatalı soruları vardır integralde ama iyi kitap)
    Geometri Karekök lys,BireyA
    Fizik Palme ,Bilfen
    Kimya PalmeLYS,FemSimetri
    Biyoloji PalmeA,PalmeB,F.Bçizgiüstü,Fem Simetri çok yararlı olacaktır. biyolojiden çok farklı kaynak çalışmanı öneririrm konu anlatımı açısından zenginleştitrirsin kendini.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diorhomme

Çok kitap alıp sıkıntıya girme hepsini çözecek vakit bulamayabilirsin ve bu sıkıntıya yol açar bence elinde yeterli kaynak varsa onlarla çalış derim zaten belirli bir yere gelmişssin dershaneye de gidiyorsan üstesinden gelebilecegini dusunuyorum yani tavsiyem çok kitap alma ..ama alacagım dersen, kitap önerime gelince lys için;
    Matematik Bilfen Lys,SınavLYS(çok soru tipi vardır) Finallys(bazı hatalı soruları vardır integralde ama iyi kitap)
    Geometri Karekök lys,BireyA
    Fizik Palme ,Bilfen
    Kimya PalmeLYS,FemSimetri
    Biyoloji PalmeA,PalmeB,F.Bçizgiüstü,Fem Simetri çok yararlı olacaktır. biyolojiden çok farklı kaynak çalışmanı öneririrm konu anlatımı açısından zenginleştitrirsin kendini.

öncelikle teşekkürler:) ev kitap dolu ve çoğu boş işin aslı ama şu müfredat değişiklikleri kafamı kurcalıyor. o yüzden yeni basımlara yöneliyorum aslında. bu arada elimde tüm femsimetriler var zaten. palme, bilfen hiç kullanmadım. bilfen cidden iyi mi dersin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öneride bulunmak isteyen??
  • Ben bu sene kullandım daha önceden de duymustum özellikle ygs mat i gerçekten iyi ve bu sene sorulan soru tipleri vardı diyebilirim basım yılı eski olmasına ragmen son testleri biraz zordur fakat bilfen matematikte iyidir eminim buna hatta kimya yayınını benim kullanmamla dershane başladı diyebilirim abartmadan. yeni mufredata gelince yeni basılan kitaplara bak derim geçenkilerin içlerine 1-2 soru serpmekse yaptıkları bir işe yaramaz onun için basıldıgında almadan önce bakmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gossy

Arkadaşlar bu sene lys mf3: 10k geldi. Ancak hedefim Ege Tıp o yüzden 1 sene erteleyip seneye tekrar sınava gireceğim. 2014'te ilk 2k için çalışacağım. Bu yüzden bildiğiniz en sağlam kitapları yazın lütfen. Böylece benim durumumdaki birçok arkadaş da bu listeden yararlanmış olsun. ygs sözel ve lys mat fen için önerilerinizi bekliyorum. Biyoloji için genelde palme demişler forumda.benim bu konuda merak ettiğimse şu: palme konu anlatımlı 2 kitaplık set mi yoksa 9-10-11-12 ayrı ayrı konu anlatımlı mı? sonuçta hedef büyük ve bu yüzden epey kararsızım.şimdiden hepinize teşekkürler :)

10k sın aslında senin bize tavsiye vermen lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben bu sene kullandım daha önceden de duymustum özellikle ygs mat i gerçekten iyi ve bu sene sorulan soru tipleri vardı diyebilirim basım yılı eski olmasına ragmen son testleri biraz zordur fakat bilfen matematikte iyidir eminim buna hatta kimya yayınını benim kullanmamla dershane başladı diyebilirim abartmadan. yeni mufredata gelince yeni basılan kitaplara bak derim geçenkilerin içlerine 1-2 soru serpmekse yaptıkları bir işe yaramaz onun için basıldıgında almadan önce bakmanı öneririm.

yardımın için çok teşekkürler :))
  • İlk 10 k için günde kaç saat çalıştın?ne zaman çalışmaya başladın?ygs sıralaman kaçtı?hangi kaynakları çözdün?sosyal konularını ne zaman çalışmaya başladın?

Hedefim 10 k da.
  • quote:

quote:

Ben bu sene kullandım daha önceden de duymustum özellikle ygs mat i gerçekten iyi ve bu sene sorulan soru tipleri vardı diyebilirim basım yılı eski olmasına ragmen son testleri biraz zordur fakat bilfen matematikte iyidir eminim buna hatta kimya yayınını benim kullanmamla dershane başladı diyebilirim abartmadan. yeni mufredata gelince yeni basılan kitaplara bak derim geçenkilerin içlerine 1-2 soru serpmekse yaptıkları bir işe yaramaz onun için basıldıgında almadan önce bakmanı öneririm.

yardımın için çok teşekkürler :))

Rica ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerhatERDOGAN

quote:

Arkadaşlar bu sene lys mf3: 10k geldi. Ancak hedefim Ege Tıp o yüzden 1 sene erteleyip seneye tekrar sınava gireceğim. 2014'te ilk 2k için çalışacağım. Bu yüzden bildiğiniz en sağlam kitapları yazın lütfen. Böylece benim durumumdaki birçok arkadaş da bu listeden yararlanmış olsun. ygs sözel ve lys mat fen için önerilerinizi bekliyorum. Biyoloji için genelde palme demişler forumda.benim bu konuda merak ettiğimse şu: palme konu anlatımlı 2 kitaplık set mi yoksa 9-10-11-12 ayrı ayrı konu anlatımlı mı? sonuçta hedef büyük ve bu yüzden epey kararsızım.şimdiden hepinize teşekkürler :)

10k sın aslında senin bize tavsiye vermen lazım.

sağolasın FerhatERDOGAN ama herkesin yardıma ihtiyacı var bu süreçte. aklıma geldikçe ben de kendi yorumlarımı yapacağım elbette. ancak benden çok çok daha iyileri var ve onların önerilerinin de takipteki herkes için çok verimli olacağını düşünüyorum. Ne dersin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

İlk 10 k için günde kaç saat çalıştın?ne zaman çalışmaya başladın?ygs sıralaman kaçtı?hangi kaynakları çözdün?sosyal konularını ne zaman çalışmaya başladın?

Hedefim 10 k da.

inan bana hiç ama hiç düzenli çalışma gibi bi alışkanlığım yoktu. ama bu yıl olacak umuyorum :) öncelikle ygs: 11k geldi lys :10k. dershanenin verdiği kaynaklar yaprak testler dahil çözülmemiş duruyor. ygs hiç çalışmadım. lys mat için simetri 1 ve 2 yi çözdüm. lys ye son 1,5 ay kala da denemelere başladım bölüm bölüm. karekök matematik, palme matematik, palme fizik çözdüm. buna ek çıkmış yıllar biyoloji çözdüm. pek iyi bir örnek değilim anlıyacağın

edit: sosyal konusu çalıamadım ben dershanede ne anlatılarsa o kadar zaten ygs de sürem anca ilk 24 soruya yetti 22 doğru 2 yanlış. coğrafyanın kalanı felsefe din falan hakgetire yani:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gossy -- 19 Temmuz 2013; 23:38:48 >

• Zaten ilk 10 k girebilen adamda potansiyel ilk 1000 vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerhatERDOGAN

Zaten ilk 10 k girebilen adamda potansiyel ilk 1000 vardır

ben de öyle umuyorum. inş yani:))
  • millet hep bir şey söylerde genelde dikkate alınmıyor. Bak hocam bunu kafana kazı kafadan atmıyorum
    1.GÖZÜNDE BÜYÜTÜRSEN %99 GİREMEZSİN.

2.YGS HER ŞEYİN SONU DEĞİL.

3.YGS' DEN SONRA DA LYS ÇALIŞILIR. (Benim ygs 11k lys mf3:4000 mf4:2900 YGS'den sonra çalıştım)

4.KENDİNE ACAYİP GÜVEN.

5.DONANIMHABERDE SORU SORABİLİRSİN. AMA FAZLA TAKILMA.

ÇIKMIŞ SORULARI SINAV YAKLAŞINCA ÇÖZ(en önemlisi)

Daha ne diyim başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exali

millet hep bir şey söylerde genelde dikkate alınmıyor. Bak hocam bunu kafana kazı kafadan atmıyorum
    1.GÖZÜNDE BÜYÜTÜRSEN %99 GİREMEZSİN.

2.YGS HER ŞEYİN SONU DEĞİL.

3.YGS' DEN SONRA DA LYS ÇALIŞILIR. (Benim ygs 11k lys mf3:4000 mf4:2900 YGS'den sonra çalıştım)

4.KENDİNE ACAYİP GÜVEN.

5.DONANIMHABERDE SORU SORABİLİRSİN. AMA FAZLA TAKILMA.

ÇIKMIŞ SORULARI SINAV YAKLAŞINCA ÇÖZ(en önemlisi)

Daha ne diyim başarılar.

teşekkürler :) bu arada hedef neresiydi sorun olmazsa??

• bi de bişeyi merak ediyorum. şuan piyasadaki kitapların geneli geçtiğimiz dönemden kalanlar mıdır? yeni basımlar ne zaman piyasaya çıkıyor? bir fikri olan var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gossy -- 19 Temmuz 2013; 23:46:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.